Öğrenci Halleri (Okul Anıları)

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bende bi kere Fizik öğretmenimle kavga etmiştim lisede iken
lise 1 inci sınıfta ist bahçelievler ticaret meslek lisensinde yim adam kaldırdı beni başkan şikayet etmiş konuşuyo felan die bişi demeden karnıma yumruk attım ard arda yumruk attı mideme bende refleks hakkımı kullanarak adamı ittikten sonra bi sağ bi sol kroşe ile adamın çenesini ve burnunu dağıttım merka edne gitsin okula ve sorsun müdür yardımcalırına öğretmenlere şimdi bursadayım hepsi memnun kurtulduğuna özellikle bölüm hocalarım :)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

ben genelde hocalarla iyiydim ama kızlar benden çok çekerdi valla.ayakkabımda ayna ile gezer kızların bacaklarına bakardım,eteklerini kaldırırdım :D ama bütün sınıfın kızları beni severdi.ne bilim hepsinin sapık olduğunu :P
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

falla ben o yanımdan bahsetmedim okulda AşIRI DERECEDE popüler bi insandım harbi diyorum herşey elimin altındayı hocalar bile disipline verseler bile beni derste attığım bi bakışla dilekçeyi almaları bir olurdu tenefüste :))
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

haha lise 2 de mantık dersindeyiz..ama kimse takmıyo hocayı da dersi de bende sıkılmışım camdan yoldan geçenlere laf atıyorum bizim sınıf ikinci katta.tam içeri girdim arkadaşa bişey söylemek için üst kattan gürültüyle bişey düştü aşağıya.herkes pencereye üşüştü tabi aşağıya baktığımda bi sıra gördüm ve yukarıya baktığımda samimi olduğum bi erkek arkadaşım hocaya küfrediyordu.noldu diye sorduğumda biiiip yaptığımının karısı sinir etti beni bende sırayı fırlattım demişti.ve ben o an gülme krizlerine giriyordum okula bak yaa die...

izmir tayfasına duyurulur karşıyaka gazi lisesi mezunuyum...
EviLDoeR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EviLDoeR »

Bizim lise 2 de bi matematik hocası vardı haydar takmaz diye bi herif anlatmaya sayfalar yetmez adamı hatırladım lise diyince adam bi keresinde toplama işlemi bile yapamamıştı bide trigonometri öğreticek aklı sıra arcuna okusun şimdi bu yazıyı atlar neler çektik adamdan lise berbat ama bitince sınıfı özlüyosun ne adamlar vardı ya
My DNA written in C with VIM, compiled with GCC and running on baranix (It' s a free UNIX like OS for human body platform)
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

walla biz bu sene ögretmenler odasına koku bombası atmıstık koku butun koridoru kapladı tabii o koridardaki hicbir sınıfta ders yapılmadı. :D
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

hep kötü hocalardan bahsedioz falan çok kafa adamlarda vardı,
bizim bi kimya hocası vardı mesela 2 sene hiç kimya çalışmadan tüm sınıfa 5 geldi notlar, kopya çekioz zannetmeyin adam soruları ve cevapları veriodu beraber, bi türlü anlayamadık adam salak mı yoksa iyi niyetli mi??

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

işte hoca dedigin böle olur drizzt. her okula lazım :D
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

O hocanın iyi mi kötü mü olduğu ilerde anlaşılacak. Bizim lise sondaki matematikçi öyleydi; çok severdik o sebepten adamı. Fakat şimdi 16 kilo 300 gramlık kalkülüs kitabı önüme konulunca hiç de öyle düşünmüyorum.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

valla kimya ile ilgili bi bölümde okumıcaım için çok büyük bi sorun yaratmıcak ama matematik olsa heralde olay çıkardı bizde...

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Okunu songünleri idi herkez rapor almıştı fazla kimse yoktu ve bende okula gömleğin üstüne tazmanya canavarlı bir kıravat takmıştım bizim okulun mürdür yardımcı 6. İlletyusun soyunu veliahtı ve cadıların cadısı acrcadı Mehtap adlı bir hoca idi ve beni öle görünce deliye döndü kırvatımı aldı tabikide ama ben yılmadım okulun cıkışı gittim yanına kıravatımı geri alabirmiyim dedim oda aynen şöyle dedi ''Olm seni bana sayıylamı verdiler''bende maksat kıllık ya''hayır hocam ban türümün tek örneğiyim dedim'' kadın deliye döndü gözleri karardı bir roar cekerek bana dalıcak dedim kadın kendini zorla sakinleştirdi ''neyapıcaksın evaldım kırvatını sorabilirmiyim ''dedi bende aynen şöyle dedim''eeee hocam bu işin yarınıda yarında takıcam ben o kıravatı dedim kadın deliya döndü bende aynen tabana kuvvet tabikide

Ayrıca bu olayı yaparken bende rapaorlu idim ama kıllık olsun diye okula gitmiştim ogün.Bu anlatığıma inanmam olasılığı yükesek ama isteyen inanır isteyen innanmaz umrumda bile değil çünkü bu iş inanılmaz cesaret ve (cok afedersiniz) p**lik istiyor.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Tuvalletteyiz sigara molamız tabii tenefüs içi... :D
her neyse iki kişi bir sigarayı çeviriyooz...E napalım örenci hali...
Birden hoca gelio die sölendi biri...O günde okulun en kek hocalarından biri nöbetçi o katta...Ki adamın suratına sigara dumanı üflemişliğim var...
Lan dedim arkadaşa, Tuvaletin içine girelim adam gidince çıkarız zaten kek bu herif açmaz ble kapıyı...
Neyse biz girdik tuvalete sigara sırası arkadaşta...Birden hööyt die bir ses duyduk 8O Yılmaz hoca (okulun en piskopat hocası) Bizim arkadaşın elinden sigara usulca kaydı ve tuvalete düştü... Birden birbirimize sarılmış daracık tuvaletin içinde dışardan gelen ağlama bağrışma ve yumr5uk seslerini dinlerken bulduk...
NEyseki adam tuvaleti açmadı, ama geyik işte o zaman başladı...arkadaş abi sen çık bak hoca var mı die benkapının ardında bekliom yoksa haber ver dedi...
BEn de ok diip çıktım dışarı...
ana bide ne görüüm... Zil çalmış millet sınıfa gireli 10 dakka geçmiş arkadaşı iktir edip yırtırdım sınıfa...
Ders bitimine 15 dakka kala arkadaş sınıfa girdi...
O gün gülmekten kasıklarım a ağrı saplanmıştı :D :D
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Abiler beni tanıyanlar bilir ben zati ilkokul 6. sınıftayım.
Bizim bi hoca vardı fransız,fransızca dersine giriyodu.Çok severdik biz onu adam lotru,ejderhamızrağını fln okumuş fransızca.Bigün ders işlioz çoooook sıkıcı bi konu işte düzgün şekilde cevaplar vercez sorulara herkese teker teker soru soruyo.Adamın bana sorduu soru:
Ejderhamızrağını mı daha çok seviosun Unutulmuş Diyarları mı oldu!
Yani keşke ayrılmasaydı yaa maalesef sadece bi sene beraber ders işledik adamla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

valla green_eye_of_devil dooru söylemiş bu işler harbi bir p**lik istiyo ama yaptıktan sonraki zevki sormayın!!!

her neyse bizim okulda bir cin ali var(adı ali salağın biribuna cin demiş o yüzden adı cin ali kaldı halbuki cinlikle alakası yok lavuun)bu herif o kadar aptalki okuldaki bilgisayarların interneti kesiliyo şerefsiz benden biliyo bea :twisted: her neyse bizim okulda tüm bilgisayarlar birbirine baalı(MEB internetini kullanmak için)her neyse lan benim bilgisayara bi baktım ağdan okul müdürü, müdür yardımcıları diğer bölüm şeflerinin bilgisayarlarını görüyo :twisted: :twisted: p**lik bu durur muyum baktım şifre koymuşlar naapem needem didim genni gennime aklıma bişi geldi tuutum bu salak hocanın mailine bi firüs yooladım salak o maili Festo'dan geldi sandı (ünlü alman pnomatik ve hidrolik zımbırtı üreticisi)hocam dedim bakın size katalog yollamışlar(maili ben yolladım ama adres şu support@festo.de halbuki salak anlasa support sana katalog mu yollar???)her neyse mail ingilizce bide biliyom diye geçiniyo (benim ingilizcede fena değildir)hocam diyom bakın işte bu bilmemne yılının özel kataloguymuş di mi diyom evet olum bende görüyom diye her neyse salak bunu indirince fürüs okuldaki tüm bilgisayarlara yayıldı(bu olay geçen sene okul kapanmadan 1-2 hafta önce yaşandı)salaklar 1.5 ay uuraşmışlar geri düzeltmek için :twisted: :twisted:
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

okulun son günleri sınıfta 7-8 kişi. biz erkekler 3 kişi ulan dedik kacalım 8 ders durulmaz burda. büyük bir hızla en alt kata(orda arkadan cıkıs kapısı warda) kapının dibine geldik baktık kapıda kilitli deil.ohhh biz bi rahatız. kapıyı actık hulen ne görelim. karşımızda müdür yardımcısı :!: . e tabi 2 dakka sonra onun odasında işkence cekiorduk. :wink:
Post Reply