Frp ve Kızlar

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Anchorite wrote: Bende oyunlarda oradaydım
Eh tabii Story Teller sen olunca orda bulunman doğal :P
Anchorite wrote: Umarım zaman olurda bir daha oynadıgını görürüm bu karakterle.
White Wolf'a hikayesini bile yollayacam inşallah yazmaya vaktim olursa... Ama biraz fazla Upper Advanced yazıyorum galiba, Amerikalıların ingilizcesi yetmediği için almayacak eğer kitabım çıkarsa. Sanat adına best-seller olmaktan vazgeçiyorum hey gidi hey :P

Konuya geri dönersek, Türkiye'deki bayanlara taş atmak istiyorum şimdi biraz da... Genelde bayanların bu konulara ilgi göstermemesinin nedeni araştırmadan yargılamaları. Bakıyolar 4-5 tane kıllı adam bir araya gelip zar atıp, bişiler çizittirip kah kah kah gülüyolar. Nedir bu diye sorunca da adam gibi cevap alamıyolar o ayrı. Yani suç erkeklerde aynı zamanda, traş olsak belki ilgilerini çekecekti FRP ve oynayacaklardı :P

Neyse sustum :?

Saygılar
Vladimir Nikolai Kormiltsev (9. jenerasyon Gangrel)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ben biraz küfürbaz ve sapık oynatırım oyunu... Daha doğrusu utangaç bayan oyuncularım bana sapık derler... Ã?ünkü oyuncularımı hapse atarken bütün kıyafetlerini ve zırhlarını ne varsa alırlar yada kendisine tacavüz eden adamlardan kaçan kadın (haliyle) çıplak olur filan...

En extrem durum da sapık bir adamın hortlayıp kendisini öldüren kadın rangera tecavüz etmeye çalışmasıydı... Ama çekinmem oynatırken... Kesinlikle de küfürbazlığımdan ve her şeyi olduğu gibi tasvir etmekten, ayağa kalkıp bağıra çağıra yaptığım gaz DM'likten ölsem vaz geçmem...

İsterse dünyanın en güzel hatunu gelsin... Beni beğenen böyle beğensin 8) Bir de beğenmesini istiyorsam beğensin tabe... Millete sulanmam ben...

Saygılarımla...
Türklider...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

şunu söylemeliyim ki kızlar frp yi bilmiyo bilenler de oynayamıyo oynayanlar da senaryonun içine ediyo.Neden derseniz bir örnekle açıklayayım.
Oyun FR settingi 2 hatun 1 erkek player var.Ayrı ayrı yerlerde oyuna başladılar ve bu hatunların ilk amacı bulundukları şehirden çıkıp diğer elemanla buluşmak.Neler oldu dersiniz anlatayım.
şehirden çıkana kadar 1 saat geçti çıktılar at almadan yola çıktıkları için çok yavaş ilerlediler kamp anında uzaktan duydukları kurt ulumalarından korktular ve şehre geri döndüler.At almaya gittiler ama pazarlık yapmaya kalktılar adamla anlaşamayınca adamı öldürmye çalıştılar daha sonra adam kaçtı ata eğer takmadan binmeye çalıştılar, düştüler,kaçan adam guardlarla geri geldi ve şimdi bu ikisi Waterdeep hapishanesinde günlerini gün ediyorlar.E tabi bizim senaryoda yalan oldu.
Siz siz olun hatunlara quest vermeyin verin onu adam gibi bi playerın yanına dolaşsın.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Önemli olan fro oynuyacak kız bulmak değil rp yi becerecek ve dm e asılmayacak kız bulmak.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

CHANGES wrote:Önemli olan fro oynuyacak kız bulmak değil rp yi becerecek ve dm e asılmayacak kız bulmak.
Yanlış düşünüyorsun... Kıza asılmayacak DM lazım... Bence senin olay "bana baktı, kesin beni seviyo" tripleri filan var ya; ona benzemiş :P:P

Valla ben şu ana kadar hiç bir FRPci erkeğin "FRPci karı bulursam yeminle kaçırmayacam hemen atlayacam" tarzı laf etmediğini duymadım... Hepsi böyle kafa dengi birini kaçırmamaya kararlı... Hehehahaha

Olayı genele yorma derim... Süper oynayanlar çok...

Saygılarımla...
Türklider...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

aslında abazalık katsayısı fazla olan diğerine asılıo sonuçta adam gibi adam olmayınca cinsiyeti pek farketmio ama ben şahsen kızların asılışlarını gördüm yaşadım oyun nası yalan oluo onu da yaşadım.Ya adam gibi oyuncularla oynuyacaksın ya da gruba kız fln almayacaksın.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bahsettiğin hatalar, deneyimsizlikten ileri gelmiş bence... Ayrıca bir çoğumuzun olayına da bu tür komik olaylar geliyor ama erkekleri bu şekilde yargılamıyoruz. Yani 1-2 örnekten yola çıkarak tüm bir kadın medeniyetini lanetlemek biraz hatalı (baya hatalı)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

tabii ki bu tecrübesizlikten kaynaklanıyor ama şu da bir gerçekki kişisel gelişim içerisine frp yi de eklemiş olan hatun bulmak zor.O ikisi sadece örnekti ama bence çoğu böyle.Sadece arada tek tük olayı anlayabilmiş ve becerebilenler çıkıyor onlara da rastlamak o kadar kolay değil zira zaten düzgün rp yapan player bulmakta zor oluo(erkek olsun hatun olsun).
astarte
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by astarte »

yaaa ben bi kız olarak kendi kendime örenmeye çalışıorum frp yi anladım ki tek başına olmuyo :)

siz tek başınıza mı örendiniz?? hayır belki btn kızlar tek başına örenmeye çalışmıştır fln :))bilemiorum yani :wink:
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

kendi kendine frp nin kurallarını öörenebilirsin sadece mutlaka kendine bir grup bulmalısın.Yoksa sadece powerplay oyuncusu olursun rol yapma yeteneğin gelişmez.Oysa frp ikisinin bir kombinasyonudur.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

biz neciyiz burda?bize taş atıolar bak seeen
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

allah razı olsun
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
psycookie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by psycookie »

Bana kalırssa rol yapma yeteneğiyle cinsiyetin hiç alakası yok.Eğer öyle olsaydı bugün tiyatrocu denince akla yalnızca erkek isimleri gelirdi.Bana kalırsa sadece erkekler daha fazla fantezzi türünde kitap okuyup oyunlar oynuyor.
İsim:Psycookie
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz

Weapons start to talk when the words turn into silence.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Yaa abiler rol yapma tamamen kişini yeteneğine karakter yapısına kalıyo kız erkek farkı yok ben izmirconda bir örneğini gördüm aba bizim grubun ranger i bir kızdı ve bizim ruhbandan daha iyi rol yapıyodu cleric paso cıvıtıyodu.

Bu arada izmirdeki frpci kızlara sesleniyosum eğer oyunlarımıza iştirak ederseniz bizi mutlu edersiniz sonuçta kızlar erkeler fazla olduğu için cekiniyolar ama çekinmeleri için hiçbir neden yok bunu garanti ederim.Ã?ünkü benim tanıdığım hiçbir frpci kız gördüğünde hele bu kızda frp ile ilgileniyosa sulanan tiplerden değildir zati benim öle tiplerle işim olamz
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
astarte
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by astarte »

nası yapıcam o işi
ee meraba ben grup arıyorum :)
<div>she belied her own words</div><br />
Post Reply