Okullar açıldı! başarılar.

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Okullar açıldı! başarılar.

Post by FalcoN »

Arkadaşlar öğrencilere 2004-2005 ögretim yılında başarılar dilemek isterim. Nası okullar açıldığı için çok mutlusunuz dimi :D:D
Only God can Judge me!
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

yaa abi olmaz yawwww. keske sadece arklar olsada :D dersler olmasa. üfff bu sene cekilmez şimdii. 10 tane derssss :( .yamultur adamı :? . zaten nete de dahaa az girecez bundan sonra... :(
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

öğrencilik yılları..en iyi dönemlerden biridir hayatın..imreniyorum şu kayıtsız olanlara dersleri sallamayan öğrenci tiplerine..mutlu olmanın tek yolu düşünmemektir!
evet bugün açıldı ve benim ilk görüşüm buydu,özellikle anlayışsız moronlarla 10 sene arkadaşlık edip içyüzlerini görünce kendin kötü duruma düşünce..ama herkes aynı değil tabii..bunlar hep var ama..neyse okulumu seviyorum ama öyle bir ortam varki inanın..gerçek dostlar da bulabilirsin,sadece kuru gürültücülerin arasındada kaybolabilirsin.."fantazi edebiyatı da ne!"o dediğiiz beyninizde olmayan hayat gerçekleri nin bir bağlamda parçası olan hayalgücü dostum..kusura bakmayın çok dolmuşum bazı muamelelere, bazıları için konuşuyorum..elbet sizler gibi bu dünyayı dolduran güzellikler mevcut..nerden nereye anlayışsız ve sığ insanlardan nereye..herkese saygılar
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Bu hafta okula gitmiyorum, (istediğimden değil laf etmeyin yani ballı diye :P) Zaten tek matematik dersleri ve fen kollarına çalışıp, tek onlardan dökülen bir insan evladı benimdir herhalde. :P Herkese başarılar.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

bu tamamen içten ve özel düşüncelerini bizimle paylaştığın için teşekkur ediyoruz arkadaşımızın bu mesajdaki özü sözü bir tavrından dolayı.
Only God can Judge me!
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Evet bu gün okuluma gittimde, gerçekten kötü hissettim kendimi.. buradan bir mezun olarak tüm okullulara sesleniyorum özellikle sana Theo...
"İnsanlar sahip olamadıkları şeylerin değerini bilirmiş" ne yazık :cry:
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

hehehe bende mezun olduktan sonra bi daha o okulu ve beni üzen arkadaşlarımı görmemeye yemin ettim .şu anda iki konuda da hiç mi hiç sıkılganlık yaşamıyorum.son derece de mutluyum hayatımdan :twisted: .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

abi okul açıldı ben önce kendimi kötü hissettim herkes okulda ben vasıfsız bir mezunum diye.Sonra düşündüm ulan niye üzülüyorum diye.Ben uyuyorum herkes sabahın köründe okula yetişio diye.Bu düşünceden sonra ferahladım evil yanım ortaya çıktı....Ve bunu iğrenç bir gülümsemeyle kutladım...Neyse okullu kardeşlerime başarılar...(ilk ve orta öğretimlere)...Lise sonlara önerim:Ã?ss ye iyi çalışın hafife almayın.Sonra vasıfsız,yararsız biri gibi hissediyo insan kendini.Benden tavsiye...Neyse içimi döktüm,iyi oldu ne zamandır bu konuyu paylaşmak istiyordum..Umarım bu yıl ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olur...
Saygılar....
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Evet bende uzun bir aradan sonra ilk kez okullar açıldı ve okula gitmedim hehe üniversiteliyiz artık. :D Neyse tüm arkadaşları başarılı ve mutlu bir sezon dilerim.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

ya yok abicim ben okulların acılmasına bişiy demiomda zaten daha lgs den cıkalı 1 sene olmus şimdide yavas yavas öss ye hazırlanmaya baslıoz. şöle lgs den sonra bi 4-5 sene gecse tamamda yani lgs den cık. 1 sene sonrada yavas yavas öss ye olmazki kardesim. yazık walla bize...okuldaki arkları tabki bende özledim. hatta ders ypmayıda nerdeyseee özledim ama kardesim eger sen lgs den cıktıktan 1 sene sonrada öss ye hazırlanmaya baslıosan kusura bakma ama ben okulu nie özliimm :!: . he arkları tabiki cok özledim ama dersleri diil. :!:
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
khsirah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khsirah »

okullar açıldı,dersler başladı...offf öss hazırlık derdi başladı...herkese başarılarr
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

baba allah belsaını versin şu okulun(ama o olmasa ne *ok yerdim bilmiyom)tüm ortaokul arkadaşlarım okulu bitirdi ben daha okuyom.Hazırlık dedikleri işte buna neden oluyo şuan lise 3 teyim(lise son değil daha lise4 var bizim bölümde beaaa!!!! :cry: )napcam baba bana yardım edin yaws!!!
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

okullar açıldı... eve netim geri geldi...

şimdi sevinci ve üzüntüyü bir arada yaşamak diye buna diyorlar herhalde :D

Neyse herkese hayırlı olsun.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

abi ben gurbetteyim amerikada.Frpworld cok sik giremiyorum arada sirada bu benim icin kotu oldu :roll:
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

başarı mı bu konu benden bu yıl uzak olucak.gel sen koş bakalım 3000 m. 14 dk. başarı nasıl oluyomuş.bak gene aklıma geldi çok sinirlendim cık cık cık....
Post Reply