paladine vs corax tigerhearth
Ya aslında istediğim zaman yapabilirim ama genelde rage'e geçerim duello'nun başında söylenen sözler nedeniyle... İlk ben hareket ediyorsam frenzy olurum ama ilk karşımdaki benden hızlı davranırsa ilk darbeyi yemek zorunda kalabiliyorum delirmeden önce... Bana biri vurunca deliriyorum da... Hatta tuzak filan bana zarar verirse yine delirme ihtimalim var... Deliyim abi 
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Yine yanlış yere yazıorum ama olay açıldı bi kere... Drizzt senin rage ve frenzyni bekler sonra zaten Levitate falan hoplar zıplar kaçar bide zaten darkness yersen sonra Rage bitince bildiim kadarıyla zayıf düşüosun tam o anda panteri yollar adını unuttum 300 hplik olanı sonra sen onla kapışırken araya BODOSlama dalar bide panterle dövüşürken sen bi darkness daa yedirirse zaten olay biterde tabi ortam koşullarına aşırı bağlı.... Zaten iki tane Prestige classı karşılaştırmak pek doru deil bence...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
3rd editionda o panterin hitpointi 34 muahahah. Tekmeyle bile öldürüyorum. Tekme atınca ölüyor hayvan muahahahha...
Bu arada frenzy bitince yorulmuyorum ama rage bitince winded yalnızca -2 str mi ne alıosun ve cannot charge... Yani duello'da Drizzt Corax'ı yenemez anca tuzak kurarsa soole bi 20 drow filan oklayacak Corax'ı iste ööle yenebilir hahahahah
Ama ayni sekilde herkes digerini yenebilir... Yani sacma olur... Ustelik 20 okcu bana 40 ok atsa bir roundda 40d8 ortalamada 180 damage vurur ve ben yine de hayatta kalirim muahahaha
Bu arada frenzy bitince yorulmuyorum ama rage bitince winded yalnızca -2 str mi ne alıosun ve cannot charge... Yani duello'da Drizzt Corax'ı yenemez anca tuzak kurarsa soole bi 20 drow filan oklayacak Corax'ı iste ööle yenebilir hahahahah
Ama ayni sekilde herkes digerini yenebilir... Yani sacma olur... Ustelik 20 okcu bana 40 ok atsa bir roundda 40d8 ortalamada 180 damage vurur ve ben yine de hayatta kalirim muahahaha
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Raiiiiiissst abi çok güldün yaaaa... Ama unutma son gülen ii güler walla taktım kafayı Drizztle seni alcam aşaı
Deli oldum ya bu arada Drizztin statları nasıl seninkileri görmüştümde onunkileri tam bilmiorum nerden bularbilirim özelliklerini... Bende biyandan Drow Sorcerer oynatıorum 20.Level Sorcerer 8.Level Fireguard 4.LEvel Druid... Druid nerden çıktı bende anlamadım 
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Bir çok Drizzt beni öldürmeyi denedi ama hepsi ziyan oldu kardeş
Bence hiç kasma... Öünkü sana da gözden kaçırdığın şeyleri teker teker anlatmayayım bence diğerlerinin yazdıklarını okursan gayet iyi bir fikir edinebilirsin böylece daha yaratıcı bir şeyler yapabilirsin Drizzt olarak 
Bak dostum Drizzt'in özellikleri şurada:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 2ebd420031
Görüşmek üzere
Bak dostum Drizzt'in özellikleri şurada:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 2ebd420031
Görüşmek üzere
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Raistliiiiin
imkansız die bişey yoktur ama neyse bak sinirlendirme ama Thairvol Ama'kiir le gelirim (Benim Fireguard) Senden 2 tane alırım (nası yaaa??)
Ateşle oynamaı sevdim için dm kardeş bana bi kıyak yaptı birazda WeeJas'la tartıştım için aralarında sorun olan Pelor saolsun günde üç defa free 20d 8 koyuyorum save etsen bile yarı alıosun kesin gelmiim ha
Maximized filan olmuş bi fireballun damagını bile sölememe gerek yok fireguardım yani ama kanka olmak varken ne bu hiddet bu celal gel Drizztide alalım üçümüz daıtalım ortalıı ne dersin??

Eehheheeh level 32 bir karakterden bahsediyorsun sanırım benim level 36 karakteri görmedin görmediysen bir bak derim... 600 küsur hitpointi var 10d8x3 atsan ne yazar? ortalamada 135 damage eheheh
Bense ortalamada 430 damage veririm close combatta ve de critical vurmadığımı varsayarsak...
Ayrıca ciritical vurursam fortitude DC: 46 mıydı neydi tutturamazsan instant kill...
Yine de güçlü dostlarım olmasını severim tabii gücümün farkında olmalarını da severim
Bense ortalamada 430 damage veririm close combatta ve de critical vurmadığımı varsayarsak...
Ayrıca ciritical vurursam fortitude DC: 46 mıydı neydi tutturamazsan instant kill...
Yine de güçlü dostlarım olmasını severim tabii gücümün farkında olmalarını da severim
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Raistlin hatırlatırım bi dark elfin çevikline ve skillerine sahip 32. level bi büyücüden bahsedioruz burda 2 tanede büyümün olmadıını düşünürsen bitek invoke büyüleride yapmıorum tabi Str6 Dex18 con6 int22 wis16 cha37 bazı kişilerle anlaşmam war demiştim str ve con feda ettim ama yerine başka şeyler aldım ki bunlar üzerimde Hiç bir item yokken ki bi kaç relicte yok deil
neyse çok uzaaadııı
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Yok ya o konuda haklısın bi disease yesem şöle oturaklı bişey walla dorudan öbür dünya ama savelerde aşmış tabi
böle şeylere alınmam zaten cnm ama gurur duyuyorum yani karakterimle daıtır ortalığı walla tanımaz kimseyi... Bi şehirde guardlar tavernde ben otururken(zorunda kalmıştım) nasıl bir cesaretse sırf drowum die bana laf atmaya kalkıştılar şehir panzer geçmişe döndü
sonra üzüldüm gerçi len şehir ne hale geldi ben bu tavernde arkadaşla buluşucaktım tavern kalmadı die ama naparsın ırkçılardan nefret ederim... Sonuçta dünyaya gelmeden önce kimse bilemez ne olucaını
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Ben Drow şehrinde yaşarken abilerimden biri bi kitap okuyordu herkesden gizlediği bi kitap onu çaldım merak etmiştim ve okumaya başladım zamanla çok ilgimi çekmişti daha çok küçüktüm kitap yıldızlarla ilgiliydi... Zamanla yıldızlar hayatımda bi anlam kazandı geleceği gösterdiklerini anladım onları okuyabiliordum ve en önemlisi biri bi takım yıldız... Yıldızlara hapsedilmiş eski bi demon onunla çok ilgileniyordum, küçük yaşta sıkıcı benim seviyemden altta ki eğitimden kaçarak kimselerin kitmediği mağaralara girerken deprem oldu ve mağranın ağzı kapandı sonra kafama düşen bi taş beni bayılttı. Rüyalar gördüm rüyalar o yıldızdaki demonla ilgiliydi, beni tuttu yok etmekle tehtid etti bunun bi rüya olmadığına inandırmaya çalıştı ama ben ona kanmadım cesaretimden çok etkilendi ve beni öldürmekten vazgeçti üzerime bi büyü yaptı bievi rune büyüsüydü... uyandığımda yol açılmıştı döndüm ve vücudumda bi farklılık hissettim vücudumdan demonın üzerindeki dövmenin aynısı vardı yıldızlardaki şeklin aynısı... Sonra baya bi uzuyo hikaye ama kısaca şöle diim bu demon vücudumdaki dövme sayesinde beni ele geçirmeye başladı zamanla onla savaştım yıllarca sonunda yendimi sandım ama yenememişim bana bi büyü yaptı bütün gücümü herşeyimi canlanabilmek için emdi ama bende ona karşı bişeyler yapmıştım o benim bedenimi çalarken bende onun ruhunu ve zekasını çaldım sonuç olarak ruhsuz zekasız bi beden kaldı ve yokoldu bense kendimi savaş sırasında kaybetmiştim ve sonunda savaşırken beni yeryüzüne çıkardığını farkettim falan filan.... Biraz raistlinvari olmuş diceksiniz ama ben bunu yaklaşık 6 sene önce oynadım daha frpde acemiydim ve raistlini bilmiodum o zamanlar
tanrılara gelince bu yaratıkla savaşmadan önce onlarada hizmet etmişliğim olmuştur ama bu yaratığın WeeJas'ın gönderdiği oldunu örenince bıraktım... Alignment gooda yönelikti ama insanların ırkçılığından nefret ettim için ve onlarıda bu konuda durduramayacaım için onlara katıldım şimdi neutral gibi bişeyim ama belli olmaz heran bikaçtanesini zevk için öldürebilirim 
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Peki komikmi yoksa beğendinmi baya bi baştan savma yazdım üzgünüm...