Birşeyi farkettim beyaz cüppeli büyücü bulmak kadar zor bişey yok aslında good karakter resmi bulmak bile zor ne sapık bu millet abi herkes evil çizmiş canım çıktı bi bunu bulabildim Allah'tan fena diil yani...........
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Ereshin wrote:Birşeyi farkettim beyaz cüppeli büyücü bulmak kadar zor bişey yok aslında good karakter resmi bulmak bile zor ne sapık bu millet abi herkes evil çizmiş canım çıktı bi bunu bulabildim Allah'tan fena diil yani...........
FRPci gençlikte bir kaç psikopatlık problemi var... Bunu kimse inkar edemez
Ben sana çizerim istersen bi ara... Ama scanner yok... Olsa yeminer'e forum teması çizdim onları yollayacam üşeniyom kafede çektirmeye...
obarey hükümlü ve ereshin harbi sağlam avatarlar bende arıyorum kara cübbeli bi tane
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Ereshin wrote:Birşeyi farkettim beyaz cüppeli büyücü bulmak kadar zor bişey yok aslında good karakter resmi bulmak bile zor ne sapık bu millet abi herkes evil çizmiş canım çıktı bi bunu bulabildim Allah'tan fena diil yani...........
yok canım sende...bak benimkine hiç sapk bi hali var mı?
zuahahaahahahahah
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
dağılın len sapıklar :D::D:D allah için hiç bi sapıka benzer haliniz yok ::D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
beyler bayanlar falcon nası olmuş. çok şekil duruyor bea şaka bi yana cidden yorumlarınızı almak isterim. Başka yerlerde kullandığım nick FALCON dur. yanlızca frp world de kentaky nickini kullanıyorum. Niye sadece burada diye sormayın. sebep şu; biraz fazla meşhurum da biraz kabuguma çekilmek istedim :D saygılar..
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Kentaky _yoksa Falcon mu demeliydim? _bayaa iyi yapmışsın.bizim imza falan yerlerde sürünüyo seninkinin yanında .
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...