Pern serisine ne oldu bilen var mı????

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Pern serisine ne oldu bilen var mı????

Post by winterwolf »

Dün kütüphaneym düzneliyordum, Anna McCaffrey'in Ejder Uçuşu kitabı geçti elime. Okuduğumu bile unutmuşum Pern serisini. İlk kitabını görünce hatırladım. Bu seriye ne oldu bilen var mı? Yanılmıyorsam 12 kitaplık bir seriydi, ancak İthaki 3-4 kitabını yayımlayıp sonra bıraktı. En son Beyaz Ejder'i gördüm kitapçılarda, o da bir görünüp bir kayboluyor mübarek.

(buna benzer bir başlık daha önce açıldıysa pardon ama şu anda bütün foruma bakamayacağım :oops: )
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

evet 4 kitaptan sonrası basılmadı daa, bi çalışma da yok sanırım, beyaz ejder son kitaptı yani...

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Güel seriydi oysa ki. Keşke devam etseler basmaya...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

abi güzel ve özgün bi dünyaydı, ilk kitapta geçen sıradan bi olay -spoiler olabilir :!: - sonraki kitalarda çok deer kazanabilior falan, özellikle zaman makinesi mantığı çok güzel işlenmişti, -çıkacağını zannetmesemde- yeni kitapları gelse de okusak....

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Quest_For_Tanelorn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quest_For_Tanelorn »

ben hiç okumadım ama annem babam okudu :D en son 4. kitap çıktı sonra 1- 1.5 sene sonra 5. kitap çıktı
Far far beyond the island
We dwelt in shades of twilight
Through dread and weary days
Through grief and endless pain!
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Bugün bir kez daha gördüm ki ben bu başlıktaki sorunun cevabı ziyadesiyle açıkmış. Bir de saf saf bu seriye ne oldu diye soruyorum. Ne yazık ki hep "Artık sıkıldık, fantastik kurgudaki olaylar hep aynı..." diyoruz. Ama Pern serisi gibi, konusu diğer kitapların bir çoğundan farklı ve anlatımı iyi olan bir kitapsa, kim bilir ne kadar az okundu ki İthaki kitabın yeni bölümlerini basmaktan vaz geçti.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

winterwolf wrote:Bugün bir kez daha gördüm ki ben bu başlıktaki sorunun cevabı ziyadesiyle açıkmış. Bir de saf saf bu seriye ne oldu diye soruyorum. Ne yazık ki hep "Artık sıkıldık, fantastik kurgudaki olaylar hep aynı..." diyoruz. Ama Pern serisi gibi, konusu diğer kitapların bir çoğundan farklı ve anlatımı iyi olan bir kitapsa, kim bilir ne kadar az okundu ki İthaki kitabın yeni bölümlerini basmaktan vaz geçti.
+7532, gerçektende basmakalıp konulardan sıkılanlar, kültleşmiş kahramanlar dışında duygusal bi yandanda o kadar otoriter karakterler görmek isteyenlere tavsie edilebilecek bi seri, zaman kavramı, ejderhalar ile dostluk falan çook güzeldir..

tavsie ve saygılarımla...
Post Reply