Büyü Konseyi
-
Black_Rider
- Kullanıcı

Erethan kapıyı açtı ve Ereshini karşıladı"hoşgeldin kardeşim,içeri gir kapıda konuklarımız var birlikte ağırlarız beni bekle içerde"...
Kapıya doğru ilerlerken Findor'u gördü,"selamlar genç büyücü bugün beni görmek isteyen çok insan olmalı,eğer sende benimle görüşmek istiyorsan odama geç,birazdan orda olacağım"dedi ve ilerlemeye devam etti Erethan.Kapıyı açtı,starfall ve black_rider kapıda konuşuyorlardı,black_rider'ı selamlıyan Erethan starfall'a döndü,"hoşgeldiniz hanımefendi,sanırım beni arıyordunuz,buyrun odama geçelim orada konuşabiliriz".
Kapıya doğru ilerlerken Findor'u gördü,"selamlar genç büyücü bugün beni görmek isteyen çok insan olmalı,eğer sende benimle görüşmek istiyorsan odama geç,birazdan orda olacağım"dedi ve ilerlemeye devam etti Erethan.Kapıyı açtı,starfall ve black_rider kapıda konuşuyorlardı,black_rider'ı selamlıyan Erethan starfall'a döndü,"hoşgeldiniz hanımefendi,sanırım beni arıyordunuz,buyrun odama geçelim orada konuşabiliriz".
Yarımelek için burası fazla karmaşıktı heryerden birileri çıkıyor giriyor etrafta sorular uçuşuyordu...
black rider a
"teşekkürler aradığımı buldum , daha doğrusu o beni buldu "
dedi ve gülümsedi
sonra Görkemli büyücüyü takip etti ve odasına gittiler...
starfall konuşmaya başladı..
"Lordum buraya birtakım cevaplar için geldim.. yeminerle olan savaşımı duymayan kalmadı sanırım.. ancak yeminerin öğrencileri ve yandaşları, özleyenleri var.. bunların kimler olduğunu öğrenmek ve önlem almak istiorum.."
black rider a
"teşekkürler aradığımı buldum , daha doğrusu o beni buldu "
dedi ve gülümsedi
sonra Görkemli büyücüyü takip etti ve odasına gittiler...
starfall konuşmaya başladı..
"Lordum buraya birtakım cevaplar için geldim.. yeminerle olan savaşımı duymayan kalmadı sanırım.. ancak yeminerin öğrencileri ve yandaşları, özleyenleri var.. bunların kimler olduğunu öğrenmek ve önlem almak istiorum.."
-
Ereshin
- Başbüyücü
Yarımelek içeri girdiği gibi konuşmaya başlamıştı onun odada olduğunu bile farketmemişti sanırım "Sizi bir günde iki defa görmek ne büyük şans leydim, daha ben raporumu sunamadan gelmeniz şaşırtıcı dikkate alınması gereken bir hız." Erethana dönerek "Shalafi leydiyle konuştum fakat kendisi burada olduğuna göre oda anlatabilir sana olanları" dedi genç büyücü..........
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
"Yanlışınız var leydim,yeminerin yandaşları yada öğrencileri yok...buradaki herkes büyüye hizmet ediyor,eğer yeminer ile aranızda geçenlerin büyüye bir zarar verdiğine kanaat getirilirse bu kuledeki herkesin düşmanınız olacağına emin olabilirsiniz...eğer karar aksi yönde olursa bu kuleden hiç kimsenin size zarar vermiyeceğini temin ederim,en azından bu meseleden dolayı...o yüzden kardeşimden dinlemeden önce olayı sizin ağzınızdan öğrenirsem mutlu olurum...bu olayda hiçbir suçunuz olmadığına yürekten inansamda,bu inancımın sözlerinizle teyit edilmesi beni mutlu edecektir..."
"Dediğim gibi leydim duyduklarınız,bu konsey kurulmadan öncesine aittir artık böyle bir endişeniz olmasın...yada belki endişeleriniz öncekinden bile çok olmalı...ama size inandığımı bilmelisiniz,hareketinizin gerekliliğine katılıyorum yinede yalnızca benim kararım yeterli olmayacaktır...düşüncelerimi konsey önündede açıklıyacağınma emin olabilirsiniz..."
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

None
Bu sırada konseye yeni varmış olan Amras,starfall'ın dediklerini duymuştu ve hışımla içeri daldı.
"Orda dur bakalım starfall hanımefendi.Sen kim olduunu sanıosun ki shalafim güçlü lich yeminer'i yendiğini sölüosun.İstese seni tek sözüyle tepe taklak edebileceğini bilmior musun?
Sana saldırmaya gelmiş olsa şu an burda olamazdın,emin ol!!!"
Bunlar girdiği gibi aynı hışımla çıkışa yönelmeden önceki son sözleriydi...
"Orda dur bakalım starfall hanımefendi.Sen kim olduunu sanıosun ki shalafim güçlü lich yeminer'i yendiğini sölüosun.İstese seni tek sözüyle tepe taklak edebileceğini bilmior musun?
Sana saldırmaya gelmiş olsa şu an burda olamazdın,emin ol!!!"
Bunlar girdiği gibi aynı hışımla çıkışa yönelmeden önceki son sözleriydi...
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
-
Ereshin
- Başbüyücü
Genç büyücünün gözleri sinirle dolar bir anda, bu tarz bir saygısızlık shalafisinin karşısında o amras kim oluyor ki, ona laf düşüyor................. "Amras orada dur bakalım, burada başbüyücünün misafirine onun karşısında ne cürretle saygısızlık yapıyorsun. Kim oluyorsunda kapıyı çalmadan giriyor, shalafimin odasını dinliyor ve terbiyesizlik yapıp izin verilmeden arkanı dönüp çıkıyorsun" sesi yükselir genç büyücünün...."SEN KİM OLDUğUNU SANIYORSUN" diye arkasından seslenir... asasını tutan parmak eklemleri sıkmaktan bembeyaz kesilmiştir......
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Starfall arkasındakine aldırmadan Ereshin'e baktı
"sakin olmalısın.. hiddetlenmek iyi bir özllik değildir"
meleğin sesinde rahatlatıcı bir etki vardı.. Ereshin in asa tutan eli biraz olsun gevsedi ve parmaklarına renk geri geldi...
Erethan a dönerek...
"sanırım ben haklıydım lordum...."
dedi ve buruk bir güümseme yerleşti dudaklarına..
"Amras... adın bu sanırım... unutma saldıran YEMİNER di ben değil....
ustanı öldürmüş olmam tamamen onun suçu....öldürmek?? pardon yanlış kelime o zaten ölüydü... ama ister ölü ister canlı.. yatimhanedeki msumlara dokunmasına izin vermem..."
dişleri sıkılarak gıcırdayan meleğin yüzüne bir anlık bir hiddet fırtınası yerleşti mavi gözleri anlığına soldu ve yüzügölgelere gömüldü....
"çok istiyorsan sen de deniyebilirsin......."
sonra Erethan a bakışları geri kaydığında eski masum ve ışıldayan yüz durmaktaydı....
"bu konuşma için sizden özür dilerim....lordum...
simdi izninizle.."
"sakin olmalısın.. hiddetlenmek iyi bir özllik değildir"
meleğin sesinde rahatlatıcı bir etki vardı.. Ereshin in asa tutan eli biraz olsun gevsedi ve parmaklarına renk geri geldi...
Erethan a dönerek...
"sanırım ben haklıydım lordum...."
dedi ve buruk bir güümseme yerleşti dudaklarına..
"Amras... adın bu sanırım... unutma saldıran YEMİNER di ben değil....
ustanı öldürmüş olmam tamamen onun suçu....öldürmek?? pardon yanlış kelime o zaten ölüydü... ama ister ölü ister canlı.. yatimhanedeki msumlara dokunmasına izin vermem..."
dişleri sıkılarak gıcırdayan meleğin yüzüne bir anlık bir hiddet fırtınası yerleşti mavi gözleri anlığına soldu ve yüzügölgelere gömüldü....
"çok istiyorsan sen de deniyebilirsin......."
sonra Erethan a bakışları geri kaydığında eski masum ve ışıldayan yüz durmaktaydı....
"bu konuşma için sizden özür dilerim....lordum...
simdi izninizle.."
Calis efendi erethanın yanına doğru gitti.Konuşmalaarını bölmek istemiyodu fakat bunu yapmak zorundaydı
-efendi erethan konuşmanızı bölmek istemezdim ama findor size iletmek için bi mesaj iletmemi istedi kendiisi doğanın tapınağına gitti ve dönmesinin uzun sürmiyceni söledii.dedi
-efendi erethan konuşmanızı bölmek istemezdim ama findor size iletmek için bi mesaj iletmemi istedi kendiisi doğanın tapınağına gitti ve dönmesinin uzun sürmiyceni söledii.dedi
No one hears him cry so he turns to evil...
Yarı meleği burda görmek onu şaşırtmıştı.Büyücü haberleri duydu.Garip diye düşündü. Zaten ölü birinden alınan bir hayat. Yeminer yok olmuştu. Aslında belki acıması gerekirdi ama Yeminer olsa kimseye acımazdı. Neden bir yetimhaneye saldırsındı ki. Geçerli sebepleri vardır herhalde diye düşündü.
Sınavını vermişti efla. Büyücülük kulesi ona açıktı kendini geliştirmek için. Fakat yine de bir ustayla çalışmanın faydası olurdu. Yeminer için sadece huzuru bulmuş olmasını diledi(tabii ki yeminer gücü yeğlerdi ama artık bu pek mümkün gözükmüyordu).
Erethanı aradı.Bu diyarda En iyi öğretmen o olabilir diye düşündü. Buldu da. Konuşmalarının sonlanmasını bekledi.
Sınavını vermişti efla. Büyücülük kulesi ona açıktı kendini geliştirmek için. Fakat yine de bir ustayla çalışmanın faydası olurdu. Yeminer için sadece huzuru bulmuş olmasını diledi(tabii ki yeminer gücü yeğlerdi ama artık bu pek mümkün gözükmüyordu).
Erethanı aradı.Bu diyarda En iyi öğretmen o olabilir diye düşündü. Buldu da. Konuşmalarının sonlanmasını bekledi.