Therion'a gidelim,çıkışta Exile'a içki ısma
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
neden internette geçirdiğin vakitte gidip okuma yazma bilmeyen bir çocuğa yardım etmiyorsun? neden internete vereceğin parayı gidip bir fakire fukaraya açlık çeken zavallı bir çocuğa vermiyosun?Levian wrote:Neden konsere para vermek yerine, parayı toplayıp, kış gelince odunsuz ve kömürsüz açıkta kalacak olan bir fakire yardım etmiyorsunuz?...
eğer birilerine yardım etmek istiyorsan ana sayfadaki haberi okuyabilirsin.
. bizim konsere gitmemiz kişisel bir zevkten başka bir şey değildir. unutmamak gerekir ki bu da bir gereksinimdir. gereksinim pramidinde başlarda değildir; ama diğerleri yerine geldiğinde yani hayati olanlar diğer açlıklar da doyurulmalıdır ki biz bunu yapıyoruz kobsre giderek.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Banane ne yaparsanız yapın o zaman. Hem benim yardım etmediğimi nerden biliyorsunki? Ben burada gördüğüme yorum yapıyorum, ama sen görmediğine yapıyorsun...
Hem ben internet i ilim öğrenmek için kullanıyorum. Arada sırada kafamı dağıtmak, arkadaşlarımla kısa yoldan bilgi alışverişi yapmak için kullanıyorum. Bunda kişisel zevkim söz konusu değildir. Bende müzik dinlerim. Ama gidipde bir konsere para vermem...
Yinede banane sizin bileceğiniz iş...
Hem ben internet i ilim öğrenmek için kullanıyorum. Arada sırada kafamı dağıtmak, arkadaşlarımla kısa yoldan bilgi alışverişi yapmak için kullanıyorum. Bunda kişisel zevkim söz konusu değildir. Bende müzik dinlerim. Ama gidipde bir konsere para vermem...
Yinede banane sizin bileceğiniz iş...
Konserden bir gün önce Ankaraya gideceğiz.Yani Ayın 23ü perşembe.Hakiki Koçla gideceğiz hesaplılığı bakımından(şu sıralar çulsuzum)Hükümlüde konaklıyacağız.Zaten fazla ihtiyacımız olmayacak konaklamaya 2 gün Ankarayı keşfederiz sabah akşam.Yani ucuz meyhaneler nereye biz oraya.
24ünde konser günü.Büyük gün.
25i yani cumartesi ise bozkıra veda edip Hakiki koç ile geri döneceğiz.
Program budur.
Gelen varsa söylesin.
Gelen mutlaka kesin geleceğim diye garanti vermeli.Son anda "abi ben gelmeyecem yaa"denmesini kabul etmiyorum.
24ünde konser günü.Büyük gün.
25i yani cumartesi ise bozkıra veda edip Hakiki koç ile geri döneceğiz.
Program budur.
Gelen varsa söylesin.
Gelen mutlaka kesin geleceğim diye garanti vermeli.Son anda "abi ben gelmeyecem yaa"denmesini kabul etmiyorum.
O da bir alternatif Turkleader.
Yukarıdaki hükümlü nickli delikanlı iyi bir noktaya parmak basmış.18yaş sınırı yüzünden Therion konserine giremeyen arkadaşlar benimle Ankaraya gelsin.
Organizatorlerden tanıdıklarım var.Bir yerden sokarlar sizi.
Exile size içeri giriş için garanti veriyor.
Hadi genç arkadaşlar ne duruyorsunuz.Takılın peşime girin Therion konserine.
Otobüs bileti için para arıyordum bende zaten.
Yukarıdaki hükümlü nickli delikanlı iyi bir noktaya parmak basmış.18yaş sınırı yüzünden Therion konserine giremeyen arkadaşlar benimle Ankaraya gelsin.
Organizatorlerden tanıdıklarım var.Bir yerden sokarlar sizi.
Exile size içeri giriş için garanti veriyor.
Hadi genç arkadaşlar ne duruyorsunuz.Takılın peşime girin Therion konserine.
Otobüs bileti için para arıyordum bende zaten.