DOOM 3
DOOM 3
Eee beyler oynayan yokmu bu oyunu?Biraz vur, kır, parçala bu maçı kazan bir oyun tipi olmuş fakat geceleri kulaklıkla oynayınca hop hop hopladığım bir oyun olduğunu da söylemeliyim.Oyun da karanlık o kadar yer var ki (hakkten karanlık göremiyorsun yani) bir de burdan canavar falan fırlayınca tam oluyor yani!
Evet sizde görüşlerinizi yazın...
Evet sizde görüşlerinizi yazın...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
oyunun grafikleri çok iyi,birde garfikleri sağlam ha unutmadan grafikleri pek güzel,onun dışında çok karanlık gereksiz karanlık,yaratığın orda olduğunu bilsende göremediğin için vuramıyorsun,başka iyi eğlenceli kesinlikle korkutmuyor,yerimden bile zıplatmıyor,ağzıma en ufak bir korku tınısı bile getirtemiyor ben biraz korkmak isterdim oysaki.
birde oyunun performansı iyi değil diyen arkadaşlar eğer şunu yaparlarsa oldukça performans artışı sağlıyacaklardır:
pak004 dosyasını winrar ile içinde bulunduğu klasöre açın,textures adında bir klasör olacak bu,daha sonra pak004'dü başka bir yere taşıyın(silmeyin bir sorun çıkmasına karşı önlem:))bu performansı sağlam etkiliyor.
birde oyunun performansı iyi değil diyen arkadaşlar eğer şunu yaparlarsa oldukça performans artışı sağlıyacaklardır:
pak004 dosyasını winrar ile içinde bulunduğu klasöre açın,textures adında bir klasör olacak bu,daha sonra pak004'dü başka bir yere taşıyın(silmeyin bir sorun çıkmasına karşı önlem:))bu performansı sağlam etkiliyor.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Ben sırf oyun için bilgisayarımı yenıledım bee.
O kadar para harcadım oyun fıssssss.
şimdi bana P4 3.0 1562 RAM ,atı 256mb ekran kartlı bir sistemin kasılacağı oyun söleyinde test edeyım şu bilgisayaraı
şimdi bana P4 3.0 1562 RAM ,atı 256mb ekran kartlı bir sistemin kasılacağı oyun söleyinde test edeyım şu bilgisayaraı
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Valla ben derim ki bu oyun güzeldi ama birkaç saat oynayınca baymaya başlıyor hep aynı tas aynı hamam.
Doom hayranı olsaydım ama başından kalkmazdım o ayrı, yerini hak eden ve emek verilmiş bir oyun.
Doom hayranı olsaydım ama başından kalkmazdım o ayrı, yerini hak eden ve emek verilmiş bir oyun.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Re: DOOM 3
doom 3 kasılıyor. kasılmıyorsa detayları abart gör oyun fıs mı değil mi. 2048 x 1596 mı ne çözünürlük vardı ona getir sonra ağzın açık kalsın. ben denemedim gerçi. yemedi. 256mb ekran kartı, 512 mb ram, 2,6 ghz işlemciyle 20 fps alınca severim ben böyle aşkın ızdırabını deyip geri verdim oyunuDragonfly wrote:Ben sırf oyun için bilgisayarımı yenıledım bee.
-
Logan
- Kullanıcı

o oyun içiin özel klavye yapılduı be siz ne diyorsunuz bence cok güzel bir oyun olmuş
akşam evde yanlızken oynarken acaba şu köşeyi dönsem mi dönmesemmi diye teretüt bile edeiyorum
yani sonuçta güzel bir oyun
akşam evde yanlızken oynarken acaba şu köşeyi dönsem mi dönmesemmi diye teretüt bile edeiyorum
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF