Büyü Konseyi
-
Eldarin
Eldarin memnuniyetle başını ona çevirdi.
''saol ....'' ismini bilmiyordu ve cevap beklercesine suratıa baktı.
''erethan'' diye kesinbir cevap geldi karşısındaki büyücüden.
''saol erethan.bende bana verilen sorumluluğu en iyi şekilde yapmaya çalışacağım.''
ardından diğer büyücülere döndü.
''Hepinizi selamlıyorum konseyin tüm büyücülerini!artık amacımıza daha bir yakınız.''
Artık odadakiler de ona karşı bir endişe duymuyorlardı.sanki vücutları büyük bir yükün altından kalkmışta ürpererek tekrar doğrulmuş gibiydi.
Ve tekrar erethan a döndü.
''peki bu karmaşa nedir erethan?niye herkes cevap beklercesine yüzüne bakıyor?''
''saol ....'' ismini bilmiyordu ve cevap beklercesine suratıa baktı.
''erethan'' diye kesinbir cevap geldi karşısındaki büyücüden.
''saol erethan.bende bana verilen sorumluluğu en iyi şekilde yapmaya çalışacağım.''
ardından diğer büyücülere döndü.
''Hepinizi selamlıyorum konseyin tüm büyücülerini!artık amacımıza daha bir yakınız.''
Artık odadakiler de ona karşı bir endişe duymuyorlardı.sanki vücutları büyük bir yükün altından kalkmışta ürpererek tekrar doğrulmuş gibiydi.
Ve tekrar erethan a döndü.
''peki bu karmaşa nedir erethan?niye herkes cevap beklercesine yüzüne bakıyor?''
"Nasıl olsa duyacaksın şuan görüşmek isteyen çok kimse var,bunu daha uygun bir zamanda konuşmayı tercih ederim...sanırım Findor seni odana kadar götürmekten memnun olacaktır,Yeminer'in odasını zevkine göre bulacağından eminim,ve kimi öğrencileride sen sınava alacaksın nede olsa bu konseyin lideri olmak eğitmenide olmak demek..."
-
Eldarin
Eldarin erethan ın son sözlerini de duyduktan sonra sözlerine devam etti.
''pekala erethan.konsey adına yapılacak her işe ortak olduğumu belirtmek isterim.sınavlar konusunda da pekala yardımcı olacağım.şimdi odama gidip konsey hakkında daha fazla bilgi edineyim.''
gözleri findor u ararcasına etrafa bakındı......
''pekala erethan.konsey adına yapılacak her işe ortak olduğumu belirtmek isterim.sınavlar konusunda da pekala yardımcı olacağım.şimdi odama gidip konsey hakkında daha fazla bilgi edineyim.''
gözleri findor u ararcasına etrafa bakındı......
Findor yeni gelen karacübbelerin lideri ne dönerek "aramıza hoş geldiniz kulemizde aradığınız her bilgiyi bulabileceksiniz pek bir şeye ihtiyacınızın olduğunu düşünmüyorum zaten bilgilisiniz.... buyrun beni takip edin odanıza çıkalım "dedi ve erethan ın odasından çıktılar bir koridoru geçtikten sonra yeminer in odasının büyülü kapılarının önüne geldiler..
findor yeminer in ilk mezunlarındandı ve kapının açıldığı büyülü sözleri eski efendi yeminer ona söylemişti...
bunları anımsadı ve mırıldandıktan sonra devasa kapılar içe doğru ikiye ayrılarak açıldılar...
ve findor ekledi" Efendim Hizmetinizdeyim " dedi ve önünde selam verdi
"Bana güvenebilirsiniz cübbeme yakışan en iyi şekilde amacıma hizmet etmeye çalışıyorum " dedi "siz odanazı inceleyein herhangi bir sorun olursa bana nasıl ulaşabileceğinizi biliyorsunuz duvarlar "dedi...
ve gözleri okyanus mavisine dönüverdi pelerinini savurdu ve ordan uzaklaşmaya hazırlanıyordu efendinin diyeceklerini bekledi..
findor yeminer in ilk mezunlarındandı ve kapının açıldığı büyülü sözleri eski efendi yeminer ona söylemişti...
bunları anımsadı ve mırıldandıktan sonra devasa kapılar içe doğru ikiye ayrılarak açıldılar...
"Bana güvenebilirsiniz cübbeme yakışan en iyi şekilde amacıma hizmet etmeye çalışıyorum " dedi "siz odanazı inceleyein herhangi bir sorun olursa bana nasıl ulaşabileceğinizi biliyorsunuz duvarlar "dedi...
ve gözleri okyanus mavisine dönüverdi pelerinini savurdu ve ordan uzaklaşmaya hazırlanıyordu efendinin diyeceklerini bekledi..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Findor yeni gelen karacübbelerin lideri ne dönerek "aramıza hoş geldiniz kulemizde aradığınız her bilgiyi bulabileceksiniz pek bir şeye ihtiyacınızın olduğunu düşünmüyorum zaten bilgilisiniz.... buyrun beni takip edin odanıza çıkalım "dedi ve erethan ın odasından çıktılar bir koridoru geçtikten sonra yeminer in odasının büyülü kapılarının önüne geldiler..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Eldarin
'' onur duydum sizinle tanışmaktan'' dedi calis isimli büyücünün yanından ayrılmadan önce.
ardından findor un öncülüğünde Yeminer in eski odasına doğru yol almaya başladı.
Kısa bir süre sonra odasının önündeydi.devasa kapılar findor un sözleriyle titreyerek açıldı.
'' Efendim Hizmetinizdeyim'' dedi findor.
''memnun oldum findor.hizmetkarlığın için teşekkürler.''
''Bana güvenebilirsiniz cübbeme yakışan en iyi şekilde amacıma hizmet etmeye çalışıyorum " dedi "siz odanazı inceleyein herhangi bir sorun olursa bana nasıl ulaşabileceğinizi biliyorsunuz duvarlar "dedi findor ve Eldarin in yanından ayrıldı.
Eldarin devasa kapılardan geçerek içeri kısa bir göz attı.
hertarafa yayılmış kitaplar odanın çok karışıkmış gibi gözükmesine yol açsa da Eldarin bu kitaplara kısa bir süre ihtiyatla göz attı ve ardından raflarda bulunan diğer kitaplara yöneldi.
'' yüksek büyücülük kulesi ve büyü konseyi'' adlı kitabı buluverdi.konsey ve yüksek büyücülük kulesi hakkında bilmesi gereken daha çok şey vardı.kitabın sayfalarını araladı ve yeminer in kendi el yazması kitabı olduğunu keşfetti.yazanın büyü gücü hemen belli etmişti kitapta kendini.ve yazar ne kadar güçlüyse Eldarin de okumaktan o kadar çok zevk alırdı.sayfaları araladı ve okumaya koyuldu.
343. yıl 120. günün sabahı.
Konseyin kuruluşu hakkında:
Bir konsey oluşturulacağım... ve bunun için kimlerle konuşmam gerektiğini biliyorum...
ve yaptığım bir büyüyle diyarın güçlü büyücülerinden olan Erethan'a zihinsel bir çağrı gönderdim...
"Diyarlardaki büyü hakkında sizinle konuşmak istiyorum, kuleme gelirmisiniz?" ve sonrasında labartatuvarıma çekildim..................
ardından findor un öncülüğünde Yeminer in eski odasına doğru yol almaya başladı.
Kısa bir süre sonra odasının önündeydi.devasa kapılar findor un sözleriyle titreyerek açıldı.
'' Efendim Hizmetinizdeyim'' dedi findor.
''memnun oldum findor.hizmetkarlığın için teşekkürler.''
''Bana güvenebilirsiniz cübbeme yakışan en iyi şekilde amacıma hizmet etmeye çalışıyorum " dedi "siz odanazı inceleyein herhangi bir sorun olursa bana nasıl ulaşabileceğinizi biliyorsunuz duvarlar "dedi findor ve Eldarin in yanından ayrıldı.
Eldarin devasa kapılardan geçerek içeri kısa bir göz attı.
hertarafa yayılmış kitaplar odanın çok karışıkmış gibi gözükmesine yol açsa da Eldarin bu kitaplara kısa bir süre ihtiyatla göz attı ve ardından raflarda bulunan diğer kitaplara yöneldi.
'' yüksek büyücülük kulesi ve büyü konseyi'' adlı kitabı buluverdi.konsey ve yüksek büyücülük kulesi hakkında bilmesi gereken daha çok şey vardı.kitabın sayfalarını araladı ve yeminer in kendi el yazması kitabı olduğunu keşfetti.yazanın büyü gücü hemen belli etmişti kitapta kendini.ve yazar ne kadar güçlüyse Eldarin de okumaktan o kadar çok zevk alırdı.sayfaları araladı ve okumaya koyuldu.
343. yıl 120. günün sabahı.
Konseyin kuruluşu hakkında:
Bir konsey oluşturulacağım... ve bunun için kimlerle konuşmam gerektiğini biliyorum...
ve yaptığım bir büyüyle diyarın güçlü büyücülerinden olan Erethan'a zihinsel bir çağrı gönderdim...
"Diyarlardaki büyü hakkında sizinle konuşmak istiyorum, kuleme gelirmisiniz?" ve sonrasında labartatuvarıma çekildim..................
Sovalye kapiya vardiginda yere indi ve cizmeli metal botlarini yerde sertce vurarak dik bir sekilde yuruyerek iceri girdi. Iki metre boyundaki adam bir de cenesini kaldirmis etrafini daha bir yukardan suzuyordu.erethan wrote:"bugün oldukça yoğun bir gün oluyor" diye geçirdi Erethan içinden...daha sonra kulenin kapıları şovalye Adonis'in geçmesine izin vererek açıldı...
Adonis iceri girdiginde duygusuz soguk gozleri basbuyucuyu sorabilecegi birini aradi...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Eldarin
Ereshin amras feralas a keskin bir bakış fırlattı ve efendisi erethan a selam vererek odadan çıkmak için izin istedi.işte tam bu sırada gözü yarı melek starfall a takıldı.gözleri onu içine hapsetmişti sanki.ereshin şaşırmıştı.
durdu diz çöktü ama gözü hala yarımeleğinkine sabitlenmişti.içi aniden ürperdi ,sanki gözler onu içine hapsetmişti.
''leydim'' dedi.''bunu bana niye yapıyorsunuz...''
ama gözler ona cevap vermedi.
ereshin etrafına bakındı .kimse onu farketmemiş gibiydi.
'bir ilüzyon belki.belki de halüsinasyon...' diye içinden geçirdi.
''hayır !!!''
yarı melekten geliyordu ses.ama hiçte melek kanından birinin doğal iç açıcı sesini taşımıyordu.ses ereshin in kafasında yankılandı.
''bu gerçeğin ta kendisi!!!''
yarı meleğin vücudu ereshin in gözünde çürümeye başladı.kanatları karardı.yüzü mezar kadar soğuklaştı.ve gözler kıpkırmızı bir hal aldı.
ereshin zihnini kontrol edemediğini farketti .kıvranıyor,çırpınıyor fakat yarı meleğin etkisinden kurtulamıyordu.
gözleri karardı.refleksleri onun son bir mücadele göstermesine izin verdi.ardından hertaraf karardı.........
Ereshin gözlerini açtı.çürümüş et kokusunu zihnini köreltircesine içine çekmişti.aniden başını kaldırdı ve dehşetle karşısındaki görüntüye bakakaldı.
bir mezarlıktaydı sanki.devasa bir mezarlık .gözünün görebildiği en uzak mesafeye kadar uzanıyordu.ereshin yutkundu.buraya nasıl geldiği hakkında hiçbir fikri yoktu.ve kim onu buraya getirmişti?ve niçin?hiçbirşeyi anlamış değildi.
sessiz kalması gerektiğini hissettirircesine soğuk bir sessizlik vardı etrafında.ayağa kalktı doğruldu ve yavaşça ilerlemeye koyuldu...
RP dışı:bu hikayeye yüksek büyücülük kulesinde devam edelim istersen ereshin.
durdu diz çöktü ama gözü hala yarımeleğinkine sabitlenmişti.içi aniden ürperdi ,sanki gözler onu içine hapsetmişti.
''leydim'' dedi.''bunu bana niye yapıyorsunuz...''
ama gözler ona cevap vermedi.
ereshin etrafına bakındı .kimse onu farketmemiş gibiydi.
'bir ilüzyon belki.belki de halüsinasyon...' diye içinden geçirdi.
''hayır !!!''
yarı melekten geliyordu ses.ama hiçte melek kanından birinin doğal iç açıcı sesini taşımıyordu.ses ereshin in kafasında yankılandı.
''bu gerçeğin ta kendisi!!!''
yarı meleğin vücudu ereshin in gözünde çürümeye başladı.kanatları karardı.yüzü mezar kadar soğuklaştı.ve gözler kıpkırmızı bir hal aldı.
ereshin zihnini kontrol edemediğini farketti .kıvranıyor,çırpınıyor fakat yarı meleğin etkisinden kurtulamıyordu.
gözleri karardı.refleksleri onun son bir mücadele göstermesine izin verdi.ardından hertaraf karardı.........
Ereshin gözlerini açtı.çürümüş et kokusunu zihnini köreltircesine içine çekmişti.aniden başını kaldırdı ve dehşetle karşısındaki görüntüye bakakaldı.
bir mezarlıktaydı sanki.devasa bir mezarlık .gözünün görebildiği en uzak mesafeye kadar uzanıyordu.ereshin yutkundu.buraya nasıl geldiği hakkında hiçbir fikri yoktu.ve kim onu buraya getirmişti?ve niçin?hiçbirşeyi anlamış değildi.
sessiz kalması gerektiğini hissettirircesine soğuk bir sessizlik vardı etrafında.ayağa kalktı doğruldu ve yavaşça ilerlemeye koyuldu...
RP dışı:bu hikayeye yüksek büyücülük kulesinde devam edelim istersen ereshin.
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Amras Ereshin'in bakışlarını yakalamıştı ve ona sert bir bakış atarak efendi Eldarin'e doğru yürüdü."Başbüyücü Eldarin,s,ze saygılarımı sunarım.Yeminer yok edildiğinden beri güçlü bir shalafi arıyordum ve karşıma siz çıktınız.Sizden benim shalafim olmanızı talep ediyorum.Ne kadar güçlü olduğunuzu auranızdan anlayabiliyorum ve sizin gibi bi büyücüden çok şey öğrenebilirim.Beni çırak olarak yanınıza alır mısınız?"
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Adonis sert adımlarla neredeyse geldiğini özellikle ilan eden mermeri sarsan adımlarıyla kargayı takip etti. şovalye ya korkunç ağırdı ya da meydan okurcasına ayaklarını yere vurarak yürüyordu. Kalın korkutucu sesinin tınısıyla kendi kara metalden zırhını titreştiriyordu:erethan wrote:Başının üzerindeki bir kuşa takıldı daha sonra Adonisin gözleri...bir karga...kuş tepesinde iki tur döndükten sonra,bir gaklama sesi çıkararak sağ tarafındaki merdivenlere doğru yöneldi...
"Beni efendine götür..."
Adonis merdivenleri sarsarak sakin fakat seri adımlarla çıkmaya başladı...
That which doesn't kill you, makes you stronger
findor efendiyi odasına bıraktıktan sonra erethan ın yanına doğru ilerlemeye başladı odası ve odasının kapısına geldi ve orda beklemeye başladı içinde onu rahatsız eden bir şeyler vardı ortalık karışıcaktı ve bunu biliyordu efendiye söylemesi gerekiyordu..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
bir kaç dakikalık çıkıştan sonra,Adonis başbüyücünün kapısına ulaştı,Erethan o sırada içerideki insanlarla konuşmaktaydı,Karga uyarı niteliğinde bir gaklama çıkardı...Adonis merdivenleri sarsarak sakin fakat seri adımlarla çıkmaya başladı...
"Hoşgeldiniz Adonis geçin içeri rahat edin...sizi dinliyorum"