Diyarın Cüceleri

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Grunlore_Warhammer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Grunlore_Warhammer »

abı napalım dedığin doru 1 cüce dünyaya bedel ama cidden az ya... lan acaba thorbardin mi çagarsak ha? :mrgreen: nayse abi 3 3'tür.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

yok bi yok daha fazla olmalıyız bu çok az mutlaka daha fazla olmalı bir yerlerde bekliyorlar bu salondan haberdar olmayı bekleyen bir cüce elbet onu bulacağım ya da bulacağız ama gün gelecek bu diyarda cücelerin sesleri gürleycek gün gelecek hanlar cücelerle dolacak ve o gün ben son nefesimi verceğim o güne kadar ölmek bana HARAM... :mad: :cry:
Grunlore_Warhammer
Kullanıcı
Kullanıcı

yürü be olm yanındayım :!:
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

www.yuzuklerinefendisi.com.tr deki forumlardan yoldaşlar bulabilirsiniz gözlem altındasınız bir büyücü bunu söylerse bilin bir bildiği vardır
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
blandoc_estaneful
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blandoc_estaneful »

selam cüce dostlarım gerçi ben bir insanım ama mademki bir cüce ve bir elf kaşı karşıya tabii ki cüceler ve bu cüceki benim yıllardan beri kadim dostum ulfgar ise ... elfler sizi önümüzde diz çökmeye davet ediyorum :twisted:
Grunlore_Warhammer
Kullanıcı
Kullanıcı

diz çöksünlerki kafalarını daha rahat keselim :twisted:
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

İSTE SİMDİ SİNİRLENDİM AMA KİMSE AMA HİC KİMSE OZELLİKLE DE BİR CUCE BU LAFLARI ELF LERE EDEMEZ SENİ BODUR BACAKSIZ Grunlore_Warhammer SENİ GORDUGUM YERDE ANLININ ORTASINDA BİR OKLA DOLASMAYA BASLIYCAKSIN VE SENDE blandoc_estaneful
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

not: bu sozlerimi hakaret olarak almayın rp olarak yani
for !_FRP_!
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

hahahaha enialis seni pis elf soyu arkadaşlarıma dil uzatanların yaşadığı görülmemiştir.Alnında bi okla dolaşacalarmış sende daha yayına davranmadan kafanın gövdenden ayırırım haddini bil ELF ( elfi tükürür gibi söyledim) Sakalım üzerine yamin ederim ki seni yaşatmam
Aule
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aule »

Aye! Bir cüce fanatiği olarak ben de aranızda olmak isterim! Kitaplarda kender bekçisi olarak yazılan, filmlerde attan düşen, ayağı takılıp paldır küldür yuvarlanan kısa boylu, bol kıllı ve uzun sakallı varlıklar olarak tasvir edildiğimizden sayımızın çok fazla olmaması oldukça doğal. Bu saçmalılara son verecek de bizleriz! Bize dil uzatan ukala elflerin kulaklarını birbirlerine düğümlemek, bizden ödleri patlasa da kafataslarının içlerinde saman taşıdıkları için her fırsatta bize saldıran goblin ve orc'lara, hayatları masum kanı dökmek ve birbirlerinin kuyusunu kazmaktan ibaret olan "örümcek kafalı" drow'lara, dünyadan haberi olmayan ama her çiçeğe maydonoz olan insanlara hadlerini bildirmek de biz baltalı ilahlara düşer! Tez vakitte klana bir isim bulunsun, biralar içilsin, etler yenilsin!
Baruk khazad, khazad ai-menu!
[Emekli] Sihirlisayfalar Arcana UO Shard Developer
Grunlore_Warhammer
Kullanıcı
Kullanıcı

vay be yenı bırı gelmıs haaa 4 kısı olduk artık hos geldım dostım HOSGELDIN senı aramızda gormek guzel bızde yanı cücelerın aramıza gelmesını umuoduk iiki geldın ya klan adımı ıstıon warhammer olsun ıste dımı benı soyadım aha goruonuz :D bu arada enialıs sen su anda bızım dıyarımızdasın yanı hıc ole hava yapma ha :P ehuehuehu hadı sız kızlar yanı elfler bıraz makyaj yapın ehueuhuehu

saka yapıom alınmıon dımı?
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

sende git sakalına sarımsak sur hem sakalın uzar hemde o pic cuce kokunuz dahada artar
for !_FRP_!
Grunlore_Warhammer
Kullanıcı
Kullanıcı

sende gıt ojenı sur tırnaklarını torpule BAYAN hayret bısı ya sen kımsınkı bızım mekanımızda bana laf atıon ya zaten üflesek aglıcaksınız BAYANLAR hadı gıt ısıne ormanında otlarla falan ugras BAYAN :!:
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

BU KADAR YETER enialis seni lanet olası elf sana yaşaman için fırsat verdim bu salondan çıkmanı istedim beni iyi dinle uzun kulak eğer konuşmaya devem edersen saklım adına yemin ederim ki bunu hayatınla ödersin defol uzun kulaklı defol sana bu salonda huzur yok kalmaya devem edersen sana bu salonda yaşam yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

sakin olalım cüce ve elf dostlarım hiç gerek yok ben karışmak isteme ama karıştımmı acımam
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Grunlore_Warhammer
Kullanıcı
Kullanıcı

ben onu bunu anlamam pardon ama burası bızım mekanımız ve kendımıze kendı dıyarımızda laf yadırtmem haklı dııl mıım fındor sen sole bari?
Post Reply