Eskişehir..

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
high_elf
Başbüyücü

Eskişehir..

Post by high_elf »

Eskişehirde oyun oynatacak(ve oynayacak) birilerini arıyoruz.. İki kişiyiz. Valla en fazla 3-4 kere oynamışızdır, yani pek deneyimli değiliz.. Bizimle oyun oynayacak biri varsa özel mesajdan konuşalım
segoy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by segoy »

ben oyun oynatırdım ama bu sıralar sadece oynamak istiyorum irtibata geçelim eğlenelim
Maleficos non patieris vivere
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Eyvallah, icq'dan konuşalım..
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

kardeşler bende öss tercihlerim sonucu büük bi ihtimalle eskişehir anadolu üniversitesine ing. işletme bölümüne gelcem, nasıldır hayat orda güzel bi yer mi maddi bakımdan nasıl falan, yani bildiklerinizi anlatırsanız çok sevinirim, özel yada burdan mesajlarınızı bekliorum...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Abi eskişehir'e öğrenci memleketi derler, tam okumak için yaratılmıştır. Bu aralar tramvayda yapılıyo şu son yıllarda baya gelişti şehir..
Frp açısından ise duyduğuma göre 3-4 yıl önce anadolu üniversitesinde bi convention yapılmıştı ama şimdi biraz pasif ortam..
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

yurtta kalcam başta çok pis falan dediler ama idare etcez artık, maddi bakımdan iyi bi yerdir hearl herkes öğrenci şehri dediine göre -yani umarım... ayrıca eskişaehirli arkadaşlarda bağlantıyı koparmasın oyuna herzaman varım..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Aule
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aule »

Eskişehir burda yazmakla bitmez, gelip görünce nasıl bi cennet olduğunu anlarsın. 2 sene önce anadolu üniversitesi bünyesindeki frp klübü şu an ne alemde bilmiyorum ama çekirdek kadrosu mezun olup dağıldığı için eski günlerinden çok uzak olduğu söyleniyor. Klüple kısa süren bağlantım da kopmuş durumda. Ama eğer FRP oynayacak arkadaş arıosan sana yardımcı olabilirim.
[Emekli] Sihirlisayfalar Arcana UO Shard Developer
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

arkadaşlar 25inde Eskişehire temelli kalmaya gidiorum artık, orda bulunan arkadaşlar bana özel mesaj yada mail yoluyla ulaşırlarsa görüşürüz, Frp oyunlarına da hazırım hemen aklınızda bulunsun....

dilek ve saygılarımla...
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

hey biri daha ne güssel...ben de anadolu üniversitesindeyim dost:) reklamcılık ve halkla ilişkiler bölümü alakamız yok gibi ama olsun...eskişehirin her yeri bir adım:) neyse ben şahsen taptım şehre:) umarım sen de beğenmişsindir....hadi görüşürüz inşallah:)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

arkadaşlar cidden Frpword'den eskişehir tayfasında olan herkes burdan bana ulaşsın ki frp oyuncu sıkıntısı çekmiyelim oralarda, gidince bi oyun yaparız..

fikir ve saygılarımla...
fataldirt
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fataldirt »

ehehe..... eskişehir'de olupta oyunsuz kalınır mı ? :D
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

arkadaşlar artık eskişehir tayfasının bi üyesi olarak, yapılan oyunlara gelceğimi belirteyim, özel mesajla ulaşırsanız görüşürüz, tanışırız, güzel oyun ceviririz, bekliyorum mesajlarınızı...

beklenti ve saygılarımla...
Lloth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lloth »

High elf eskişehir de kimse kalmamış abi sen ne zaman geleceksin esk ye atarız tekrar. :?
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Beyler biliyorsunuz ben istanbulda okuyorum ama eskişehir tayfası olarak yazın bir oyun açabiliriz birlikte.. Nasıl? Size uyar mı?
Lloth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lloth »

Gerçekten sömestr veya yazın eskişehir tayfası buluşalım kaynaşalım.
Herkes birbirini tanımış olur zaten az kişiyiz bari birbirimizi bulalım. :wink:
Post Reply