Prestige Class

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Ganthrak
Kullanıcı
Kullanıcı

Prestige Class

Post by Ganthrak »

Aslında aynı konu başlığından altta başka bir arkadaş daha açmıştı ama o çok genel sorduğu için yeni topic açma gereği duydum umarım sorun değildir. Neyse arkadaşlar karakterin özelliklerini aşağıya yazacağım bu karakter için bildiğiniz prestige class varsa bu prestige classın özelliklerini nerde bulabilirim falan gibi şeyleri yazasanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Race: Half-Orc
Class:Barbarian
Alligment: Chaotic Good
Deity:Tempus
P.S. BU bilgiler yeterlidir umarım eksik kalan birşey varsa söylerseniz yazarım.
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Prestige Class seçmek için öncelikle ne tür bi özellik aradığını belirlemen gerek. Bu karakter birçok P.Class seçebilir. Ama önemli olan ne tür özellikte bir class aradığı...
"Lovefull Evil"
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Prestige class için bu kadar bilgi yeterli değil..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Dm s guide ın son versiyonu varsa sende Gantrak orada sürüyle prestige class bulabilirsin.ama ben şahsen bir half orc a uyan hiç prestige class bulamadım şu an...ama internet sitelerinde sürekli yeni prestige class lar yaratılıp ortaya konuyor.halforc lar için de yarattıkları bişeyler vardır mutlaka.yani buralarda bulma şansın da oldukça fazla.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

frenzied berzerker sanırım ii bi seçim olucaktır. half-orc olması zaten seçimlerini bayaa kısıtlıyo. tanrısının tempus olmasından dolayı kazanabileceği official bi pr.cl. da yok maalesef...
War, war never changes...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

aslında var bildiğim kadarıyla,faerun tanrılarının anlatıldığı kitapta(ismi aklıma gelmedi "faiths and phanteons" olabilir),Tempus içinde bir prestige class var...sanırım
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

tempus için varolan benim bildiim 2 tane pr.cl. var. biri "battleguard of tempus" dieri ise "warlord of tempus" ve bunnarın ikisi de divayn sıpelkastır yapabilme zorunluluğuna sahip. yani bi barbar, bu pr.cl. leri alamaz, divayn sıpel yapabilen bi sınıfa multikılas olmadan.
War, war never changes...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

o zaman ben mesajını yanlış anladım...ben tempus'a özel bir Prestige class yok diyorsun sanmıştım...yukarıdaki karakter için olmaya bilir zaten ona bişey diyemem...
Groller
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Groller »

şimdi eye of grummush dicem...good sun..en uygun frenzied berserker dedikleri gibi.Tabi bi kaç tane de shapeshift klası var.Bear Warrior yada warrior of nature.Ya da mage düşmanı olan occult slayer olabilirsin.Ama half orc sun ve de barbarsın en uygunu direk frenzied berserker valla.Hakkaten çok sağlam bi class.

Saygılar..
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

www.community3e.com a bakmanı tavsiye ederim (gerçi sırf sana değil herkese tavsiye ederim :) )

yeni ırklar featler classlar prestige classlar birçok şey bulabileceğimniz güzel bir site
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

bayaa iyi hazırlanmış bir site,ben birçok şey buldum kendi adıma.saol Norticus tekrar tekrar(bu kaçıncı saolum sana hatırlayamıyorum ama :) ...)
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Post Reply