Zümrüt Prensi 1.Kitap

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
EviLDoeR
Kullanıcı
Kullanıcı

Zümrüt Prensi 1.Kitap

Post by EviLDoeR »

Gorath"ın bir e-kitabı yayınlandı ve sizlere de sunmak istedim. Ben gerçekten beyendim kitabı. Oldukça ilginç bir konusu var. Sizlere de tavsiye ederim. Linki burada: http://www.amatorceedebiyat.com/eserlis ... mrutprensi
My DNA written in C with VIM, compiled with GCC and running on baranix (It' s a free UNIX like OS for human body platform)
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Hmmm.Ben bu hikayenin ilk bölümlerini fatasturk'de okumuş idim. O zaman hoşuma gittiydi lakin bu kadar bölümü olduğunu bilmiyordum... Ne yazık ki kapanma zamanına denk geldiydi...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
EviLDoeR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EviLDoeR »

Ã?oğu bölüm yeni zaten ben 8. bölüme kadar okumuştum sonra kitap olarak yayınlandı devamını bekliyodum uzun süre sonunda kavuştum
My DNA written in C with VIM, compiled with GCC and running on baranix (It' s a free UNIX like OS for human body platform)
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Gorath?? Kim bu Gorath?

Not;Soru kulağa çok katı geliyor ama amacım sadece kim olduğunu öğrenmek, her hangibi bir iğneleme mevcut değil :D
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Puhohahaah Night benim tabiki nasıl tanımazsın :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Seni tanıyorum tabi. Ama "Night'ın bir kitabı yayınlandı" dense, bunun benim ismim olduğunu mu, yoksa bir karakterin ismi olup, benim kulığımı mı düşünürdün?? :)

Yani sen mi yazdın?? :D
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Evet ben yazdım. Yazdıklarımdan birisi desemde olur. Umarım beyenirsiniz. Yorumlarınızı bahşederseniz sevinirim. :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Okuyanlar varsa yorumlar benim için iyi olur...

Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Haritayi daha profosyonel bir sekilde hazirlayabilirim... 168489711 icq dan bana ulasirsan sevinirim.
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Pardon yorum istemisin gormedim... Forumlara vedamida bu son msgla yapayim. Vahsi cucem, oncelikle yazilarinda ilk cikan problem anlatim bozukluklari. Bircogu edebi kurguda yutulacak turden olsada(bu arada tum yazilarina goz attim{!}) bazilari cidden göze batiyor. Ã?rnek istersin kesin diye giris kismindan bir yerden aldigim cumleyi yazayim "şövalye hızla kapıları iki yana iterek açtı ve odaya daldı" buradaki sorulari tek tek yazmayacagim. Bide olaylarin akis hizi bazen tuhaflasiyor ve okuyucuyu bu hizda garip bir hisse surukluyor. Benim simdilik diyebileceklerim bunlar. Daha iyi bir yorum icin bastan sona okunmasi lazim...

Sevgi ve Saygilarimla...Sonsuz eksi bir'e kadar elveda...[/b]
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Yormların için çok teşekkür ederim Bunises ve gerçekten okuyan birisi varsa onunda yorumlarını alabilir miyim? Okuyanlar olduğunu biliyorum msn üzerinden yorumlar yapıldı ama şahsen tanımadğım bir kişinin yorumunu almak ilginç olabilir.

Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Okudum, beğendim ama yorm yapmak için daha ayrıntılı okumalıyım...

Saygılarımla...
Türklider...
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Okumadım ama Gorath senin için hemen yarın okuyacağım. Nerdededir bu hikaye acaba?
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

http://www.amatorceedebiyat.com/eserlis ... mrutprensi

Bak burda şimdiden teşekkür ederim okuduğun için. Turkleader okuduğun için sanada teekkürlerimi sunarım. Umarım diyer okuyanlarda yorumlarını esirgemezler... Okumayanlarında canı sağolsun...

Post Reply