Chemosh bu sözleri duymasının ardından sinirlerine hakim olamadı.buraya pazarlık için getirmişti fakat ereshin pazarlığı daha başlangıçta reddetmişti.yüzü karardı, vücudu korkulur derecede büzüştü ve iskeletimsi ellerini ereshin e doğru uzattı.daha önce hiçbir ölümlü onunla bu şekilde konuşmamıştı.Ereshin wrote:Ereshin ya bu teklifi kabul edeceğini yada öleceğini biliyordu...... ama ne olursa olsun bu çürümüşlüğe ve ölüme hizmet edeceğine ölmeyi tercih ederdi....... kafasını kaldırmadı korku tüm bedenine işlemişti ama artık umurunda değildi...... cevapmı istiyordu cevabını alacaktı başını hafifçe kaldırdı chemoshun yüzüne bakmaya zorladı kendisini ve konuştu "Abimimn ruhunu serbest bırak seni çürümüş zavallı bırak çünkü onu boşuna tutuyorsun asla bana karşı kullanamazsın asla sana hizmet etmeyeceğim"................. aklında bunun üzerine bir iki büyü yapmak vardı ama vazgeçti, nasılsa birşey yapamazdı.........
aynı anda Chemosh un korkunç hizmetkarları _hayaletler, spectreler ,wraithler..._ holde gizlendikleri yerlerden çıkarak ereshin üzerine doğru uçuşmaya başladılar.ereshin bu korku dolu görüntüyü an be an izlerken Chemosh ta en ölümcül büyülerini ereshin in üzerine boşaltmak için hazırlanmaya başladı.
lakin kapkara bir sis bulutu Chemosh u ve hizmetkarlarını çevreledi .ereshin in gözlerinde oda bulanıklaşmaya başladı.oda büzüşüyor ,renkler farklılaşıyordu.
ereshin kendinde ayağa kalkacak gücü buldu ve odadan olabildiğince uzaklaşmaya çalıştı.tüm görintiler birbirinin içine girdi.etraftaki müthiş fırtına ve kaos ereshin in de midesini kaldırmaya yetmişti.bu sebeple holden uzaklaştıktan bir süre sonra bütün midesindekileri boşaltmak zorunda kaldı.
kaos sürmeye devam etti .derin çığlıklar ardı arkası kesilmeden sürüyordu.ta ki Chemosh ve hizmetkarları ortadan kaybolana dek.
Derin bir sessizlik.holde tek başınaydı ereshin.önünde koca bir taht duruyordu.hemen önünde bir asa ısmarlamaymışçasına onu kendine çağırıyordu.ona doğru yöneldi.sonra birden abisini farketti.hemen öbür tarafa yöneldi.
koruma kalkanı hala oradaydı ve erethan ın ruhu da içinde şuursuzca dolanıp duruyordu.
sonra zihnine seslenen ses ona şöyle fısılldadı:
''asa ereshin..asayı kullanarak beni buradan çıkarabilirsin.''
ereshin asaya baktı.kısaydı, fakat heryanı işlemeli tepesinde mor bir topaz bulunuyordu.
ereshin hemen tahtın yanına yöneldi.fakat tam o anda inanılmaz birşey oluverdi!!!
''bana gel.seni bekliyordum ereshin...''
asa ona seslenmişti!!!