HIRSIZ AHLAKI
Hmm o zaman bana kendinizi anlatın... Yeteneklerini tuzak kurma, çözme, hırsızlık, aşırma, arkadan bıçaklama gibi konularda "harcayan" insanların ahlakı nasıl varolabilir... Ciddiyetle dinliyorum lütfen biri açıklasın mantıklı bir biçimde...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
şimdi her kesin bir ahlakı var dır öncelikle.Ama çok ama az.Belki de yok denemiyecek kadar azdır.Ama biri birisini arkadan gönül rahatlığıyla bıçaklıya biliyosa bu onun ahlak sınırları içersinde demektir.Aradaki fark ahlak kavramının sınırlarındadır. Senin ahlak kavramın çalmayı falan yassaklayabilir.Ama onun ahlak kavramı buna izin verebilir.mesela bazı hırsızlar görevini suistimal etmezken bazıları bunu ahlak kavaramlarına sığdırıp yapabilmektedir.Anlayacağın mesele ahlak kavramının sınırlırıyla ilgili.
kardeşim niye parayı çalıyorlar tamam iyi saklanıyon helal kardeşim de benim paeramda gözün ne git spy ol bilmem ne ol haber sat ama benim dişimden tırnağımdan arttırıp +5 li bi silah almak için biriktirdiğim altınları neee çalıyon la dışarda biraksak nese adam evimden çaldı sen gel bunu yakalayıp kesme
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k