metal müzikte en iyi bayan vocal
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Demin ilk kez Nightwish dinledim gayet iyi.Ama amy lee daha sert parçalarda söylerse daha çok yakışabilir.Ama nightwish in tarzı zaten farklı sanırım.İkside farklı güzel diyorum.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Nightwish'in yaptığı türün farklı bir ismi vardı zaten, pek çok yerde power diyede geçer ama Opera Metal gibisinden bir adı vardı o türün, şu anda tam aklımda değil... ama dinlediğim en iyi vokallerden biridir Nightwish'in vokalisti...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
WarlorD
- Kullanıcı

senfonik??Thlyrotel wrote:Nightwish'in yaptığı türün farklı bir ismi vardı zaten, pek çok yerde power diyede geçer ama Opera Metal gibisinden bir adı vardı o türün, şu anda tam aklımda değil... ama dinlediğim en iyi vokallerden biridir Nightwish'in vokalisti...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Doro Pesch'in seside güzeldir.King Diamond'un vokalistinin sesine benzetirim hep.Ama maalesef Warlock dağıldıktan sonra Doro pop-rock tarzı piyasa müziği yapmaya başladı.Bulabilirsiniz yeni şarkılarını kazaa'dan falan.
Onun dışında Dark Moor'un Shadowland ve Gates of Oblivion albümlerinde bayan bir vokal vardır.Bu bayanın sesi kadar kendiside güzeldir.Sırf kendisiyle tanışmak için İspanya'ya gidebilirim.(Gerekirse yüzerek giderim Endülüs'e,Evet)
Onun dışında Dark Moor'un Shadowland ve Gates of Oblivion albümlerinde bayan bir vokal vardır.Bu bayanın sesi kadar kendiside güzeldir.Sırf kendisiyle tanışmak için İspanya'ya gidebilirim.(Gerekirse yüzerek giderim Endülüs'e,Evet)
- Morsus_Thermobex
- Kullanıcı

Opera IX daki vokaller (cadaveria) çok hoşuma gidiyor. her ne kadar kız brutal den clean e geçemese ve şarkılar buram buram mix koksa da. ama özellikle my devotion harika...
ayrıca arch enemy de harikadır. hem melodik death, hem de female brutal vocal, daha ne olsun:))
dark tranquillity şarkılarında (gallery mesela...)arada sırada giren vokal de güzel oluyor.
ayrıca arch enemy de harikadır. hem melodik death, hem de female brutal vocal, daha ne olsun:))
dark tranquillity şarkılarında (gallery mesela...)arada sırada giren vokal de güzel oluyor.
That is not dead which can eternal lie;
And with strange aeons even death may die.
And with strange aeons even death may die.
bide nick cave in bi şarkısında bi hatun var kylie minogue
bence hayatındaki en güzel yorumu yapmış hatun şarkının adı where the wild roses grow dinleyin büyüleyici.
ben nightwish in vocali sevemedim bitürlü çok fazla sert geliyor yani opera tarzı geliyor . şahsi görüş alınmayın .bide şu hatunu dinleyin charlotte church - What Child Is This masal gibi.
ama yinede haggardın alt bayan vocalinin üstüne tanımıyorum belkide tam tarzının hatunu oyüzdendir
bide bu grubun hatun vocali iyi -inkubus sukkubus- basit ama fena sayılmaz biraz eski hava rock gibi.
bence hayatındaki en güzel yorumu yapmış hatun şarkının adı where the wild roses grow dinleyin büyüleyici.
ben nightwish in vocali sevemedim bitürlü çok fazla sert geliyor yani opera tarzı geliyor . şahsi görüş alınmayın .bide şu hatunu dinleyin charlotte church - What Child Is This masal gibi.
ama yinede haggardın alt bayan vocalinin üstüne tanımıyorum belkide tam tarzının hatunu oyüzdendir
bide bu grubun hatun vocali iyi -inkubus sukkubus- basit ama fena sayılmaz biraz eski hava rock gibi.
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
- hayaletxxx
- Kullanıcı

şimdi şu hakkında çok konuştuğunuz Tarja Turunen'e gelelim.

Valla şahsen ben korktum.Hanımefendi resmen "ne bakıyon lan alırım façanı aşşaaa"bakışı atmış.Çok kaba yüz hatlarına sahip.Tam Kuzeyli işte.
Boyu kısa olsa kaşları da gür olsa birde sakal eklesek tam dişi Dwarf olur.
Lakin sesi billur gibi.Özellikle son albümleri olan "Once" 'da bayan kendini aşmış.Özellikle wishmaster albümünde sesi biraz rahatsız ediciydi ve bir süre sonra sıkıyordu insanı.Ama "Once" 'da resmen enstrumanlarla uyum içinde ve kulağa çok hoş geliyor sesi.

Valla şahsen ben korktum.Hanımefendi resmen "ne bakıyon lan alırım façanı aşşaaa"bakışı atmış.Çok kaba yüz hatlarına sahip.Tam Kuzeyli işte.
Lakin sesi billur gibi.Özellikle son albümleri olan "Once" 'da bayan kendini aşmış.Özellikle wishmaster albümünde sesi biraz rahatsız ediciydi ve bir süre sonra sıkıyordu insanı.Ama "Once" 'da resmen enstrumanlarla uyum içinde ve kulağa çok hoş geliyor sesi.
-
necroyunus
- Kullanıcı

Nie lan fıstık gibi hatunmuş hakkatten ha tam tersine davetkar bir bakışı var ofThe_Exile wrote:şimdi şu hakkında çok konuştuğunuz Tarja Turunen'e gelelim.