EY cüceler uzun zamandır tek başımayımdie düşünüyordum ancak grunlore warhammer varlığı bana umut verdi acaba diyarda iki ya da üçten fazla cüce varmı gelin dostlarım bizleri izden başkası anlamayız gelin birleşelim ve haklarımızı koruyalım HADİ!!!!!
Grunlore_Warhammer wrote:Heyt be abı helal olsun sana ya valla daha yenı üye oldum ben ama sende bana umut verdın burda birlescez ısallah CÃ?CELERİN MEKANI
fazla umutlan ma kardeşim çünkü düyarda fazla cüce olduğunu sanmıyorum ama olsun tüm cüceler kardeşimizdir.Gnomlarda kuzanimiz sayılır...
Enialis seni kalleş elf kardeşliğine katıldığın haberin geldi artık bizden değilsin seni tüm cüceler adına aforoz ediyorum bu salondan (kişisel alma kalleş falan şakadan ama nie katıldın şu elf pisliklerine)
Eh benim gibi eski bir cüce tüm cücelere bedeldir. Benide gruba dahil edebilirsiniz ama rplere ork olarak oynamaya devam ediyorum. Her daim cüce hastası birisi olarak yanınızdayım
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
ole tabi abi neyse ee ne yapcaz burda ? soleıın bakıım ole ozel fıkırlerınız falan var mı bız cuceler hakkında ne bılım sole olsa daa ıı olur veya olmasa daa ıı olur gıbı ne bılım ya konu olsun konscak dımı?
olsun olsunda öncelikli amaç diyarda bu forumun namının yürümesi ben bütün diyarda üç tane cüce olduğuna inanmıyorum daha fazla olmalı daha sonra buluruz konuşçak bişiiler önce cücelere has bi han açarız başkası giremez falan....
ewet arkadaşlar sanırım bu kadarız 3 cüce eh 1 cüce dünyaya bedel felsefesinde oldukça kalabalık sayılırız ancak bu sayı beni üzdü 2631 kişiden sadece 3 tane cüce yazık çok yazık sen ne diyosun grunlore
ewet arkadaşlar sanırım bu kadarız 3 cüce eh 1 cüce dünyaya bedel felsefesinde oldukça kalabalık sayılırız ancak bu sayı beni üzdü 2631 kişiden sadece 3 tane cüce yazık çok yazık sen ne diyosun grunlore
ulfgar wrote:Enialis seni kalleş elf kardeşliğine katıldığın haberin geldi artık bizden değilsin seni tüm cüceler adına aforoz ediyorum bu salondan (kişisel alma kalleş falan şakadan ama nie katıldın şu elf pisliklerine)
heheh enialis zaten elf ismi ben sizin sırlarınızı calmak ıcın girdim buraya heheheheh