ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Ardından gelen ses baktı bir anlığına. Güzel tonlamalı bu ses onun için ifadesizlikten başka bir olgu değildi. Gözleri 'Ork' savaşçıya odaklanmış ve onu bekliyordu. Başını çevirmeden kadının sözlerine karşılık verdi.

- Burası Ölümün Tapınağı, burada Lord'umun isteği dışında yaşam verilmez...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

yarımelek tapınağın çıkısına doğru ilerledi ve çıktı...
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Tekrar kibarca eğildi, ve paltosunu fark etti. Zırh giymeyen Kılıç Bilgineleri'ne fiyakalı, rün kaplamalı paltolar veya onları gözlerden uzak tutan paltolar yırtık pırtık paltolar giyerlerdi, ama bu yırtık paltoları Seahriel sadece uzun bir yolculukta serserilerden kurtulmak veya kamoflaj için giyerdi ve buna gerek yoktu şu an. Paltosunu çıkardı ve eşya çantasına tıktı.

Uçları yerleri süpüren eski püskü, yırtık palto göstermiyordu, ama Kılıç Bilgini'nin iç giysisi son derece gösterişliydi. Kumaştan yapılmış kısa kollu giysi ve yine kumaştan, bol bir pantolun giymişti. Pantolunun paçaları, giysinin kolları ve göğüsten ensesine kadar uzanan kısımları altın rengindeydi ve üzerinde kızıl rünler vardı. Aynı şekilde kızıl rünlerle bezeli sarı bir kuşak ise belini süslüyordu ve biri hançeri, biri ise kılıcı için iki kın vardı.

Lakin bileklikleri son derece sadeydi, aslında hiçbir koruma sağlamayan, süs için kullandığı basit deri bileklikler. Kılıç bilginleri asla zırhlı bileklik kullanmazdı, zırh ve miğfer de kullanmadıkları gibi.

Ölümün Eli'ne tekrar tiksinti dolu bir bakış fırlattı ve ve Ork'a, bu yaratığa karşı dikkatli olmasını söyleyen bir bakış fırlattı. Ardından Tapınak'ın önce sağ, sonra da sol kapısını açarak tekrar eğildi.
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Ork'un gözlerine baktığında kızıl gözleri parıldadı. Mezar kadar donuk sesi yankılandı.

- İstediğin seninle gelip adalet yaymam mı Ork peki bunu kabul edeceğim. Peki sen ben istediğimde benimle gelip ölüm yayacakmısın?
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Koskastan b hırıltı çıktı ve Khazor yavaşça eğilip kurdunun söylediklerini dinledi. "Biliyorum Koskas!" dedi. Sonra kılıç bilginine baktı ve umursamaz bir bakış attı. Burada her şey doğal ilerlerdi. Bunu biliyordu. Adaleti ruhunda hissediyordu.

"Lordum seninle ise..!" dedi ölümün eline bakarak. "...bende seninleyim. Lordum emrederse..." dedi yeniden sırıtarak. "Öldürürüm." Yavaşça Koskasa baktı ve "Seninle birlikte öldürürüz!" dedi. "Koskas ve ben lordumuz emrederse seninle oluruz."

Sonra bakışlarını tapınağa çevirdi ve lordunun ona bir emir vermesini bekledi. Lordunun ona ne emir vereceğini merak ediyordu. Lordu ölüm yaymasınımı yoksa bu grupta kalıp aalet dağıtmasını mı tercih ederdi?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Kızıl gözleri bir an parıldadı adamın kukuletasını gölgelerinin altından.Mermer gibi yüzü daha önce karşılaşmadığı bu olgu karşısında bozulmasada düşünceleri karışmıştı.

- 'Onur' bir çok canlıda rastlanmayan olgu... İşte Ork bu yüzden sen farklısın ve bende seninle savaşcağım. Zamanı geldiğinde benimle savaşacağını bilerek ve Onuruna karşılık onur alacaksın...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ork hafifçe başınıeğdi ve ciddiyetle ölümün eline baktı. "Eyer bu lodumun emriyse!" dedi. "Hepbirlike savaşacağız ölümün eli." Sonra bakışları yoldaşlarına döndü ve "Onlarında fikirlerini almam gerekli!" dedi. "Seninle birlikte bir yoldaş olmadan önce bağlılığımı sunduğu grubun fikrini almalıyım. Böylece onur benimle olacaktır ölümün eli." Koskas hırladı ve ork başını sallayarak yeniden ölümün eline baktı. "Lordum için!" dedi. Beni anlamalısın." Kurdunun kulaklarını okşarken. "Lordumun seninle olduğunu hissettiğim için seninleyim ölümün eli ama bnu yoldaşlarımda kabul etmeliler." dedi.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor 2 saat e yakın bir süreden sonra küheylanla birlikte tapınağa ulaşmıştı...
Ve tapınağın kapısına geldi önünde biraz bekledi ve içeri girdi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor içeride biraz yüksek bi sesle bağırdı Ben BÃ?yü konseyinin Elçisiyim Burda Görüşmem gerekn yetkili kişi kim ??...dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Hızla yanından geçen adamın sesi içeride yankılandığında Ölümün Eli yavaşça ardına döndü ve içeri girdi. Dikkatle adamı süzdü ve donuk sesi ruhların mırıldanmaları arasında yankılandı.

- Bu Tapınakta tek yetkili ve hakim Lord Oren'dir. Bende onun Seçilmişiyim, seni dinliyorum...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Büyü Konseyinden geliyorum Efendi Erethan ın bana verdiği görev üzerine burdayım....
"Efendi Yeminer in ölümü ile ilgili bilgi almak için burdayım ve bu konuyu açıklığa kavuşturmak için yardımınızı istiyorum....
olanyın içinde geçen bir kız varmış melek kendisini görmek istiyorum eğer anlatmak istediğiniz bir şey varsa sizide dinleyebilirm..."dedi ve seçilmiş in gözlerinin içine baktı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Dışarıya yöneltti bakışlarını ve tekrar haberciye odaklandı. Sesindeki kendinden emin tını donuk bir kış akşamı gibi yayıldı.

- Aradığın kadın burada değil haberci. Bu Tapınakta ölümler sorgulanmaz...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor Elleri ile Gözlerinin üstüne kadar inen siyah cübbesini geriye doğru attı ve okyanus mavisi bakanı dehşete düşüren gözleri ortaya çıktı....
ve seçilmiş olan a sesini kalınlaştırarak seslendi"byraya ölümü sorgulamaya değil bilgi almaya geldim kadını nerde bulabilirim...."dedi..
Findor un beklediği cevap bu değildi elleri ile cübbesini geri örterken gözlerinde dalgalanmalar olmuştu..
onun bu kalın ve ürpertici sesi tapınağa ayrı bir hava katmıştı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Adamın yaptığı gösteriden etkilenmişcesine gülümsedi. Elini kaldırdı ve sadece parmağını oynattığında etraftaki ruhlar tüm sesleri bastırdı. Hepsi bir ağızdan konuşuyor ve sesleri bir çok canlıyı çıldırtacak kadar farklı tonlamalarda çıkıyordu.

- Bilgiyi doğru şekilde istemen gerek elçi... Seni sadece bir elçi olduğun için buradan gitmen için özgür bırakıyorum. Aradığın kadın burada değil.
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Tam o sırada gelen Kılıç Bilgini eğlenerek, bilmiş bir ifadeyle siyah cüppeli büyücüye baktı; bir çok savaşçı ve takipçi dolu bu tapınakta, Lordu'nun kendi iradesiyle koruduğu tapınağında, bu büyücü kimi korkuttuğunu sanıyordu ki?

İkisine de tekrar bakmadan tapınağa girdi ve tek dizinin üzerine çökerek kılıcını çıkardı ve ucunu zemine dik gelecek şekilde tuttu, ve Lordu'na dua etmeye başladı.
Locked