ve evet sonunda gercek bir ejderha bulundu(yani olabilir:))

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

harbi ejder dediğin büyü yapacak zırhı delinmeyecek ze...birde az bulunacak
yani böyle bişey imkansız
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Komodo ejderi tükürünce değil ısırınca bakterileri enjekte ediyor... Maksimum 45dk. yaşama şansınız var... Çok yavaş olduğundan dolayı bu yaratık tarafından ısırılmanız çok zor ama sürü halinde dolaştıklarından birini görmeyip geçerseniz ve sonra ondan kaçmaya çalıştığınızda diğerine rastlarsanız ancak tehlikeli oluyorlar...

Komodo ejderi yatan bir insandan genişlik ve boy olarak iki kat büyükçe bir süleymancık gibi bişi... Çok sakin ve demirelimsi bir yüz ifadesi var... Dişleri ve ağzı çok kötü görünüyor filan...

Böyle garip bişi... Ama inanılmaz tehlikeli...

Saygılarımla...
Türklider...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Komodo Ejderi yavas filan degil 40km hizla kosuyo o arkadaslar saldirinca...

Bakiniz timsah avcisi...
Discovery Channel
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
blandoc_estaneful
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blandoc_estaneful »

evet abi raist haklı bende timsah avcısında izledim.Komadolar gayet hızlılar ve ısırdığında kemigini orta yerinden koparıp yutuyor.tükürük olayı işi şansa bırakmamak için çok zehirli olduğuda su götürmez gerçek.aslında gerekli ilgiyi kurarsak komadolar zehir kusuyor gibi bir şey
belkide doğal seleksiyona uymuşlardır ve ejderler komadolara dönüşmüşlerdir. neden olmasın dimiii...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

abi komodo ejderleri ağızlarında zehri dişilerinin arasıda beklettikleri etler sayesinde sağlıyolarmış o ağzın kokuyu bi düşünün artık
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben salyalarinda 600 cesit bakteri oldugunu soylediklerini gayet net hatirliyorum. Harika yaratiklar... Insanin uzerine binip kilicini cekip caddeye cikip tiki avlayasi geliyor :? ;) :twisted:
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Alla alaa millet " keşke gerçek olsaymış " falan demiş :) Elemanın teki kolonlarsa öteki gün dünyayı ele geçirmeye kalkar bu nankörler. Büyü müyü de yok ki bizde top tüfek ile savunuruz bakın söylemesi :)
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

ulan keske gercek olsa alıp besleriz guzel olur yani
for !_FRP_!
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

Bu ejder manyak bir sey ya aynı gerçek gibi hatları manyak aynı gerçek gibi. Bu bal mumu ile yapılmış olsa manyak işçilik var yani :D Ama düşünsenize bu ejder gerçek olsa bile bence bunu açıklamazlar? Devletler okadar gerçekleri açıklamıyorlar. Buna bence baskı yaparlar. Bu ejderin gerçek olduğu çıktı diyelim Dünyada nasıl karşılanır? ne tür karışıklıklar çıkar? kafam karıştı gerçekten bunun aslını öğrenmek gerek :D
"For Blood And Honor"
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bu da bi ara piyasada dolaşan cin forflarından farklı bi çalışma diil bana göre, kokusu çıkmıştır da ortaya daha buraya ulaşmamaıştır,
ama gerçek olsa die de düşünmedim diil hani, evcilleştirip dolaştırcan falan, ya da o seni dolaştırcak :twisted:

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

ehehe öyle ama ben düşünemiyorum evcilleştirilmiş bir dragon :) Kızdığı zaman o seni evcilleştiriyormuş falan :lol: Düşünsene Bi ejderin var Cyan gel oğlum yada Shike gel oğlum falan diye çağırdığını :-P
"For Blood And Honor"
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bir ara da alien otopsisi kaydı çıkmıştı. İnsanlar ona da inanmıştı...
Ne gerçek ejderhası ne diyosunuz kardeşim :D :roll: :?
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Mum o balmumu :),bakın üstünde fitilide var yakıosun aydınlatıo,ay sizde gerçek mi sandınız :P :P Ama bence gerçek olma ihtimali dinoların olma ihtimali kadar birşey varsalar bile çok eskiden varlardı...Bu da süs için yapılmış birşeydir..
Jacta alea est.
Post Reply