FRPWoRLD UO
FRPWoRLD UO
Sayın FRPWORLD yetkililerine bir önerim var. Ben 2 yıllık ownerlık tecrübemle müthiş bir Ultima Online FRP serveri açabiliriz diyorum. Eğer eski serverimin takımını bir araya getirirsem ve sizde host sağlarsanız sayın üyelerimize mistiklerin ve şövalyelerin dünyası olan Krynn'in kapılarını ayarlayabiliriz. Serverimiz Krynn haritası , yaratıkları , örgütleri ile çalışacaktır. Ayrıca : SADECE FRP : NO PVP !
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Ne demek "NO PVP?" belki terimi değiştirip "CvC" yaparsak olur... (Character vs. Character)
Bir Lawful evil Asinn müridi olup üzerine bir de Holocaust ektin mi tadından yinmez... Değil mi Unholy?
;)
Zorunlu RP olursa en nefret ettiğim oyun olan UO'yu bile geri yüklerim... Ayrıca bu işin başına "harbi" adamlar getirmek lazım... Belki Ethernass'tan birilerini bulursak...
Neyse... Ben yine banlanırım... Hehehe bug olunca gözüm dönüyo
:P
şaka bir yana bak diyorum; FULL RP SHARD'I OLSUN VALLA SÃ?PER OLACAK ONA GÃ?RE!!
Saygılarımla...
Bir Lawful evil Asinn müridi olup üzerine bir de Holocaust ektin mi tadından yinmez... Değil mi Unholy?
Zorunlu RP olursa en nefret ettiğim oyun olan UO'yu bile geri yüklerim... Ayrıca bu işin başına "harbi" adamlar getirmek lazım... Belki Ethernass'tan birilerini bulursak...
Neyse... Ben yine banlanırım... Hehehe bug olunca gözüm dönüyo
şaka bir yana bak diyorum; FULL RP SHARD'I OLSUN VALLA SÃ?PER OLACAK ONA GÃ?RE!!
Saygılarımla...
Türklider...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Guard sınırı bile olmamalı... Sonuçta buraya seviyeli ve RP yapmak isteyen insanlar alınacak... Mesela yasaklar scriptlerden ziyade sözlü ve uygulama bazlı olsa daha kalıcı ve gerçekçi olur... Guard sistemi de garip hani... "guards!" *zınk* "geldim abi!"
"Madem bu kadar hızlısın git çay getir. Puhahaha!"
Gerçekçilik baz alınırsa belki güzel olur...
Saygılarımla...
"Madem bu kadar hızlısın git çay getir. Puhahaha!"
Gerçekçilik baz alınırsa belki güzel olur...
Saygılarımla...
Türklider...
Evet nasıl olsa pvp olmıycak gz nin hiç bir anlamı olmaz. Zaten tamamen rp ye aykırı. Birde hırsızlar eve girebilse çok iyi olur yani ev hırsızlığı olur oda zevkli olur normalde eve ev sahibi sizi friend yapmadan giremezsiniz buda saçma bişey
Lockpick skilli olan girebilsin eve ve kasaları açabilsin.
My DNA written in C with VIM, compiled with GCC and running on baranix (It' s a free UNIX like OS for human body platform)
Eee ne zaman açılıyor arkadaşlar.Bu siteden 100 kişi bile oynas yeter bence zaten.Yalnız Luck olmalı muhakkak UO serverında.Birde oyunun il ayından skill ain çabuk gelmeli ancak sonrasında zorlaştırılmalı...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
-
legacy_user_1144
Eh..
Arkadaşlar gz olmamalı diye düşünüyorum ben. Onun yerine her şehirin savunulması için Guard Guild yada yan Britanya Savaşçıları gibi guildler kurulacak mesela o şehirin valisi yönetiminde şehirde olan sorunlarıda onlar çözecek... aynı zamanda yaratıklarda kişiselleştirilecek... Yani aslında UO da yaratıklar NPC kategorisine girsede yaratıklarında yani eğer kabul edilirse isimleri olacak... Mesela sizi Halet adında bir goblin öldürdü.... onun başına ödül koyabileceksiniz... Gerçekçilik önemli
-
legacy_user_1144
Re: Eh..
DÃ?şüncelerin güzelde.Bunları yapabilmek için online oyuncu sayısı her saatte fazla olması gerekir.Willow wrote:Arkadaşlar gz olmamalı diye düşünüyorum ben. Onun yerine her şehirin savunulması için Guard Guild yada yan Britanya Savaşçıları gibi guildler kurulacak mesela o şehirin valisi yönetiminde şehirde olan sorunlarıda onlar çözecek... aynı zamanda yaratıklarda kişiselleştirilecek... Yani aslında UO da yaratıklar NPC kategorisine girsede yaratıklarında yani eğer kabul edilirse isimleri olacak... Mesela sizi Halet adında bir goblin öldürdü.... onun başına ödül koyabileceksiniz... Gerçekçilik önemli
-
legacy_user_1144
-
Quest_For_Tanelorn
- Kullanıcı

yabancı bir sürü rp shardı var ama hepsi age of shadows server i second age oynayamazsınız.ama böyle bir server acılırsa cağırabileceğim cok kisi var yalnız serverin iyi olması lasım en az 200 kişiyi kaldıracak bir shard olmalı yoksa zevksiz olur.ayrıca level sistemi de olmalı bence...
Hamili kart yakinimdir.Yüksek yerlerde tanıdıklarım var dikkat
Hamili kart yakinimdir.Yüksek yerlerde tanıdıklarım var dikkat
-
legacy_user_1144