Etrafınız sarıldı...
aslında bence de bu cleric in allignment i ve seçtiği domainlerle ilgili.
ne de olsa onlara göre role play yapacaz.
bu durumda kaçmakta kutsamakta diriltmekte karaktere göre değişebilir.
ne de olsa onlara göre role play yapacaz.
bu durumda kaçmakta kutsamakta diriltmekte karaktere göre değişebilir.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
şimdi şöyle ben bir rahibim... Aslında bu durum bir miktar da benim görevimin önemine bağlı ve kutsamanın getireceği artıların boyutuna. Ama aldığım risk çok çok çok büyük değilse arkadaşımı iyileştiririm. Ã?ünkü arkadaşımı ölüme terkederek bir ölüme peşin peşin evet demiş olmuş olacam. Oysa öbür türlü en azından herkesin kurtulması için bir ihtimal var. Ölüme bir tane bile kurban verilmeme ihtimali. (Hem diğer kardeşlerde de bazı yetenekler var di mi? )
Ve sonuçta benim için ölüm hep mümkün olduğunca az kurban verilmesi gereken bir şey oldu.
Ve sonuçta benim için ölüm hep mümkün olduğunca az kurban verilmesi gereken bir şey oldu.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Kutsama fazla uzun süreli bir büyü değil (bildiğim kadarıyla) ama yine de düşünülebilir. Yani ölecek olan grup arkadaşı savaş konusudaki yeteneklerine bağlı. Büyü gücünü kullanamayan bir büyücüyü iyileştirmek yada göğüsgöğüse savaş konusuda işe yaramayacak birini iyilieştirmektense grubu kutsarım.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

Arkadaşlarının iyileştiğini gören,grup,zataen cesaret kazanacağından,daha verimli savaşacak ve masa üstü oyuncular,moral bulacaktır.
Kutsayacağıma,hayat kurtarmayı ve,moral vermeyi yeğlerim.
Kutsayacağıma,hayat kurtarmayı ve,moral vermeyi yeğlerim.
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
-
Chade_Fallstar
- Kullanıcı

-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Genel olarak herkezin dediği gibi 1 kişi için 1 grup riske atılamaz. Ayrıca grup olmak demek zaten herkezin kendini benimsemesi demek deilmidir yani bir olmak. O yüzden kimi durumda bazı fedakarlıklar gerekir ve grubun lideri de bu kararları alabilcek cesarette ve liderliğe sahip olmalıdır bence..
" Let My Heart Go "
-
immortaleva
- Kullanıcı

grupta olan karakterler önemli ama benim savaşımkötülüğe karşı olacağı için geri çekilmek benim için katlanılamaz bi düşünce bu yüzden kılıcımı çeker savaş naraları atarak oregon u
( ki oregon benim atım olur ) kötülüğn tam kalbine sürerdim .. daha sonra ölenler ve yaralılar için yapılaması gerekenleri yapar ve son olarak ölenlerin ve benim günahlarımı affetmesi için tanrıma yalvarır ve dua ederdim
( ki oregon benim atım olur ) kötülüğn tam kalbine sürerdim .. daha sonra ölenler ve yaralılar için yapılaması gerekenleri yapar ve son olarak ölenlerin ve benim günahlarımı affetmesi için tanrıma yalvarır ve dua ederdim
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Hiç düşünmeden arkadaşımı iyileştiririm. Ne olursa olsun arkadaşımın gözlerimin önünde ölmesine izin veremem.
Bu kadar basit..
Bu kadar basit..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
punctualazrael
- Kullanıcı