Bilgisayar sorunları..!
peki bios ayarlarında bir bozukluk olma olasılığı yok mu mesela benim bios ayarlarım bozuk olduğundan yeni aldığım grafik kartımı kullanamamıştım.
tavsiye program:
1)operayı denemenizi tavsiye ederim bazı sitelerde gariplikler görebilirsiniz ama internet explorerdan daha hızlı vu daha kullanışlı.
2)Irfanview resimleri hızlı bir biçimde açabiliyorsunuz. boyut değişikliği gibi basit grafik işlemlere de olnak tanıyor(Büyük resimleri avatar yapmak için kullandım)
3)Firewall kullanmayı düşünüyorsanız zonealarm
tavsiye program:
1)operayı denemenizi tavsiye ederim bazı sitelerde gariplikler görebilirsiniz ama internet explorerdan daha hızlı vu daha kullanışlı.
2)Irfanview resimleri hızlı bir biçimde açabiliyorsunuz. boyut değişikliği gibi basit grafik işlemlere de olnak tanıyor(Büyük resimleri avatar yapmak için kullandım)
3)Firewall kullanmayı düşünüyorsanız zonealarm
Efla senin bilgisayarında bir IRQ çakışması olabilir. Bios ayarlarını varsayılan olarak yüklemeyi dene. Eğer sorun düzelmezse büyük ihtimalle bios ve ekran kartı aynı veri yolunu kullanıyor demektir. Bu durumda yapman gereken şey chipset in yazımını güncelleştirmektir. büyük olasılıkla bu sorunu çözecektir. kolay gelsin..
Only God can Judge me!
TheoDorus gerçekten ilginç bir problem.
Tavsiyem şu:
*Denetim masasına gir.
*Ses,konuşma ve müzik aygıtlarına gir.
*Ses efekti düzenini değiştire gir.
*Ses efekti sekmesinde ses düzeni kısmını "Windows varsayılanı" olarak ayarla.
*Karşına çıkacak olan pencerede "hayır" ı seç.
*uygula ve tamam'a bas.
Efla'nın da söylediği gibi sadece bu sitede olması ilginç. Neyse bunu bi dene bakalım. eger olmazsa bi daha yazışırız ok. kolay gelsin.
*Denetim masasına gir.
*Ses,konuşma ve müzik aygıtlarına gir.
*Ses efekti düzenini değiştire gir.
*Ses efekti sekmesinde ses düzeni kısmını "Windows varsayılanı" olarak ayarla.
*Karşına çıkacak olan pencerede "hayır" ı seç.
*uygula ve tamam'a bas.
Efla'nın da söylediği gibi sadece bu sitede olması ilginç. Neyse bunu bi dene bakalım. eger olmazsa bi daha yazışırız ok. kolay gelsin.
Only God can Judge me!
-
winterwolf
- Kullanıcı

Abi nasıl müzik dinleyemiyorsun? Yani Winamp bir hata mı veriyor, yoksa küt diye ses mi gidiyor?TheoDorus wrote:ya arkaadslar bende bayya bi sacma sorun warki dün ilk defa oldu. ne zaman frpworlde girsem fık fık die hoparlörden ses gelio müzik dinleyemiorum.ama sadece bu siteye girince oluo.kjafayı yicemmm![]()
![]()
Eğer winamp hata veriyosa hata mesajını söylersen belki yardım edebilirim.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
-
winterwolf
- Kullanıcı

Ya üstteki mesajı attıktan sonra aklıma bir şey geldi ama, sorunun bu olabieceğini sanmıyorum.
TheoDorus, abi fık (benim deyimimle tık
) sesini duyduğunda, açık olan frpworld sayfalarının altındaki alanda yükleme çubuğu oluşuyor mu???
TheoDorus, abi fık (benim deyimimle tık
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim