Büyü Konseyi
Aldaris kuleye girdiğinden beri çalışmasına bir an bile ara vermemiş ve dışarıda Efendi Yeminerin ölümüyle başlayan tartışmalara ve değişikliklere kulak asmamıştı. Nede olsa burada büyüye hizmet ediliyordu yeminere değil. Ama tabiki Yeminerin yokedilişine şaşırmış ve üzülmüştü. Yeminerin ölümü tabiki büyü için kayıptı.
Aldaris Evocation konusunda çalışmalarına kulenin alt labratuarlarında devam ediyor ve büyü yelpazesini genişletiyordu. Tabiki eğitimi evocationın dışında diğer birkaç dalıda içeriyordu. Tek yönlü olamayacak kadar çok kişiliği vardı...
şimdilerde kuleye yeni bir baş büyücü geldiğini duymuş bir kara cübbelinin koridorlarda tüm ihtişamıyla yürüdüğünü hissetmişti.
Aldaris Evocation konusunda çalışmalarına kulenin alt labratuarlarında devam ediyor ve büyü yelpazesini genişletiyordu. Tabiki eğitimi evocationın dışında diğer birkaç dalıda içeriyordu. Tek yönlü olamayacak kadar çok kişiliği vardı...
şimdilerde kuleye yeni bir baş büyücü geldiğini duymuş bir kara cübbelinin koridorlarda tüm ihtişamıyla yürüdüğünü hissetmişti.
Eldarin odasındaydı ve kulenin doğal olmayan güçleri Amras ın sesini ona duyurmuşlardı.
güçlü büyücü yeminer in dökümanlarını okumaya devam ediyordu ,daha dökümanların çok az bir kısmını okumuş sayılmasına rağmen kulenin güçlerinden oldukça etkilenmişti.
başını, sararmış kağıtların üzerine seri ve düzenli bir şekilde işlenmiş rünlerden kaldırdı ve Amras ın zihnine seslendi:
''odama gel Amras.seni bekliyorum...''
güçlü büyücü yeminer in dökümanlarını okumaya devam ediyordu ,daha dökümanların çok az bir kısmını okumuş sayılmasına rağmen kulenin güçlerinden oldukça etkilenmişti.
başını, sararmış kağıtların üzerine seri ve düzenli bir şekilde işlenmiş rünlerden kaldırdı ve Amras ın zihnine seslendi:
''odama gel Amras.seni bekliyorum...''
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Aldaris odasında büyü kitaplarını kurcalıyordu,"ne kadar çok bilgi,öğrenilecek ne kadar çok şey ve ne kadar az zaman diye geçirdi içinden",hangisinden başlıyacağını bilemeden bir kitabı bırakıp diğerini kurcalıyordu...O sırada gözüne başka bir kitap ilişti,siyah cildi yırtılmış,sayfaları kıvrılmış,neredeyse kopmak üzere,dokunulsa dağılacak gibi duran bir kitap...İlk tepkisi öfkelenmek oldu Aldaris'in,böyle bir yerde büyünün mabedinde,kimbilir içinde ne güçler saklayan bu kitaba yapılan saygısızlıkta neydi...sonra meraklandı Aldaris,ne vardı kitabın içinde...kitaba uzandı,kapağın üzerindeki tozları üfleyerek uzaklaştırdı,cilt kitabın içeriği hakkında en ufak bir fikir vermiyordu,bir isim bile yoktu üzerinde,yalnızca karanlık,cilde bakarken ucu gözükmeyen bir mağaraya bakıyormuş gibi hissediyordu kendini,eh...bu şekilde birşey bulamayacaktı,kitabı masaya koydu sandalyesini yaklaştırdı,ve kapağı çevirdi Aldaris...boştu,bir kaç sayfa daha çevirdi...taki kitabın içinden fırlayan iki güçlü kol onu kitaba doğru çekmeye başlayıncaya kadar,direndi,kurtulmalıydı,ama kollar çok güçlüydü ve karanlığa büründü Aldaris...gözlerini tekrar açtığında bir mağaradaydı duvarları tuhaf mavi bir ışıkla parlıyordu mağaranın...
RP DIşI:yüksek büyücülük kulesinden devam edelim...
RP DIşI:yüksek büyücülük kulesinden devam edelim...
"efendim " diye söze girdi...
"şu son zamanlarda diyarda oldukça fazla yer dolaştım ve çok kişi ile konuştum olanlar herkesi rahatsızdiyor karanlığın köleleri diyara korku salıyor yakında bizede bulaşacaklardır biliyorum gereken cevabı verecek güçteyiz ama önemli olan onlardan önce davranmaktır "dedi ve gözleri parladı..
"şu son zamanlarda diyarda oldukça fazla yer dolaştım ve çok kişi ile konuştum olanlar herkesi rahatsızdiyor karanlığın köleleri diyara korku salıyor yakında bizede bulaşacaklardır biliyorum gereken cevabı verecek güçteyiz ama önemli olan onlardan önce davranmaktır "dedi ve gözleri parladı..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

''Ve dödüm yeniden kuledeydi Green büyük kule gözü lamaştırıyordu içeri girbi ve vakit kaybetmeden çalıma odasına girdi calışmalıyıd sınavı geçmişti ama bu son değili şimid daha çok çalışmalıydı kendini çalımasına verdi taki yorgunluktan oracıkta uyya kalan kadar uynadı ve yatağına gitti ama o yokken kulede neler omuştu bunları çok merak etti ama yorgunluğu ağırbastırdı kırmızı cübesi arkasından dalganarak onu izledi.
Nihayet yumuşak bir yatak ve rahat bir uyku green i bekliyordu yatağa yattı ve gözlerini yumdu.
Nihayet yumuşak bir yatak ve rahat bir uyku green i bekliyordu yatağa yattı ve gözlerini yumdu.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
"efendim bana kalırsa zaten olan son olaylar konseyin diyardaki hükmünün ne deredece olduğunu göstermiştir bu kadar çok büyücü bir aradayız bir şeyler yapılmalı ama bunu siz benden daha iyi bilirsiniz lakin izin verdiniz görüşüm şudur büyü ordusunu kuralım büyücüler güçleri ile bir ordu yaratsınlar artık topraktanmı çamurdanmı orası tartışılır diyara ağırlığımızı koymanın zamanı gelmiştir" dedi
efendisi onunla konuşrken kapıkadine bakması findorunda dikkatini çekmişti...
efendisi onunla konuşrken kapıkadine bakması findorunda dikkatini çekmişti...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Adonis odaya girdiğinde adeta odadaki karanlık artmıştı. Adama yakın duranların kalplerin rahatsızlık verici bir hızlanma olmuştu. Adonis adeta hayvani bir şekilde nefes alırken, odanın havası bile değişiyor gibiydi. Adamın gözleri gaddarca kısılmış, odadaki eşyaları ilgisiz bir şekilde inceliyordu:
"Başbüyücü ile konuşmak istediğim özel bir konu var... Yalnızca beni ve onu ilgilendiriyor..." dedi karanlık boğuk sesiyle...
"Başbüyücü ile konuşmak istediğim özel bir konu var... Yalnızca beni ve onu ilgilendiriyor..." dedi karanlık boğuk sesiyle...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
" size iyi eğlenceler "dedi gür sesiyle findor ve güldü "unutmaki burası bizim kulemiz burda asla kimse ile yanlız olamazsın " dedi adamdan hiç korkmuyodu o ne kadar kara kalpli ise findor da o kadar kara cübbeli idi güldü ve odadan dışarı çıktı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Kara şovalye, kendisine anlamsız yere meydan okuyan büyücüye acıyan gözlerle baktı ve umursamadan gözlerini Erethan'a çevirdi:
"İşte nazik ve konuksever biri... Sizin başbüyücü olduğunuza artık eminim bayım..." Adonis, nazik bir şovalye reveransı yaparak Erethan'ı selamladı.
"İsmim şovalye Adonis. Sizinle özel olarak konuşmak istediğim bir konu var..."
Adonis sessizliğe bürünerek, başbüyücünün gözlerine baktı ve kendini tanıtmasını bekledi...
"İşte nazik ve konuksever biri... Sizin başbüyücü olduğunuza artık eminim bayım..." Adonis, nazik bir şovalye reveransı yaparak Erethan'ı selamladı.
"İsmim şovalye Adonis. Sizinle özel olarak konuşmak istediğim bir konu var..."
Adonis sessizliğe bürünerek, başbüyücünün gözlerine baktı ve kendini tanıtmasını bekledi...
That which doesn't kill you, makes you stronger