Bilgisayar sorunları..!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

TheoDorus aslında bu bir sorun değil. eger direkt foruma giriyorsan ki oyle oldugunu tahmin ediyorum. kullanıcı adı ve şifre dogrulaması yapıyordur forum. bu yuzden sende tık tık diye ardı ardına gelen iki ses duyuyorsun. başka sitelerde olmamasının sebebi de bu.
----------
Bu arada siteye tekrar dondum desteklerini esirgemeyen arkadaşlara içtenlikle teşekkur ediyorum. :)
Only God can Judge me!
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

yok sürekli oluo. böle alttaki cubuk ne zaman dolsa ses cıkıo aynı winter wolfun dedigi gibi.
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

ses ayarlarından çubuk dolarkenki ses bulunup iptal edilirse belki çözüm olur
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

onu bende yaptırmak istedim ama ne yazıkki sistem WinXp (ing) oldugu için ve şu an benim aklımda olmadığı için. ole kaldı.
Only God can Judge me!
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

olmuo yawwwww :( :( . yamuldum yaa :? :? allam soruna bak. bile winterınkini dinleyelim
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Arkadaşlar Adsl Modem alırken dikkat edilmesi gerekenleri aşağıdaki gibi sıralayabilirim:

* Alacağınız Adsl modem tercihen markalı ise CNet'in modemini tercih edin.

* Modemi bilgisayarınıza USB 'den bağlamayın, veri iletimi daha hızlı olan Ethernet'i tercih edin. Bunun için birde ethernet kartına ihtiyacınız olacak ama merak etmeyin zaten pahalı bir donanım değil. Fiyatı 10 milyon TL.

* Bilgisayarınıza haricen bağlamak için ethernet çıkışlı olsun (ayrıca 4 portlu bir adsl modem alırsanız 100 m alandaki arkadaşlarınızı da bu router modem ile internete çıkarabilirsiniz. böylece masrafları paylaşmış olursunuz. :D )

* Kısaca bahsettiğim modem aşağıdaki gibi olursa memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz:
http://www.terminal.co.il/images_versions/397.jpg 8)
Only God can Judge me!
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Arkadaşlar .NET diğer bir adıyla Windows 2003, Server destekli bir işletim sistemi olduğu için multimedia olayına fazla girilmemiş. Sıkı durun! daha kötü bir haberim var: Ã?nde gelen yazılım şirketleri Microsoft ve Linux önümüzdeki yıllarda artık iyice server ve domain işlerine eğileceklermiş. Daha açık söylemek gerekirse 2010 yılında Pc oyunları ya da Dvd ler olmayabilir. Ã?yle bişey olursa hayatın anlamı kalmaz. düşünsenize :cry: (tabii 2015 li yılların teknolojisiyle bizi daha fazla eğlendirebilecek bişiyler çıkmazsa :D )
Only God can Judge me!
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

merak etmeyin hocam oyun sektörüne el atan muhakkak olur. Bırakmazlar kolay kolay. Bilgisayarı sırf oyun için kullanan o kadar insanı da düşününce... Bu kadar müşteri kaybedilmez.

Thedorusun sorununu msnde konuştuk ses ayarlarında o fık fık(yada tık tık) sesini iptal ettirmeye çalıştım ama zaten seçili olan "yok" yani "none" şaşırdım doğrusu... Bu arada Bir sorun halledilmedi diye beni sildin ya helal olsun sana thedorus :)
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Theodorus bir de o "none" yazan yerde "sessiz" ya da "no sound" diye bişi olacak onu seç bakalım. bu senin sorununu çözecek büyükk ihtimalle. çünkü Windows'un tüm varsayılan seslerini iptal etmiş oluyosun boylece:D yani başka bir deyişle windows açılışta ve kapanışta da artık ses çıkmayacak. haberin olsun :D
Only God can Judge me!
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abi onu efla sölemistide ohooo o zamanda daha kötü olur :( .
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Ya dostum sana tek bi önerim kaldı bu konuyla ilgili. madem ki seni çok rahasız ediyor boş bi vakitte formatlayacaksın olay bu. :)
Only God can Judge me!
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Aman abi yavaş gözünüz sevem. O siteyle alakalı bir şey (sanırsam). Yani benim gittiğim bir dolu internet kafede yeni formatlanmış uzun süredir formatlanmamış makinalarda da oluyor. Ve bu siteden başka sitelerde de rastladım. Boşu boşuna format atmayın sakın!!! Bu konuyu adminlere bir sormak lazım. Acaba bunun nedeni ne olabilir diye.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Sebebi zaten biliyorum. Kullanıcı FrpWorld'e kayıt olduktan sonra daha ilk login olacagı sırada kullanıcı adı ve şifre giriyorya. işte o anda bilgisayara bir cookie iniyor ve bundan sonra kullanıcı foruma girerken ne kullanıcı adını ne de şifresini ikinci bir kez girmiyor (cookie'yi silmediği sürece) Yani direk foruma login oluyor. İşte bu login olma işlemi sırasında forum kullanıcı adı ve şifre dogrulaması yapıyor bu sırada da tık tık diye ardı ardına iki ses geliyor. abi bence bu bir sorun degil Theo. sen boşuna kafana takıyosun :)
Only God can Judge me!
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

baba benim çok büyük bir sorunum war.şimdi bu oyunlar falan herşey exe.İşte bi virüsmü artık her neyse bu exelerin boyutunu yükseltiyo ve exe çalışmaz duruma geliyo bundan kurtulmanın yolu sadece format mı?oyunun saalam exeleri zipleyince ziplediklerin saalam olarak kalıyo ama her gün hergün onları yerine koymak gıcık ediyo! :mad: !daa bi de hiç bi exe çalışmıyo yahoo messenger, icq, mIRC, winrar bile çalışmıyo napcam ben bunla yaw????? :evil: :evil:
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

baba bişi daa vardı yaw bi web sitesi için yardım gerekiyoda.bana şöyle güzel bir pop-up olmayan banner falan olabilir.en az 100 mb web 1 GB ftp si falan olan BEDAVA server sööleyebilir misiniz :?:
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
Post Reply