Bir kitaplıkta olması gerekenler
Bence almaman gereken bir çok kitap almışsın canın saolsun.
Türk mitolojisine yönelik kitaplarda alabilirsin. Gerçekten çok derin ve büyük bir mitolojimiz var. (tavsiye ettiler oradan biliyorum)
onun dışında büyük olasılıkla çok sevdiğim drizzt serisini bırakmayı düşünüyorum. Kitap iyice para için basılan objeye dönüştü. onun dışında disk dünyayı al bencede iyi bir seri yerdeniz büyücüsü çok iyidir. pern i okudum ama beğenmedim. ama ilk tavsiyem türk mitolojisi olacaktır.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
yok ya.. o kitabı bulman çook zor.. zaten 500 tane mi ne basılmış..
ama eğer illa istiyorum dersen ebn sana ulaştırmaya çalışırım..
benim demek istediğim... dünya liderleri(eski fatihler)
Cengiz Han, Attila, İskender gibi şahsiyetlerin hayatlarını okumak ilginç oluyor.. yararlı
ama eğer illa istiyorum dersen ebn sana ulaştırmaya çalışırım..
benim demek istediğim... dünya liderleri(eski fatihler)
Cengiz Han, Attila, İskender gibi şahsiyetlerin hayatlarını okumak ilginç oluyor.. yararlı
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Phoenix yayınevinin yeni bastığı Thomas Covenant Yıllıklarını birinci kitabını herkese önerebilirim.Alışılagelmiş DL ve FR maceralarından farklı bir başyapıt.
"Ve sancaklar duvarlardan ve payandalardan çekilip alınıyor ve o Kulelerin Kulesi'ne götürülüyor ve atalarının tozlarının arasına yatırılıyor." - (Mervyn Peake - Titus Groan)
-
Quest_For_Tanelorn
- Kullanıcı

siz türkiyede doğru düzgün kütüphane var mı sanıyorsunuz?bırak x files i (çok severim cnbc e de gösteriyorlar 1 bölüm kaçırdım diye kahrolmuştum sanırım ajan scully e aşık olmuştum bi aralar..) sözlük bile yok 
Far far beyond the island
We dwelt in shades of twilight
Through dread and weary days
Through grief and endless pain!
We dwelt in shades of twilight
Through dread and weary days
Through grief and endless pain!
Nereye bakman gerektiğini bileceksin..
x-files..o kadar da zor değil aslında.. Etrafta bir ton gizli kapaklı iş var, bir tutturdun mu, öyle şeyler buluyorsun ki!
Kitaplığa geri dönersek, Sessiz Kılıç'ı almak bir görevdi, başarıyla yerine getirdim. (Kitaplarımın resmini çektim, yanımda taşıyacağım)
şu Artemis Fowl'lar ne oluyorlar? Güzel kitaplar mı? Almaya değerler mi?
Kitaplığa geri dönersek, Sessiz Kılıç'ı almak bir görevdi, başarıyla yerine getirdim. (Kitaplarımın resmini çektim, yanımda taşıyacağım)
şu Artemis Fowl'lar ne oluyorlar? Güzel kitaplar mı? Almaya değerler mi?
Bir kitapçıya girdim mi çıkmam en az yarım, en çok iki saatimi alıyor. (Heykeldeki kitapçıda fazla kalamıyorum, her geçen dakika faturaya bir sıfır ekliyor
)
Kitaplar!Elimde olsa insan yüzü görmez hiç durmandan kitap okurdum! Gerçi şu sıralar hiç bir şey okumuyorum. Güzel bir kitap bulmalıyorum. Ã?nerileeeeer, nerdeleeer??
Kitaplar!Elimde olsa insan yüzü görmez hiç durmandan kitap okurdum! Gerçi şu sıralar hiç bir şey okumuyorum. Güzel bir kitap bulmalıyorum. Ã?nerileeeeer, nerdeleeer??