Ay Kasabası....(Frp)

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ozan arkasini doner donmez bir karanlik tarafindan yutuldu... Hala ayaklari yeri hissedebiliyordu fakat bir anlik bu degisim ona hala ayni yerde olup olmadigi konusunda supheye dusurdu. Arkasinda sovalyeyi biraktigi yerde adamin kara agir zirhin hafif tingirtisini duydu... Silahini cekti fakat silahini ya da elini bile goremiyordu. Tamamen kor olmustu. Diger duyulari bir anda harekete gecti...

Etrafinda donen bir seyin sesini duyuyor, cikardigi hafif ruzgari teninde hissediyor, korkunc kokusunu damaginda hissediyordu. Hemen aklina karanligi uzaklastiracak sozler geldi, fakat uzerine atlayan agirlik altinda sozler aklindan ucup gitti. Bir an sonra zirhli bir kol bogazini cenesinin altindan kavramis arkasinda duran sovalye nefes almasini engellemeye calisiyordu. Adamin gucu korkunc neredeyse insanustuydu. Sicak nefesin kulagina yaklastiginda cikardigi ses onu dehsete dusurdu. Adonis ozanin kulagina fisildadi:
"Azalin'e boyle mi hizmet edeceksin insan... Su anda nefes aliyorsan bunun tek sebebi ayni inanci paylasmamizdandir, yoksa kafatasindan kanini iciyor olacaktim..."

Bir anda olumcul karanlik perdesi ozanin gozlerinin onunden kalkti. Starfall karanligi ellerinden cikan bir isikla yok etmisti. Saskin bakislar dev sovalyenin arkasindan sarilip bogazindan kitlemis oldugu ozaninkilerle karsilasti. Adonis korkunc sesiyle fisildamaya devam etti:
"Sabrimi daha fazla deneme insan, yoksa senin de kaosa hizmet ettigini unutabilirim... En cok kullanman gereken yeri kullan..."
Sovalye adamin boynunu birakip kafasina kuvvetlice bir tokat atti. Kara metal zirhli eldivenin darbesiyle Ozan'in gozleri bir an kararsa da dengesini kontrol edebildi. Adonis tum gucuyle bagirdi:

"Orenin Adaletinin Kiliciyla konustuguna dikkat et ozan! Yoksa seni ellerimle sikarak posani cikartirim!"

Adonis ofkeyle sag yumrugunu sikmis ozanla yuzlesmek icin ona bakiyordu...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor tam ilerlemeye başladığı sırada ozan a saldıran şovalyeyi gördü ve bir tepki vermedi...
"şovalye lakabına yakışanı yap o bir ozan senden çok güçsüz bırakmalısın daha öncede söyledim neye hizmet ettiğiniz önemli değil dostlarım amacımız başka burda artık ilerliyelim kamp alanında bekleyenleri alıp artık vadiye gidicez ve inşaatlara başlıcaz lütfen daha fazla sorun istemiyor kimse "dedi...
gözleri okyanus mavisine dönmüştü bu adam findor uda öldürebilirdi ama önderlik etmesi gereken bir grup vardı...
ve ne olursa olsun bunu yapıcaktı..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Tüm bu konuşmalar, itişmeler, kakışmalar içinde kimse Saorilbor'un ortadan kaybolduğuna dikkat edememişti. Herkesin yeterince ayık olduğuna ve kampın civarında bir nöbetçiye ihtayaç olmadığına karar veren korucu yavaşça ormanın içine daldı. Kampın çevresinde yüz metre kadarlık bir alanı kolaçan etmek niyetindeydi. Bütün bu konuşmalardan, ilanı aşklardan ve muhtemel tartışmalardan uzak kalmak onun için en iyisiydi.

Grup hareket ettiği zaman kendisine haber vermesi için bir baykuşu uyararak devriyesine başlamıştı korucu...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Cennetler aşkına artık sakin olun...yola koyulmamız gerekiyor...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Adoniz yumrugunu indirdi ve bir anda sakinlesti. Bir az onceki ofkesinden eser yoktu. Basiyla sakince onayladi ve pelerinini savurarak dik bir sekilde yuruyerek kamp yerine yoneldi... Starfall'un biraz yanindan gecerken sanki sessizce derin bir sekilde havayi icine cekmisti onun kokusunu duymak icin...
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Adonis ELis in yanından geçtikten sonra Elis yavaşca döndü ve onu kolundan yakaladı..

ona dokununca gene bir acı ve ürperti gelmişti.. bir an bağırmamak için zor tuttu kendini...

bu gurupla tanıştığından beri böyle oluyordu arada.. herhalde nedeni Azalin in bahsettiği iblisti.....

Elis Adonis in kulağına birşeyler fısıldadı...

"Adaletin kılıcı Adonis seninle konuşmam lazım....ancak sessiz.."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Elis'in Adonis'e dokundugunda elinde hissettigi aci bir anda yok oldu. Melek bunun farkina vardiginda, Adonis onu ciddi bir tavirla basiyla onayladi. Kara metalden dikenli zirhli eliyle nazikce digerlerinden uzak bir yeri gosterdi ve sag kolunu melegin koluna girebilmesi icin nazikce acti.
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Elis nazik teklifi kabul etti ve bir yandan da konuşmaya başladı...

"bu konuşmayı yapmamı Azalin önerdi...

aramızda bir iblis var ve bu yolculuğun engellenmesi gerekiyor....sakın bakma ama findor aslında bir iblis, bunun seni şaşırttığını ve hiddetlendirdiğini biliyorum adaletin kılıcı ben de çok şaşırdı ilk duyduğumda...

aslında çok masum ve iyi niyetli görünmesine rağmen..o bir iblis.. ve onunla tek başıma başa çıkamam.. gücü hayallerin ötesinde..bir ilizyon ustası.. ve bir büyücü..."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Adonis bu sozler uzerine bir an sok olmustu. Basini egerek Elis'in kulagina fisildadi. Kalin bariton sesi endiseliydi:
"Bir iblis mi?" Tam arkasini donecekken bir anda vazgecti.
"Azalin denen o Tanri bu korkunc yaratiklari cok iyi tanir, o yuzden dogru soyledigine suphe yok... Senin Azalin'le baglantin nedir ladyim?"

Kafasini melege dogru egmisken biraz geriye donerek findora bakti:
"Yuce Oren askina, gercekten iyi bir iluzyoncu..." diye fisildadi...
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

"benim azalinle bağım sadece dayanışma ile çerçeveli o bana yaptığım iyiliklerde destek oluyor.."

Asıl Oren gibi korkunç bir tanrıyla senin işin ne??"
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"Bunu sana ve yalnizca sana soyleyecegim Elis... Umarim aramizda bir sir olarak kalir, cunku senden hic bir gercegi saklayamam..."
Sovalye karanlik gozleriyle Elis'inkilere bakti ve elini tuttu:
"Ben Tanri Oren'in bir kolesiyim... Beni sonsuza kadar kendine hizmet etmekle lanetledi... Olene kadar benimsemedigim bir amac ve inanc icin savasarak aci cekecegim..."
Adonis'in kaslari catildi
"Fakat benim acim ya da ne hissettigim su anda onemli degil Elis... Senin yanindayim, ve o iblisi engellemen icin sana yardimci olacagim..."
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Ã?nce şu iblisi durduralım sonra senin de derdine bir çözüm buluruz Adonis:)
bir fikrin varmı??
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"Bu korkunc yaratiklarin nasil dusunduklerini cok iyi bilirim..." diye melege fisildadi, gozleri hafifce kisilmisti.
"Daha once onlardan bircogunu oldurdum ve cehenneme geri yolladim... Fakat hic bu kadar guclusunu gormemistim... Gozlerim insanlarin icindeki karanligi gorebilir fakat ondaki karanlik cok iyi gizlenmis..."

"Bu bilgi aramizda kalmali yoksa daha fazla hayat tehlikeye girebilir... Iblis bir kasaba kurmaya calistigini soyledi bunun altinda cok daha korkunc planlar olabilir... Cehenneme bir kapi acabilir ya da bu etrafindaki masum insanlari cehennem lordlarina kurban edebilir. Onun bunu yapmasini engellemeliyiz Elis, cennetler askina..."

Adonis Elis'e sarildi ve basini omzuna koydu:
"Sana bir zarar gelmesine asla izin vermeyecegim... Hayatim pahasina olsa bile..."

Elis Adonis'in kehanetle ilgili sozlerini hatirladi...
aNaraX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aNaraX »

aNaRaX Dü$üNCeLiYDi(HerZamanki gibi) Findora doğru yöneldi ve ne yapacağını sordu ? Yoldaşlar artık iyice çoğalmış.Bu duruma bir çare bulmamız gerekiyor.Kasabayı gerçekten kurmak istiyorsak iyi bir görev dağılımı yapmamız gerekiyor.Sence de öyle değilmi ?
Bir gün daha BiTTi...Ve GeCe YaKLa$ıYoR.i$Te aSıL HaYaT $iMDi Ba$LıYoR...
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

evet herkese bir is lazım agır tasıma islerini savascılar alabilir mesela ben tasarlamaya basladım bile. dedi Seeboo
for !_FRP_!
Post Reply