Dikkatsizsin Turkleader. bak bakalım daha önceki mesejlarıma . bakta gör güzelce derdimi anlatmışmıyım anlatmamışmıyım.
Eger bir şey ortaya atacaksan iki kere düşünüp o şekilde yapmalısın.
Ben düşüncemin arkasındayım ve diyorum ki Galadlirim bu güzel FrpWorld forumda Moderatorlük statüsünü haketmeyen bir arkadaş. Yanlış anlaşılmasın burda adminlerin takdirini tartışmıyorum. Bu sadece benim düşüncem. diğer arkadaşlar sizden sadece tarafsız olmanızı ve her iki tarafın mesajlarını dikkatlice gözden geçirip o şekilde karar vermenizi istiyorum. sonuçta beni karalamak kolay ama önemli olan haklıyı çıplak gözlerle görebilmektir...
Saygılarımla..
Eger bir şey ortaya atacaksan iki kere düşünüp o şekilde yapmalısın.
Ben düşüncemin arkasındayım ve diyorum ki Galadlirim bu güzel FrpWorld forumda Moderatorlük statüsünü haketmeyen bir arkadaş. Yanlış anlaşılmasın burda adminlerin takdirini tartışmıyorum. Bu sadece benim düşüncem. diğer arkadaşlar sizden sadece tarafsız olmanızı ve her iki tarafın mesajlarını dikkatlice gözden geçirip o şekilde karar vermenizi istiyorum. sonuçta beni karalamak kolay ama önemli olan haklıyı çıplak gözlerle görebilmektir...
Saygılarımla..
Only God can Judge me!
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Sayın FRP WORLD kullanıcıları.
Yazılan kelimeler ses ile desteklenmediği için sanal ortamda uyarıda olsa sevinçte olsa bir iki parantez ve noktalama işaretinden ileri gidememekteyiz.
Bu yüzdenki yapılan uyarılar ve konuşmalar duygu eksikliği yada bireysel duygu katılarak okunmakta ve malesefki yukarıdaki gibi istenmeyen sonuçlara neden olmakta.
Lütfen bundan sonra sahip olduğumuz hoş görüyü biraz daha arttıralım
emekleriniz ve bizimle olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim.
Etkinlikler moderatörü Doğa TÃ?RK
Yazılan kelimeler ses ile desteklenmediği için sanal ortamda uyarıda olsa sevinçte olsa bir iki parantez ve noktalama işaretinden ileri gidememekteyiz.
Bu yüzdenki yapılan uyarılar ve konuşmalar duygu eksikliği yada bireysel duygu katılarak okunmakta ve malesefki yukarıdaki gibi istenmeyen sonuçlara neden olmakta.
Lütfen bundan sonra sahip olduğumuz hoş görüyü biraz daha arttıralım
emekleriniz ve bizimle olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim.
Etkinlikler moderatörü Doğa TÃ?RK
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
- hayaletxxx
- Kullanıcı

-
Black_Rider
- Kullanıcı

Findor senin awatarın çok karizma ama benimkimden sonra tabi.
Kızmassın dimi 
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
pardon yeminer benden mi bahsediyorsun.ve sanırım ortada başka lich avatar ı kullanan da yok sanırım.senin eski avatarının bu olduğunu bilmiyordum.içinin gitmesi konusunda ise yapabileceğim bişey yok.lich günlerini hala özlüyor gibisin sanırımyeminer wrote:ya birisi benim lich avatarını kullnaıyo... içim gitti yaa...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
eee napsın yaff adam lich oldu en uygununu bulmuş işte daha ne olsun
ama en şekil en karizma en güzel en herşey avatar benimki herkesin malı kendine güzel
:D:D
ama en şekil en karizma en güzel en herşey avatar benimki herkesin malı kendine güzel
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
benim yeni avatar nası?
Ghost Rider....
Gündüzleri normal bir genç, geceleri ise adalet dağıtan bir iblis
günahı olanları buluyo ve onlara günahlarının cezasını çektiro eğer adamın çok fazla günahı varsa anında toz oluveriyor
Ghost Rider....
Gündüzleri normal bir genç, geceleri ise adalet dağıtan bir iblis
günahı olanları buluyo ve onlara günahlarının cezasını çektiro eğer adamın çok fazla günahı varsa anında toz oluveriyor
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
valla Kentaky cim sende haklısın bende onu büyük umutlarla bulmuştum ama iyi gözükmediğini söylediler bende sildim.şimdi de bundan iyisini bulamadığım için böyle idare ediyorum.bildiğin güzel lich resmi bulunan site varsa linkini verirsen oldukça memnun olurum.yürüyen büyücü resmini de zaten şans eseri bulmuştum.şimdi hangi siteden aldığımıda bilmiyorum.durum bundan ibaret yani
.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü