O kadar bekledim toplanmadınız bir gittim 15 günlüğüne 2 kere toplanmışsınız.İnsaf yahu.Ama bu kadar kolay kaçamazsınız benden.
Eylül'de THERİON GELİYOR!!!
Ve tabii ki biz Frpworld ahalisi olarak toplanıp Therion konserine gideceğiz.Hele Lemuria ve Sirius B'den sonra bu konsere gitmek farz oldu bana.
O zaman ne yapıyoruz.
Biletix'ten biletimizi alıyoruz.25 Eylül 2004 tarihinde Maslak Venue'ye gidiyoruz.Konser çıkışı bir yerde oturup muhabbet ederiz sabaha kadar.Tabii akabinde bana içki ısmarlanılacak.
Dışarda yapılırsa konser.Bilet parası vermek istemeyenler Venue'nin beleş tepesinden konseri biraz zor olsada izleyebilirler.
Neyseki tam kayıt haftasına geliyor. Bu durumda ben kesin geliyorum hatta gelirken yanımda küçük bir izmir gürühu bile getirebilirim. Neyse vakit yaklaşsın bende kalacak yeri v.s ayarlamayı deneyim.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Hükümlü wrote:hayır hayır hayır!!!!
ankaraya geliyosunuz!
önce ankaraya gelio therion! öle konuşuldu gençler bozmayın!
gelin bende 3 kişilik konteyan var
Bence sen de istanbula gel hükümlü. hem bizle de tanışmış olursun.
okul açılmış olucak benim daha ilk günden de asmak olmas hani ilk izlenim olayalrı falan ama ondan önce 1 hafta boşluk var damlaya çalışcam istanbula....
bu arada therion konserini gelin burda izleyin ilk taze taze en sıkı hallerinde bırakın istanbulu kardeşlerim gelin hem angara tayfasıyla buluşmuş olursunuz
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...