Hmm konu bayagi bir eskimis... Bahsedilen kilic gizemlerin tanrisi Vecna'yi olduren Kas'in kilici... Fakat konu dagilip Planescape Torment isimli oyunla ilgili bir muhabbete donusmus
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
valla bizim dm bi paladine holy avenger vermişti görev gereği adam daha lvl 5 bile olmadan tanrısıyla yüz yüze konusmustu abi böle seyler olabilir ama cidden zor ah ah banada bi hammer verseler dungen masters guıde book ta varya bı tane hammer ısmı neydı unuttum hammer of lıghtenıng dı galıba ama yanlıs olabılır of of
ha ewt ben görevi bımıom ama adama baya torpil gecılmıs ama eger bızım dm vermısse kesın gereklidir yanı cunku gercekten saglam bı dm... oyle yapılması gerıkıyordur oda yapmıstır ama bızım paladıne de paladındır yanı adam hep paladıne oynatır ve harbı ıı oynatır
Grunlore_Warhammer wrote:valla bizim dm bi paladine holy avenger vermişti görev gereği adam daha lvl 5 bile olmadan tanrısıyla yüz yüze konusmustu abi böle seyler olabilir ama cidden zor ah ah banada bi hammer verseler dungen masters guıde book ta varya bı tane hammer ısmı neydı unuttum hammer of lıghtenıng dı galıba ama yanlıs olabılır of of
Bahsettiğin çekiç...Hammer of thunder bolts sanırım.Süper bi çekiç..onu görünce dwarf olsasım gelir.Ayrıca yanınızda gauntlets of ogre power ve girdle of giant strenght varsa..öf öf...aleimn kralı sizsinizdir.üç item bir araya gelince hammer +5 olur ve eldivenle kemerin bonuslareı birleşir
ah ah hayallerımı soledım dostum daha ne dıım valla manyak olur bıde brıllıan energy var bılıosundur heralde o da manyak bısı zırhların degerını hıc goze almıo cunku ıcınden gecıp gıdıo o da manyak bısı
Valla bahsettiğin item ı hatırlayamadım(item dimi )Ama benim hobim boş zamanlarımda magical itemları okuyup incelemek olduu için en kısa zamanda örenirim yani
DM s guide da brilliant energy battle axe gibi birşey olduğunu hatırlıyorum.ve evet oldukça müthiş bir silah şüphesiz.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
ego su 30 küsür olan bir kılıçtı...
çok güçlü birisi tarafında bir tanrıyı öldürtmek için yapılmıştı.. çok güçlü bir kılıç ve bir vampir tarafından kullanılmış.. hakkında bildiklerim bunlar...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
tanrı Vecna nın gözü ve eli Sword of Kas ile kesilmiştir.kullanan vampirin adı Kas olduğundan bu isimi almıştır.benim bildiklerim de bunlar.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
abicim böyle silahları yaratıp bide boy fukarası yaratıp hemde çokta zeki ve inanılmaz etkileyici yaratıp power play yapan int ve wis fakiri ama herkül gibi ve tek silahta dünya lideri savaşçılara bir msj mı veriyorlar acaba ne dersiniz?