İstanbulda oyun mekanı
Keşke frp cafeler internet cafeler gibi bolca bulunsa.şu anda internet kahvelerde hangi oyunların oynandığını bilmiyorum ama sonuçta frp insanların hayal güçlerinede yardım bulunuyor.Tabi ki internet cafelere giden arkadaşlarada bir şey demiyorum ama keşke istanbulda bulunan internet cafelerin yarısı kadar frp cafesi bulunsa şu anda ülke ekonomisi çok ii durumda olurdu.
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Lye nuquernuva sen e dagor
- Galat-tirin
- Kullanıcı

"arz ve talep" ayrılmaz dostlar...
arkadaşlar, eğer bu memlekette frp kafeler bir türlü tutunamıyorsa,
memleketteki frp kafelerin sayısı internet kafelerin 40'da biri etmiyorsa..
bunun nedeni frp kafelere gidenlerin sayısının da int. kafeye gidenlerin sayısının 40'da 1'i etmemesidir...
Aynı şey rock barlar gibi toplumda alt kültüre hitap eden şeyler olmalarıdır..
arkadaşlar, eğer bu memlekette frp kafeler bir türlü tutunamıyorsa,
memleketteki frp kafelerin sayısı internet kafelerin 40'da biri etmiyorsa..
bunun nedeni frp kafelere gidenlerin sayısının da int. kafeye gidenlerin sayısının 40'da 1'i etmemesidir...
Aynı şey rock barlar gibi toplumda alt kültüre hitap eden şeyler olmalarıdır..
-
Ereshin
- Başbüyücü
o taşınanın sihirle alakası yok gittim sadece satış elemanın biri duruyo ne Özgür abi Ne murat abi kimse kalmamış herkes kayıplarda (ben sihirde garsonluk yaptım 1 ay biliyomusunuz) çok üzüldüm kapandığına ben çok severdim orayı. 
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

Arkadaşlar bunu bi iki foruma daha yazmıştım varsa ist/pendik'e gelebilen gelsin görsün mekanın kralını ne ev ne cafe ikiside diil oda tutmak için parada istemiyoz veya saat başı zaten bir oda ve sabahlara kadar vaktimiz var maksat yeni dostluklar oluşsan arkadaşlıklar pekişsin yeni oyuncular yeni maceralara atılsın işte tek amaç bu euheuhhe uzun bir zamana kadar kapanmak gibi bir derdimizin olduğunuda sanmıyorum zaten kafamıza göre açıp kapıyoz

Lunitari's idish, shirak, damen du!