İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ben İzmir tayfasından ayrı bir grup kurdum ve güzel bir kaç seans oyun düzenledik bile... Ã?oğunlukla buluşamıyoruz, buluştuğumuzda da geç buluşuyoruz filan öğleden sonra saat 4'te, geceye kalıyoruz bilmemne, sonra da eve kaçıcaz diye acele ediyoruz...

İzmir tayfası ile pikniğe filan giderim anca... Kusura bakmayın...

Saygılarımla..
Türklider...
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

İbrahim ortamda satışmı var? DMmimiz olarak grubu bırakıyomusun en başından başlamasaydın ozaman elin adamıyla FRP oyna izmir tayfasıyla sadece piknik yap izmir tayfası FRP grubu ibrahim, kebap salonu değil...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Mert, kimseye ne yapacağını söyleme lüksüne sahip değiliz, herkes ne yapmak istiyorsa yapabilir, zaten sayımızda yeterince fazla, artık yeni DM'inizi siz seçeceksiniz ve yolumuza devam edecez...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

İlk olarak herkese selam ederim.Bir izmirli olarak yerimin burası olduğuna karar verdim.şu an itibari ile buca da ikamet etsem de 2-3 hafta içerisinde ksk olacaktır yeni meskenim.Severim ben oynamayı daha çok ama oynatırım nedense hep.AD&D edit oynatırım ama oynarken sistem beni ilgilendirmez o dmin işi ben yaparım rp mi zarların yoktur önemi.Bu aralar Vampire the Masquerade oynatacak bir ST arıyorum.Playerlar benden gerekirse.Neyse uzun bir giriş oldu şimdilik.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Bu arada VTM dediysemde forgotten oynarım haberiniz olsun.Bi de çalıştığım için ancak hafta sonları olabilir oyunlar.Oyuncu arayan ya da dm arayanlar msj. atsın.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Ewet erdinç'çim kimseye ne yapıcağımız söyleme lüksümüz yok ama ibrahimin yaptığı biraz ayıp ibo kardeş bunu sana yakıştıramadım bizden ayrılıp başka bir grup kurmana kimse birşey demez diyemez ama bizim hakkımızda sarhettiğin izmtayfası ile ancak pikniğe gidilir sözü çok yanlış bunu sana yakıtıramadım sendende döyle birşey beklezdim açıkçası ve buluşamayıp pikniğe gidilecek bir grup varsa bu senin grubundur sen grubunu toparlayamyıp oyunlara gelmessen bizim yapacağımız birşey kamaz bizim grup herşartta buluşup oyunu oynayan bir gruptu ortamı oluşturup oyun oynatmak dm ye kalmıştır ve o grubun dm si sensin arkadaşlarını toplamak sana kalmış bir şeydir.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ayıp mayıp hiç de umurumda değil abi... Ben bıktım son dakkada "oyuna gelin" diye çağırılıp grubun yarısının gelmesinden... Zor durumda kalan ben oluyorum...

Satışsa satış abi... Doğru düzgün organize olamıyoruz, tayfaya katılan ayrılan belli değil, kalıcı olacam diyenler de gelmedi, onların yüzünden grubu dağıttık iki tane grup olduk boş yere "onların grup bizim grup" muhabbetleri oldu bilmemne...

Abi doldum anlayacağınız... Ayıpsa ayıp... Ben yeni grubumla her gün buluşuyorum çatır çatır da oynuyoruz... Size de bol şans dilerim...

Saygılarımla...
Türklider...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Evet changes, aramıza hoşgeldin ve hoşçakal Turkleader, bi dahaki buluşmaya senide bekleriz changes ve arkadaşlar bir tarih belirleyelim artık..
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Bu cumartesi olabilir isterseniz. benim için her zaman uygundur.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ibrahimin olayına cevap bile vermek istemediimi söylemek istiyorum başta, bırakın isteyen istediini yapsın,
buluşma şeklimizden faln hoşlanmayan , grupla sadece piknik yapmak isteyen başka arkadaşlar varsa sölesin bana piknikte salıncak yapar sallandırırız bi güzel onları... :evil: :twisted:
neyse arkadaşlar bu cumartesi yani yarın bana da uygun, ceple yada burdan ulaşırsanız oyuna gelmeye hazırım..

tepki ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
DeathMaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeathMaster »

Arkadaşlar yarın izmirden ayrılıyorum.Okula dönmem gerekiyor.Sizinle tanışmayı isterdim.Oyun çevirirdik.
Başka zaman size de uyarsa..
Take thy beak out of my heart take thy beak out off my door..
Quoth the raven''Nevermore..''
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Kapımız her zaman açıktır deathmaster, tamam arkadaşlar öyleyse yarın saat 13:00'da hobbitte bekliyorum sizi..
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

arkadaşlar yarın eğitimim ve mba başvurum var yani çok doluyum buluşma işini haftaya bırakırsak benim için şahane olur.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Arkadaşlar, antreman saatlerinin öğlene alınması sebebi ile buluşmaların haftasonuna taşınmasını arz ediyorum (Resmiyet) yada sabahtan buluşur sonra siz beni Atatürk stadyumuna yolcu edersiniz...
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

Ehue :D efsane geri dondu darkefe de tayfaya katıldı ve daha oyun oynayamasakta koyu bi muabbete ardından bayaga bi manyadık (o çocuklara acıom :D :D :D ) sonrada maalesef geri donmek dorunda kaldım onlar devam etti muabbete... yani arkadaslar haftasonu ne yapıoz bu hafta gece 3-4 kalırım sorun olmas erdi olum sende bi mesaja cevap atmadın hade bişiler yapalım izmir tayfasııı....
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Post Reply