FRPWORLD UO SUNUCUSUNDA OLACAKLAR
-
Quest_For_Tanelorn
- Kullanıcı

-
Quest_For_Tanelorn
- Kullanıcı

dün akşam serverin ismini hatırladım da şimdi girdim www.dragonsofvirtue.com yalnız server kapanmış galiba yerine DAoC guildi açılmış 
-
Quest_For_Tanelorn
- Kullanıcı

Özgünüm beyler o serverda da harita aynıymış zaten.ama zaten haritayı yeniden yapacaksak bir sürü edit aletine ihtiyacımız olur ve herkese de o yeni yapılmış haritayı yollamamız gerekir.yani yeni bir ultima yapmamız gerekebilir bence eski harita kasın ama biz bazı yeni şeyler ekleyebiliriz en azından
Far far beyond the island
We dwelt in shades of twilight
Through dread and weary days
Through grief and endless pain!
We dwelt in shades of twilight
Through dread and weary days
Through grief and endless pain!
UO Server
Arkadaşım bir kere biz genel olarak yaygınlaşmış bir söz kullanıyoruz. "Ultima Online serveri değil... Ultima Online arabirimi..." yani biz bir UO serveri değiliz.. UO kurallarına körü körüne bağlı olmak yerine kendi arabirimimizi oluşturuyoruz.
-
Quest_For_Tanelorn
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Ã?ncelikle henüz bir karara varamadık. Sonrasıında Ethernassın eski oyuncularındanım ve bununla gurur duyuyorum UO sunucusu yakın zamanda yeniden açılması sözkonusu. Kaldı ki sitemiz vakit gelince ethernass lada ortak bir çalışma yapabilir. Bu UO olmasada.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Theselia nin owner ı olarak sizi hatırlamıyorum. Hangi nick ile GM lik yaptınız benim serverımda. Bu konuda bilgi veririseniz sevinirim. Aksi takdir de bu ismi sizde silemnizi istemek zorunda kalacam.Willow wrote:Spawn ben seni topa tutmadım. Sadece sana dedimki bu oyunun staff aleminde ve emülatör aleminde çok düşüp kalktım. Birçok serverda gm lik yaptım. Oside oynamadım çünkü çulsuzum. Ama her türlü yabancı serverda oynadım...Genelde yabancı serverlarda gmlik yapmış olsamda Theselia'dada gmlik yaptım.
İyi Günler...
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

şimdi kardeşler öncelikle böyle çok konuşuyonuz da hanginiz ultima oynadı desem ses çıkmaz. Bu biiirr. ikincisi aptal EA çıkardı RunUO'yu Richard Gariott -nam-ı diğer Lord British- ve peşindekiler istifa edince. Kusursuz bir firma olan origin'i bu hale getiren RunUO'dur. RunUo tam bir Power Play emülatörüdür. yok elemental resist, yok silahlar için özellikler, yok power scroll'lar. Krynn yapılacaksa olabilir ama Sosaria'da Sphere server'dan başkası kullanılmaz.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

bua rda uo yeni bıraktım bir hastalık server kurulması okadar kolay degil baglantısıydı filan makinası bakımı filan yani biliyorum ç,ünkü dw(dark venue ) de oynadım
ve bıraktım
neyse eyer yardım ededilecek bir durum olursa seve seve yardım ederim
dw adminleri ile tanışmışlıgım knuşmuşlugumvar
neyse eyer yardım ededilecek bir durum olursa seve seve yardım ederim
dw adminleri ile tanışmışlıgım knuşmuşlugumvar
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
- Amras-Ancalimon
- Kullanıcı

Server acılamamış gibi duruyo ama seslenioooooooooommm Run Uo Frp cok uyumludur Her yonuyle Dv nin ilk 4 cu kullanıcısı Testeri olarak her turlu yardımda bulunuurm Bu ara Ruhu şad Olsun gecenlerde kaybettik Dv yi Kapandı.... Yeni alternatif vede rp uzerine bi server kurulması ve player alınınmında ozelnle yapılması gerekirr yoqsa bebe şebe kaynar Poh Tezek olur yanar biter kül olur....
Walla Uo Computer uzerindeki en baba frpye uyarlanacak oyundur tabeki zenginseniz WoW baglanın cd 98$ baglantı ucret 20$ mi 30$ mı aylık ole bi şey 6 kişi oynuyomus tek acc ile varsa paranız takılın World of Warcrafta.....
Walla Uo Computer uzerindeki en baba frpye uyarlanacak oyundur tabeki zenginseniz WoW baglanın cd 98$ baglantı ucret 20$ mi 30$ mı aylık ole bi şey 6 kişi oynuyomus tek acc ile varsa paranız takılın World of Warcrafta.....