Favoriniz hangi tanrı?
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

Tanrıların işleri beni ilgilendirmez hiç bir oyundada bir tanrıya bağlılık sunmam kendi çıkarlarım her zaman bütün tanrıların önündedir ama eğer bir tanrı seçmek zorunda kalsaydım pek bir alakam olmamasına rağmen(kara cübbeli human mage'in ne kadar ilgisi olucaksa) Dougan Redhammer(reorx) derdim(zaten ankettede öyle dedim) tanrı olması bir yana çok iyi bir yol arkadaşı olurdu herhalde.
Birde şu Buzduvarı üçlemesinin birinci kitabı Habercideki Mercankafa isimli kender Zivilyn ise (tahminimce öyle ikinci kitabı daha okuyamadım) oda en azından espri anlayışı olan bi tanrıya benziyo.(amma çok parantez açtık burayada yaws neyse bu sonuncu olsun)
Birde şu Buzduvarı üçlemesinin birinci kitabı Habercideki Mercankafa isimli kender Zivilyn ise (tahminimce öyle ikinci kitabı daha okuyamadım) oda en azından espri anlayışı olan bi tanrıya benziyo.(amma çok parantez açtık burayada yaws neyse bu sonuncu olsun)
Lunitari's idish, shirak, damen du!
-
Quest_For_Tanelorn
- Kullanıcı

-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

Haklısın bende serinin büyük bi çoğunluğunu okudum ama naapalım işte alıp alıp okuoz bunlarıda 2.sini almakta kararsızım önce Ruhlar Savaşı üçlemesini bitirmeyi planlıorm soora okuycak adam gibi bişi bulamazsam 2.sini almayı düşünüorm.Böyle ara kitaplar hep safsata oluyo zati kenderyurdu,Karanlık ve Işık hep tırt kitaplardı sadece yazılmış olsun die yazılmış Krynn tarihine doğrudan bir etkileri olmadığı için pek düşünülmeden yazılmış.haplo25 wrote:Ben bir ejderha mızrağının bütün kitaplarını okumuş olarak diyorum ki: Buzduvarı serisi rezalet bir seri. 2.kitabını satın almamaya karar verdim Ã?ünkü herhalde rezillik olarak Fistandantilus Reborn ve Vinas Solamnus la çekişir vallahi.
Lunitari's idish, shirak, damen du!
-
Grunlore_Warhammer
- Kullanıcı

Quest_For_Tanelorn wrote:hyr ikisi de doğru..bazıları Lloth bazıları Lolth der örümcekelrin kralicesine
drowlar lloth,diğerleri lolth der
yeyilmaz demiş ki:
Valla be Lolth derim
Yanlış biliyorsun adı Lloth ya da yanlış yazmışsın
hepsi yanlış
fr ın yayın hakları TSR den Wizards of the Coast a geçince birçok isim değişti
bu yüzden Lloth Lolth oldu
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie