Karargaha Hoşgeldiniz!
Burock güçlü savaşçıların koruyucusudur.İnananları arasında katiller değil savaşçılar bulunur ve savaşta onun için söylenen duaları duyar;güçlü savaşçıları korur ve gözetir.şunu bil ki Burock için savaşmak aslında kendin için savaşmaktır.Savaşçılık onurun ve gücün için.Bu nedenle onurlu ve güçlü her savaşçıyı kilisemizde görmek isteriz.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
''Kuzeyli demek ki tanrın için savaşırken kendim için savaşıyorum öyle mi?Peki benim neye inanmamı bekliyorsun tanrına mı yoksa aklıma mı?Üstelik tanrın bu kadar güçlü ise yeni savaşçılara niçin ihtiyaç duysun ki?''der Psyrux ve sırıtır.Bu sırada cevabını beklemeden etraftaki diğer savaşçıları izlemeye başlar.
Ben burada tanrım herhangi birisine ihtiyaç duyduğu için bulunmuyorum.Buradayım çünkü hala kılıcını onuru için kullananlar olduğuna inanıyorum.Savaşırken güveneceğin şey ise ilk önce aklın sonra da yüce Burock olmalıdır.Zira diyarlarda senin aklının algılamaya yetmeyeceği nice iblis dolaşıyor.İşte bu anlarda ihtiyaç duyacağın şey kesinlikle ilahi bir güç olacaktır.Ama gördüğüm kadarıyla sen sadece şehirlerde üçbeş altın için kılıcını kullanan birisine benziyorsun ve diyarlardaki bu tehlikelerden haberin olduğunu bile düşünmüyorum.
Sen hiç aklın ötesine geçen algılamaya ihtiyaç duymamışsın.Umarım bu güce ihtiyaç duymadan önce birşeyleri anlarsın ve yüce tanrı Burock seni söylediklerinden dolayı affeder.
Sen hiç aklın ötesine geçen algılamaya ihtiyaç duymamışsın.Umarım bu güce ihtiyaç duymadan önce birşeyleri anlarsın ve yüce tanrı Burock seni söylediklerinden dolayı affeder.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Yanılıyorsun savaşçı bilgi ve erdem yalnızca onlara aittir ve biz onların bize bahşettikleri kırıntılarla besleniriz.Ã?ünkü onlar herşeyi görür ve duyar,bu nedenle her şeyi bilirler.Bilgilerinin temeli ise varoluşlarında bulunan ilahi güçtür.Senden bunları anlamanı beklemiyorum ama karşıma geçipte dalga geçmene de izin veremem.Sen tarıların ne anlama geldiğini kavrayamadığın için onlarla olan ilişkileri de çıkar ilişkileri ile karıştırıyorsun.Oysa çok yanılıyorsun savaşçı bu ilişki yaptığının karşılığını almak için değildir.Senin ona verebileceğin hiçbir şey onların sana verebilecekleri ölçülemez.Burock inananların tek isteği savaş anında yanlarında olduğunu bilmektir.Onları savaşta gözettiğini değil,çünkü şunu bil ki eğer o istemezse savaş kazanılmaz o istemezse kan kutsanmaz.
Bir çok savaşçı savaşı kazanacaklarından emin oldukları halde Burock adına şarkılar düzerler buradaki çıkar ilişkisi değildir savaşçı çok yanılıyorsun ve korkarım ki asla bu ilişkiyi anlayamayacaksın.Keşke zihninin önündeki bu demir perdeyi kaldırmanın bir yolu olsaydı.
Bir çok savaşçı savaşı kazanacaklarından emin oldukları halde Burock adına şarkılar düzerler buradaki çıkar ilişkisi değildir savaşçı çok yanılıyorsun ve korkarım ki asla bu ilişkiyi anlayamayacaksın.Keşke zihninin önündeki bu demir perdeyi kaldırmanın bir yolu olsaydı.
Söyle bana kuzeyli!Tanrından adın kadar eminsin söyle bana aklını böyle şeylerle dolduran kim oldu?Tanrın gelipte sana kendi erdemini ve sonsuz bilgeliğini mi övdü?Yaptıysa bile şaşırmam çünkü ancak bir düzenbaz bunu yapar.İstediğine inanmakta özgürsün kuzeyli.Keşke ben senin zihninde ki duvarları kırabilseydim.Ancak bunun için ne zamanım nede arzum var.Gözlerini kör eden ve olayları algılama çerçeveni daraltan tanrınla sana mutluluklar.Yalnız tapınağınızda yemek iyiyse ve gerçek bişeyler öldüreceksek seninle gelebilirim.Zihnim algılayamadığını görünmez iblislerleri avlayacaksak yolun açık olsun.Sana havayı metalinle biçmeye devam etmekte başarılar dilerim!Ancak gerçek bir savaş bizi bekliyorsa seninle gelirim...
"Görüyorum ki senin cehaletin ebedi olacak bunun değişmesi imkansız.Ama her ne kadar cahil de olsan söylediklerin konusunda seni son kez uyarıyorum.Hiç kimse ama hiç kimse Burock hakkında böyle kelimeler sarfedemez.Burock un kilisesinde öldürmek için öldürenlerin yeri yoktur.Görüyorum ki senin öldürmek için herhangi bir nedene ihtiyacın yok ama böyle konuşmaya devam edersen bu nedeni bana vermiş olacaksın."dedi Changes ve bara yumruğunu vurdu.1,95 lik dev adamın hiddeti gözlerinden okundu ama bu sadece 1-2 saniye sürdü sonra tekrar iç disiplinini sağladı.Tabii ki karşısına böyle kendini bilmez tanrılara inanmayanlar ve dinine saldırıda bulunanlar çıkacaktı.Onun görevi her zaman ve her yerde Burock u savunmak ve dinini yaymaktı.Er ya da geç Burock un büyüklüğü anlaşılacaktı.Buradaki herkes katil olamazdı aralarında gerçek savaşçılarda olmalıydı.Burock un kilisesine gelip oradaki antrenman alanlarında çalışacak dahası yeni savaşçılarla dost olucak onurlu ve erdemli savaşçılar bulabilecekmiydi?Yoksa sürekli böyle zavallı ruhlarla mı uğraşacaktı?Bütün bunlar kafasında dolaşırken Changes,hanın içine şöyle bir kez daha baktı.
Tanrılar! Büyük Yüksek Yüce Tanrılar!Erdemin ve sonsuz bilgeliğin sahipleri,Kainatın hissedarları!İşte bugün seni en çok ölüme yaklaştıran şey oldular.Gördüğüm kadarıyla inançlısın savaşçı.Aklında yerinde gibi geldi bana.Aptal olmadığına göre seni inandıran birşeye tanık olmuş olmalısın.Bir zamanlar bende tanrılara merak salmıştım.Gençlik hevesi işte.Herneyse kuzeyli!Sana herkese verdiğim fırsatı veriyorum.Anlat bana!Tanrının büyüklüğünde öğretilerinden söz et.Eğer beni ikna edebilirsen bende senin dininin takipçisi olacağım.Etrafına boşuna bakınma.Orada gördüklerinin çoğu sorgulamadan inanlardan.İnan bana en aptallarıda onlar.Yerine otur ve bana inanmam için sebep göster.Zamanımız bol yerlerimiz rahat.Otur ve anlat bana.Bu arada cehaletten daha sonra bahsederiz.Bir içki al ve otur içkiler benden...
İlk olarak bilmelisin ki savaşçı burada bulunmamın asıl nedeni Savaşçıları Mabedinde bizimle birlikte Burock un kutsaması altında kılıç antrenmanları yapacak,gerektiğinde savaşacak ve Burock un öğretilerini öğrenecek onurlu savaşçılar bulmaktır.Orada yapılan tüm işler ortak bir komün yaşamla yapılır yemek yapımından savaşmaya kadar.Eğer tanrımın öğretilerini sana burada bu içki masasında bir kaç saat içerisinde anlatabileceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun ve eğer seninde yolun aybüyüsü şehrinin güneyindeki kızıl çayırlara düşerse orada savaşçıların mabedini bulacaksın.İşte belki o zaman bize katılır ve bir şeyler öğrenebilirsin ama burada bu içki masasında sana tanrımın öğretilerini anlatamam.şunu bil ki Savaşçıların mabedinde karşılaşacağın her savaşçı kendisi ve onuru adına savaşıyor olacaktır tanrımız Burocka dua ederek.
Özüldüm kuzeyli.O zaman bana yol göründü.Belkide tanrının erdemi beklediğimden fazladır.Eğer öyleyse tapınağa döndüğünde görüşürüz.Bu arada içki sofralarını yabana atma.Bazen kişilerin ve krallıkların kaderleri içki masalarında belirlenir.Umarım aradığın niteliklerde savaşçılarla karşılaşırsın.Ve umarım bir daha ki sefere daha dosrça bir konuşma yaparız.Tanrın seninle olsun kuzeyli.Benim için artık yola çıkma vakti geldi.
İçki sofralarında belirlenen kaderlerin çoğu ölümdür savaşçı çünkü akıl dışı şeylere kişileri daha kolay inandırabilirsin.yolun açık olsun, bileğin kuvvetli ,Burock un kutsaması üzerinde olsun.Eğer bir gün savaşçıların mabedine yolun düşerse işte o zaman benim misafirim olursun ve seninle daha uzun konuşabiliriz.
-
drizzt_the_drow_7
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

hoşgeldin, artık diyarımız herkeze acıktır...
biraz dinlen savaşcı sonra... harekete ve bu eylenceye sende katıl...
biraz dinlen savaşcı sonra... harekete ve bu eylenceye sende katıl...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF