Y adün Show TV de "Fatih Kull" diye bir film vardı. Ben bir bakam demiştim ama şiddetli baş ağrısı yüzünden izleyemedim. İzleyen var mı? Bana sanki fazlasıyla Conan özentisi gibi geldi reklamından...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
evet duneons dragons ta LotR kadar olmasada o zamanlar bu tip filmler pek çıkmıyordu ve ilk izlediğimde ağzım açıkta kalmıştı.hala da ne zaman çıksa izlemeye çalışırım.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Akrep kral da iyi bi filmdi bence zevle izledim yane. fantastik filmlerin arasına mizah bazen çok yakışıyor. bu film ne kadar vurdulu kırdılı bi film olsada mizahla pekiştirilmiş. her fantastik filmde olmalı bence mizah serpiştirilmesi. örneğin legolas ile gimli nin tatlı sert mücadelesi gibi
bende d and d yi hala izlerim ama o filimde birsey cok komigime gitmisti
HIRSIZ SEREFİ NOOLCAK diye bisey soluyodu bizim kahraman bir hırsız nekadar gururlu olabilirki?
Evet Thlyrotel bende seni başkalarına güvenen ve güveni boşa çıkmayan biri olarak tanımıştım.
sende beni yanıltmadın .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
D&D bence başarısız bir yapım sayılmaz. Film iğrenç olabilir. ama zamanında gerçektende bana çok güzel gelmişti. o zamanlarda yapılabilecek en iyi şeyi yapmışlar. Saygısızlık etmeyelim.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
D&D bence başarısız bir yapım sayılmaz. Film iğrenç olabilir. ama zamanında gerçektende bana çok güzel gelmişti. o zamanlarda yapılabilecek en iyi şeyi yapmışlar. Saygısızlık etmeyelim.
yapma ya, bu saygısızlık ise sonuna kadar yapmaya hazırım, hiç bi özellii olmayan fantastik öğeler arasına saklanan sıradan anlamsız bi yapım...
jeremy irons gibi bi süper bi adam oynuo ona rağmen çok kötü performansların sergilendii, hiç kimsee tavsie etmeyeceim bi çalışma...
kınama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...