ahaha bizim ustunlugumuzu anlamıssınızdır artık bizim karsımızda olanlar yenilmeye mahkumdur bu yuzden BİZE KATILIN!
kara cuppeli buyuculer diger butun buyuculeri yenicektir karanlık her tarafı kaplayıcak iyi ruhlar yok olucak
bunların sizin basınıza gelmesini istemiyorsanız bir an once bize katılın
paladine olduğu sürece kimse karanlığın hükmünden bahsedemez .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
siz karanlığın hükmünü düşünedurun .
biz aydınlığı yükseltelim...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
eğer büyü gücüm tamamen bi tanrıya bağlı olucaksa: nuitari..
ama kara cübbeli bir büyücü olarak serbest warolan büyüyü kullanmak tercihimdir.. ya da büyünün tanrılara bağlı olmadığı boyutları...
kendi çıkarlarım we gücüm için savaşırım.. ve kötülüün hükmüne inanmam.. güç sahibi olmaktaki amacım da ışığı yok etmek olmaz, sadece yoluma çıkanlarladır savaşım......
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
eh biraz unutkan ve garip ruhlu ama süper bana göre .
haplo25 wrote:Eğer ışık kaybolursa karanlıkta kaybolur çünkü zamanla kötülüğün ne olduğunu unutulacaktır iyilik olmazsa
haklısın haplo yalnız kötülüğün tamamen silip tükeneceğine de inanmıyorum.
Valla benim en sevdiğim tanrı Bane'dir tartışmasız. Zaten FR'nin en güçlü tanrılarından biridir. Daha sonra Mask gelir, eleman entrika portfolio'sunun hakkını daha fazla veremezdi yani Cyric hemen ardında. Helm ise onun ardında. Esasında severim Helm'i harbiden. Yalnız elemanın Tanar'rilerle bir sorunu var, hala tam olarak çözebilmiş değilim. Gelir Demogorgon'u Prime'da hapseder, Marilith'lere falan dalar (bizzat resmi vardır, arkada bir kapı, helm marilith'in boğazını tutar bir eliyle, diğer eliyle de kılıcını havaya kaldırmış, indirmek üzere. Arkadaki kapı ne onu bilmiyorum harbi. ) Elemanın spor olarak tanar'ri avladığını düşünmeye başladım.