Ufak bi Öadır
may Dragonfire bless us all
majinin ardından tapınaktan ayrılmaya just_win her an tapınağı hisseden ruhuyla birlikte inanan kazandırmak için çıkmaya hazırlanıyordu ama içeri giren kişiyi görünce bunun daha önce rastladığı paladin olduğunu farketti tahminine göre inanç we paladin eğitimi için gelmiş olmalıydı diye düşünüp yanına gitti
majinin ardından tapınaktan ayrılmaya just_win her an tapınağı hisseden ruhuyla birlikte inanan kazandırmak için çıkmaya hazırlanıyordu ama içeri giren kişiyi görünce bunun daha önce rastladığı paladin olduğunu farketti tahminine göre inanç we paladin eğitimi için gelmiş olmalıydı diye düşünüp yanına gitti
çok zaman geçti çok şey değişti...
ardından içeri giren korucuya takıldı gözü ewet onu da tanıyordu ona da Dragonfire'ı kendisi tanıtmış ışığa ulaşmasına yardımcı olmuştu onları hoş bir biç.imde buyur etti we ağırladı leziz şaraplarından ikram etti we Dragonfire inancını sonuna dek anlattı (bu bahsettiklerim msn bazlı olmuştur) ardından çıkmak zorunda olduunu we onlara rahibe lysana'nın yardım edebileceğini söyleyen başrahip dışarı çıkıp inanan aramaya koyuldu...
-
Logan
- Kullanıcı

gecenin bir yarısı uyku tutmamıştı bana ayrılmış olan odada gezinmek yetmedi bana dışarı cıktım kapıya dogru gitim her kezin toplandıgı yere dogru en kimseler yoktu ama umud etmiştim birilieri olurda konuşuz diye o kadar uzun zamandır tek başınyım ki birileri ile konuşmayı özlemiştim...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Paladin eğitimi alacak, hem de kılıcını kullanmaya çok hevesli. Bir şeyleri mi kaçırmıştı. Bir an dogru yerde olup olmadığını düşündü Kyssa. Ama tabi ki burası herkese açıktı ve herkesin girip konuşma özgürlüğü vardı. Kendini kaybettiğini farketti, silkindi. Gözleri Lysana'yı aradı. Kendisini imtihan edecek olan oydu ve sorması gerekenler vardı.
come get some
RP DIşI : bize msn messenger üzerinden daha kolay ulaşabilirsiniz benimki: Just_wiN1@hotmail.com
-
Logan
- Kullanıcı

tabiki ben burda bir yabancım önce kendim tanıtıyım
asil turin in oglu logan babam öldükten sonra miras için bir sürü leş kargası başıma üşütü...bende aldım başımı geldim buralara
kılıcımla dogruluk üzerine savaşacama yemin etmi tanrıma
bunu üzerine tanrım bir hediye verdi...
kılıcını çeker ve ben beyaz parlak bir kılıçtır üzeri rünlerle kaplıdır.
vederki
benim damarlarımda ki kan bitince bu kılıcında parlaması gidecek...
saygılarımla lordlarım
asil turin in oglu logan babam öldükten sonra miras için bir sürü leş kargası başıma üşütü...bende aldım başımı geldim buralara
kılıcımla dogruluk üzerine savaşacama yemin etmi tanrıma
bunu üzerine tanrım bir hediye verdi...
kılıcını çeker ve ben beyaz parlak bir kılıçtır üzeri rünlerle kaplıdır.
vederki
benim damarlarımda ki kan bitince bu kılıcında parlaması gidecek...
saygılarımla lordlarım
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
iki atlı hızla Dragonfir'ın tapınağına doğru yola çıkmış kısa süre önce...
İşte gelmişlerdi ünlü çadırın önüne...
Hükümlü şövalye ile İshtarin atlarından indiler ve seri adımlarla çadırın içine girdiler....
"Dragonfire inananları bizler Adalet Savaşçıları'yız! Diyarda kol gezen ölüme bir son vermek için birlikte çalışmamızı öneriyorum. Bizler Oren Dautry için savaşıyouruz veya büyülerimiz icra ediyoruz. Biliyorum pek çok farklı ve zıt yönümüz var ama bir ortak yönümüz var ki hepsini geride bırakmaya yeter! Diyara Adaleti getirmek. O yüzden farklarmız unutup bu katliamlara, bu katillere son vermeliyiz!!!" hükümlü durup etrafına baktı. sesinin tapınaktaki her yaşayana gittiğinden emin olmalıydı.
"Kimler bizimle!!! Adaleti yerine getirmek için kimler bu CİHATA katılıyor!!!!" Hükümlü şövalye avazı çıktığı kadar bağırmıştı...çağrısının etkili olacağını umuyordu
İşte gelmişlerdi ünlü çadırın önüne...
Hükümlü şövalye ile İshtarin atlarından indiler ve seri adımlarla çadırın içine girdiler....
"Dragonfire inananları bizler Adalet Savaşçıları'yız! Diyarda kol gezen ölüme bir son vermek için birlikte çalışmamızı öneriyorum. Bizler Oren Dautry için savaşıyouruz veya büyülerimiz icra ediyoruz. Biliyorum pek çok farklı ve zıt yönümüz var ama bir ortak yönümüz var ki hepsini geride bırakmaya yeter! Diyara Adaleti getirmek. O yüzden farklarmız unutup bu katliamlara, bu katillere son vermeliyiz!!!" hükümlü durup etrafına baktı. sesinin tapınaktaki her yaşayana gittiğinden emin olmalıydı.
"Kimler bizimle!!! Adaleti yerine getirmek için kimler bu CİHATA katılıyor!!!!" Hükümlü şövalye avazı çıktığı kadar bağırmıştı...çağrısının etkili olacağını umuyordu
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
irkilerek uyandı bir rüyadan... acaba kaç gün olmuştu dalalı... ayağındaki agrı biraz azalmış gibiydi...rüyasını hatırlamaya başladı birden ..........
...maeglin.....karargah........oren. sanki bu son söz içine bir endişe saldı..
korkuyla haykırarak bir daha haykırdı.........
Oreeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...maeglin.....karargah........oren. sanki bu son söz içine bir endişe saldı..
korkuyla haykırarak bir daha haykırdı.........
Oreeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tapınağın içine girdi ve hükümlünün yanına yürüdü. "Diğerlerini bilemem ve onlar hakkında hiçbir şey de söyleyemem. Zira bu teklifiniz birçok açıdan tehlikeli olabilir. Ama ben size bu yolda, tanrımın yolumdan ayrılmadan yardımcı olacağım." Ardından tapınağın hafifçe ortalarına doğru ilerledi ve başka katılan olup olmayacağını beklemeye başladı. Aklına sonradan gelmiş gibi döndü." Ha bu arada sonra bu katillerin kim olduğunu bana anlatacağını umuyorum." Hafifçe gülümsedi.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
-
Logan
- Kullanıcı

heralde üslübum sevilmedi yeni gelmeme karşılık kimse ilgilnmedi burdan tapınak bekçilerine ve görevlilere sitem etimi belirtmek zorundayım...
ve çıkmak için perdeyi kenera çekti ve bir adımını dışarı attı...
ve çıkmak için perdeyi kenera çekti ve bir adımını dışarı attı...