en çok sevilen bira
Corona şişesine doldurulmuş marmara 34 yada venüs.
Eğer içimi kolay bira istiyorsanız miller yerine Tuborg yada Skola para vermek daha hesaplı olur.
Efes extra güzeldir hoştur az içilir öz içilir.
Teşvikiyede Taps'ın kendi yapımı biraları çok güzeldir.Ã?ğrenciyseniz fecii şekilde el yakar fiyatları ayrı konu.
Eğer giderseniz cüce birası kıvamında Red Ale ile muzlu biralarını denemenizi tavsiye eder gözlerinizden öperim.
Eğer içimi kolay bira istiyorsanız miller yerine Tuborg yada Skola para vermek daha hesaplı olur.
Efes extra güzeldir hoştur az içilir öz içilir.
Teşvikiyede Taps'ın kendi yapımı biraları çok güzeldir.Ã?ğrenciyseniz fecii şekilde el yakar fiyatları ayrı konu.
Eğer giderseniz cüce birası kıvamında Red Ale ile muzlu biralarını denemenizi tavsiye eder gözlerinizden öperim.
zuhahahh exile harbi çok iyi olmuş muzlu bira ??
ben ankara kızılay da sakaryada bi mekan var orda içtim böle kocaman 3,5 litrelik bira yı getiriyorlar böle çeşmesi var ölena kada riçiyorsun 3,5 litre bira 22 milyon yanında mısır felanda veriyorlar
:D:D tuborg bu arad bira
ben ankara kızılay da sakaryada bi mekan var orda içtim böle kocaman 3,5 litrelik bira yı getiriyorlar böle çeşmesi var ölena kada riçiyorsun 3,5 litre bira 22 milyon yanında mısır felanda veriyorlar
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
valla ben bira çok içemiyorum ama içtiğim zamanda miller yada efes dark içiyorum ama bana fransız şaraplarıyla gelin ey dostlar...
duydun mu çocuğuuuum...
duydun mu çocuğuuuum...
Last edited by Daeya on Fri Nov 25, 2005 3:17 am, edited 1 time in total.
duydum ablam mesajını aldım ne istersin şarap ben burda dimitrikapulov içerim genelde ama kalitedende şaşmayalım doluca alayım gelirken sitersen
:D:D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Biraver yani.findor wrote:
böle kocaman 3,5 litrelik bira yı getiriyorlar böle çeşmesi var ölena kada riçiyorsun 3,5 litre bira 22 milyon yanında mısır felanda veriyorlar:D:D tuborg bu arad bira
İstanbulda 16 milyon falan onlar.Hele nevizadede 12 milyona kadar düşüyor fiyatları o aletlerin.
Eee İstanbul farkı.
Nevizadede bazen su katıyorlar şerefsizler.
Bu da İstanbul farkı.
- zaman_gezgini
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

efes dark derim başaka bişide içmem
alacaksın yanıda 4 tande dark yanıdada kuru yemişşş ohhhhh
vala ramazana girmesek yapardık akşam ama ramazandayız:D
alacaksın yanıda 4 tande dark yanıdada kuru yemişşş ohhhhh
vala ramazana girmesek yapardık akşam ama ramazandayız:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

abi becks in tadı guzel su gibi gido efes dark super ama 3 ten sonrası beni aşıo becksten 8-10 tane bişi olmuo 
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...