Ay Kasabası....(Frp)

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Yari-melek ileri atildiginda gozleri bir anda Sovalyeninkilerle bulustu... Bir anda zaman yarimelek icin durdu... Vucudu ve iradesi muthis bir baskiya maruz kaldi. Melez kanindaki bir sey onu cani pahasina sovalyeye saldirmasi icin zorluyordu. Onu bu kadar zorlayacak yalnizca bir guc olabilirdi... Kara Aleve olan nefret...

Starfall sovalyenin karanlik gozlerine ve ruhunun zihninin derinliklerine bakti... Orada yalnizca bosluk vardi... Kara alevden eser yoktu. Fakat bu adamdan uzak durmasi gerektigini soyluyordu kafasinda bir ses... Hatta soylemiyordu, bagiriyordu! Kotulugu goremese de ruhunun en derinine kadar anlam veremedigi bir korku icini kapliyordu. Yari-melek bu duyguya anlam veremeyerek bir an tereddut etti...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Maytere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Maytere »

İtil olay mahalline vardığı sırada herşey bitmişti. Yere kapanmış olan orklar ve etrafa yayılmış birçok ceset gördü. Cesetlere baktı... Fakat bakışları onlarla ilgilenmekten çok uzaktı. Düşünüyor olmalıydı.
Evet, düşünüyordu ya! Her biri cesedin 30-40 senelik hayatı olmalıydı. Doğma-büyüme. Hatıralar... Düzinelerce senaryonun ürünü, bir anda silinip gitmişti.
"Yapmak ne kadar uzunsa,
Yıkmak da o kadar kısa..."
Diye mırıldandı...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor bu iri herifin karşısında tavrını hiç bozmadı"demek herşey kontrol altında "dedi ve güldü "tebrik ederim " dedi ve devam etti "ben Findorus Oğlu FİNDOR uzak diyarlardan bir amaç uğruna ytoluma devam ediyorum bir çok dostumla sizide aramızda görmektne onur duyarım arkadaşlarım sadece bu gördüklerinizle sınırlı değil ayrıca yaptığınız savaş beni çok etkiledi iyi teknikleriniz var paylaşımcı olmanızı dilerim diğer dostlarımızın yanlarına dönsek iyi olur içimde kötü bir his var onları yanlız bıraktık...
" dedi ve ekledi "şimdi ne yapıoruz "....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Uzaktaki isigin parlamasiyla sovalyenin gozleri mesafeleri asarak yari-melegin gozlerine odaklanmisti. Yuzundeki siritma hala sabitti. Findorun soylediklerini duyduguna dair hic bir isaret gostermiyordu. Kadina bakmaya devam ederek konustu:

"Bu korkunc yaratiklari Adaletin Yuce Tanrisi Lord Oren adina cezalandirmam gerek oncelikle... Buraya tek basima gelmemin nedeni de buydu..."

Bir an duraksadi fakat kirpilmayan gozleri ve bakisi hala sabitti:

"Bana biraz izin verirseniz, bu korkunc yaratiklara gunahlari ve korkunc suclarini yuce Tanrim Oren'e affetirebilmeleri icin bir sans taniyacagim..."

Adam kendi etrafinda dondu ve yere kapanmis orklara korkunc sesiyle tum gucuyle bagirdi:

"Hayatta kalan en iyi savasciniz kim!"
Orklar korku icinde titrerken bir kac isim saydilar. BU isimlerden yalnizca bir tanesi hayatta kalmisti:

Kuruk yerde surunerek sovalyenin yanina geldi: "Emret! Efendi! Merhamet!"

Sovalye yaratiga yaklasti ve omzuna dokundu. Ork sanki en korkunc kabusundaymis gibi titremeye basladi:
"Butun hayatta kalan kabileyi topla ve biraraya getir. Bundan sonra sefleri sensin. Hizla Azalin'in kalesine gidecek, orayi kusatacak ve alacaksiniz! ANLASILDI MI!?"

Kuruk korku icinde yeniden yere kapandi: "Evet! Evet! Orklar oyle yapcak efendi! Sen Emret Efendi!"

"Ihanet edersiniz hepinizi bulurum ve caninizi alirim. Caninizi bagisliyorum ve canlariniz artik benim!"

Sovalye Orkun bogrune bir tekme atti. Kirilan birkac kaburga sesi duyuldu:
"SIMDI GIT VE DEDIGIMI YAP!"

Kuruk inleyerek kaburgalarini tutarak sakatlanmis bir kopek gibi uzaklasti ve ork dilinde igrenc sesler cikarip bagirarak emirler yagdirmaya basladi...

Sovalye biraz orklarin duzenlenmesini izledi ve tatmin olmus bir sekildi Findor'a ve yanindakilere dogru yaklasti...

Findor adam yaklastikca kalp atislarinin arttigini hissetti... Sovalye gozleri yeniden uzaktaki yari-melege odaklanmisken, kalin sesiyle fisildadi:
"Gidelim..."
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Zaten fazlası birşey ifade etmezdi onun için... Orc şamanı öldürmüştü bard feryat... Toplanan kalabalığa baktı... Özgün annesinin ona bıraktığı bir miras olan elf kulakları ile dinledi anlatılanları... 'maceracı bir birlik' diye düşündü... Belki ayrıldığı arkadaşlarının yerini tuabilirlerdi... Topluluğa doğru yürüdü BArd feryat... Muzip bir gülümseme vardı dudaklarında... Yanlarına yaklaştığında ise...

-Selam arkadaşlar... BEn ozan feryat... Yalnızca bir ölümlü...
Hafifçe eğilerek nazik bir selam verdi ardından...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Ozan Erantel şövalyenin sözlerini duymuştu ama hiç bozuntuya vermedi...Ozan bir Azalin takipçisiydi ve Azalin'in kalesine yapılacak bir saldırı hoşuna gitmezdi...Dahası tanrısının saygısını kazanma ihtimali de vardı...Belindeki oklardan çekti 4 tane ve hepsini aynı anda kirişe yerleştirdi....
Ağaçtaydı hala...En yüksek dala çıktı...Orkların yoluna nişan aldı...Hiçbirinin kaçamayacağı belliydi...Yüzündeki sırıtışı saklamak için hiç uğraşmadı,ve hazırladığı okları orkların üzerine doğru attı...
Sürünün ortasındaki bir ork arkasını döndü ve eliyle gelen okları işaret etmişti...Ondan sonra 4 tane fireball orkların üzerinde patladı...Ardından gelen 4 oku daha görmek için hiçbiri durup bakmadı...
Aşağı indi...Bozuntuya vermemesi gerektiğinin çok iyi farkındaydı...'Kusura bakma'dedi şövalyeye...'Amacını engellemiş olabilirim...Ama intikamımı almak zorundaydım...Kişisel birşey...istersen dostlarıma sorabilirsin...'dedi ve druid le korucu yu gösterdi...
Sonra yeni gelen ozana döndü...'Selam kardeşim...Umarım yolumuz aynıdır...Bildiklerimi paylaşmak,bilmediklerimi öğrenmek isterim...'Yayını sırtına yerleştirdi...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Patlayan atestoplarinin kulaklari sagir eden sesleri ve gozleri kor eden parlakligi gectiginde Sovalye Wicked One'a gozlerini kismis ciddi bir ifadeyle bakti. Adamin sozlerinden sonra bir kahkaha patlatti:
"Amacimi engellemek mi? Hahaha! Tam tersine ona hizmet ettin... Adalet saglandi degil mi?"

Adamin her hareketi ona tehlikeli gorunmeye baslamisti. Gerginlik onu delirtecek gibiydi... Adamin zirhina yerlestirilmis belki de onlarca ufak bicak, hancer, dart oldugunu farketti. Hepsi de sanki zirhin bir dekoruymus gibi kamufle edilmisti, ama Wicked One onlarin cikarilip silah olarak kullanilabileceginden emindi... Ya da adamin etrafindaki garip bir hava onu boyle garip dusuncelere surukluyordu. Surekli tehdit altinda hissediyordu...

Sovalye bir an duraksadi ve agactaki ozan'a duygusuz buz gibi gozlerle bakti:
"Sen degerlisin okcu... Ve yakinda bunu bana ispatlayacaksin..."
Carpik bir gulumseme firlatti...
Altin islemeli mor pelerinini bir eliyle savurarak Yari-Melege dogru yoneldi...
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

şovalyeye anlamsızca bakar...Sonra ozan wicked one a döner...
-tabiiki biz ozanlar bunun için yaşıyoruz... Ã?ğrenmek ve öğretmek için... Ve bunun içinde ölücez...
Dostça bir gülümseme vardı şimdi yüzünde...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor bu şovalyeye anlam vereiyordu ve FİNDOR hiç bir tanrıya ibadet etmiyordeu bu yüzden onla wicked arasındaki işe sadece gerginlik olmasın diye girdi " burda tanrı taraftarlığı yapmakla vakit kaybetmemeliyiz içimde bir his var geridekiler tehlikede "dedi ve hemen ardından devasa kartalından bir haber aldı orası karışmış yeni gelen biri peşinde getirdiği adamlarla vel vele yaratmıştı...
"Hemen Geri Dönüyoruz Toparlanın" dedi ve kimseyi beklemeden hareketye geçti uzun bir mesafeyi koştuktan sonra atlı adamlar gözükmüştü ve ormanın içinden bunların bir tanesinin üstüne atladı ve yere düşürdü onun atını almıştı ve kılıcını çekti atın başını okşadı ve sakil olması gerektiğini bundan sonra özgürlüğüne kavuşacağını söyledi...
ve bir ufak hamlede atı şaha kaldırdı ve diğer Atlı adamlara seslendi
"kovaladığınız adamı serbest bırakacaksınız..."dedi ve ekledi " yada bıraktırıcaz.."
dostuna işaret ettiğinde artık çok geçti dostu Saorilbor yayına koyduğu iki oku salıverdi ve adamların üstlerine sdoğru gitti ve vurdu ikiside artık yerde idi Yarı melek olanları hayrete düşmüş bi şekilde izliyordu ama artık korkucak birşey yoktu çünkü olay çözümlenmişti e komut verdi
"şimdi Herkes bir araya toplansın oldukça kalabalık olduk burda kamp kurmalıyız die düşünüyorum ne yapmanız gerektiğinizi biliyorsunuz sorusu olan "dedi ve oraya oturuverdi....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
aNaraX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aNaraX »

Soru sorulmuştu ve kimseden ses çıkmıyordu.Herkez aklında birşeyler tasarlıyordu.Ortada sessizce bir fısıltılaşma başlamıştı.Findor ileriye doğru baktı.Karşıdan birisi geliyordu.Ancak ayın vurduğu ışık yüzünden kim olduğu yada ne olduğu net olarak anlaşılamıyordu.Ve Karşıdan gelen kişinin tam yanından bir ateş topu onların bulunduğu alana doğru yaklaşıyordu.İçlerinden birisi tam okunu hazırlamıştı ki.Findor "dur" dedi.Bu gelen küçük bir ejderhaydı.Yaklaşık 39 cm boylarında ve ateşten bir ejderha.Herkez şaşırmıştı.ejderha topluluğun üstünde hızlıca dönmeye başlamıştı.Ve karşıdan kim olduğu belli olmayan kişi yaklaşıyordu.Topluluğa bir sessizlik çökmüştü.Findor içinden "bekliycez ve görücez dedi"ardından güldü kendi kendine. -aNaraX dedi Findor birden.Herkez Findora bakıyordu.aNaraX hiç istifini bozmadan kalabalığın içinden geçip Findorun yanına gitti ve" uzun zaman oldu" dedi. " Findor "evet" dedi.Sessizlik hala sürüyordu. Findor bu olanlara anlam veremiyordu.Çok kısa sürede aklından okadar çok şey geçirmiştiki...Birden aNaraX a dönüp,"bizimlemisin"dedi. aNaraX yüzünde hafif bi gülümsemeyle, sonuna kadar dedi.
Bir gün daha BiTTi...Ve GeCe YaKLa$ıYoR.i$Te aSıL HaYaT $iMDi Ba$LıYoR...
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Freya,acele acele aşağı indi.Hemen ağaca dayanıp dinlenmeye başladı.."Ben,ben Freya,Freya Imp'lancer,bir,bir assasinim...Ama işimden,işimden fazla hoşlanmıyorum,bunlar,bu gelenler beni öldüreceklerdi..Sağ,sağolun...

Çok paldır küldür bir konuşma olmuştu..Dinlenirken yeniden konuşmaya başladı"Kamp,kamp mı var?Katılabilirmiyim,ne,ne zamandır normal bir hayat sürmedim...
Jacta alea est.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor dostu anarax ı gördüğüne çok sevinmişti o bir thief ti :) ve güldü iyiki burdasın bundan sonra bizimlesin dedi ve küçük ejderhaya döndü ufaklık gel buraya die seslendi ve ona "uzun zamandır göremiyordum seni nerelerdesin kartalımla tanışak istersin bu Drusta "dedi ve kartalı işaret etti minik sevimli yaratık kartalın etrafında dönmeye başladı ve anarax a " sen takıl istediğin gibi freya ilgilenmem gerekil "dedi ve hafifçe bağırdı" bu dostum anarax tanışın iyi bir hırsızdır dikkatli olun "dedi ve kahkaha attı freya ya dönerek "kampımızda ancak bize neler olduğunu anlatırsan kalabilirsin ama bu akşam uyu yarın seni dinleyeceğiz "dedi ve odun gerekiyor diye mırıldandı ....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
aNaraX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aNaraX »

kamp kurulmuştu.Ve aNaRaX eski dostunu görmenin olduğu bir heyecanla biraz düşünceliydi.(o hep düşünür)yapılacak işler vardı.Odun toplama ona göre değildi.O yemek sorunlarıyla ilgilenmek üzere yanına birkaç kişiyi alıp ormana doğru yürüdü.daha grupta kimseyi tanımıyordu ama Findoru tanıması Ona artı puan kazandırıyordu.Orman oldukça sessiz ve sakindi.Etraf oldukça karanlıktı.Bir Light büyüsü yaptı.Aslında o bir thieF ti ama WizarD olan dedesi sayesinde Ã?aylak bir büyücü kadar iyi büyü yapabiliyordu.Işıkla birlikte yürümeye devam ettiler.O bir adım önden yürüyordu.Arkasına dönüp ötekilere siz ikiniz şurdan gidin.sende benimle gel dedi.Yanına ki bir elf ti ama tanımıyordu.Kim olduğunuda sormuyordu.Ã?ünkü bu okadar önemli değildi.Sonuçta ondan yanaydı.AnaraX"beyler biraz çabuk olun ötekiler odun işini halledene kadar bizlerde birkaç şey yakalayalım we çabucak dönelim"dedi.
Bir gün daha BiTTi...Ve GeCe YaKLa$ıYoR.i$Te aSıL HaYaT $iMDi Ba$LıYoR...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor anarax ile gidenlerin dönüşünü gördü ve ellerinde 8 tane tavşan ve bir geyik vardı "hımm aferin iyi iş yapmışsınız "dedi ve kahkahayı bastı...
Artık tam olarka herkesle tanışma vakti idi ve Raistilin e döndü bize kendinden bahsedermisin "dedi....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

konuşmalar sürerken şovalye ile starfall arasında sessiz bir savaş sürüyordu....

sonra findorun yanına yaklaştı ve sessizce..

"bu şovalyede gerip bişeyler var , çok garip ve tehlikeli.. ne olduğunu bilemiyorum ama belirsizlik akıyor..."
Post Reply