Magic : The Gathering

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Magic : The Gathering

Post by erchivist »

Arkadaşlar selamlar,

Magic le ilgilenenenler veya ilgi duyup nerde bulcaz bunları falan diyenler için çok iyi bir fırsat var önünüzde...
Yeni çıkan Magic seti Champions of Kamigawa nın açılış turnuvası önümüzdeki pazar yapılacak.... ( 26-09 )
Turnuva eldeki hazır destelerle değil ogün ordan edinilecek kartlarla hazırlanacak decklerle oynanacak... ve Gerekli şeyler de yapılacak...
Magic le ilgilenen merak eden vaya katılmak isteyen herkesi bekliyoruz...
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

taamda nerde oluyo bu olay :?
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

Tekrar selamlar...
Bu turnuvada kullanılacak kartlar henüz piyasaya çıkmamış Kamigawa bloğunun kartları. Bu kartlar satışa 1 ekim de çıkacak ama wizards her blok piyasaya çıkmadan önce pre-release adı verilen tuırnuvalar düzenleniyor... Bu turnuvalara katılan oyuncular turnuva günü kendilerine verilen yeni bloğa ait 70 kartlık bir tournament pack ( içindeki kartlar standart değil ne çıkarsa bahtına ) ve 2 yada 3 booster ( 15 kartlık paketler bunlarda karışık tamamen ) ile kendi decklerini oluşturarak mücadeleye başlıyolar... İlk roundda 5 kişi ile oynanıyor ve gruplarda en iyi kazanma yüzdesine sahip 8 kişi çeyrek finale kalıyor sonrası eleme usülü devam ediyor ...
Turnuva ödüllü olup verilen kartlar sizde kalıyor... Ve her katılımcıya o günün hatırası bloğun en değerli kartlarından üzeri tarihli foil bir kart hediye ediliyor... Turnuvaya katılmanın bedeli 30 milyon fakat o pack ve boosterları almaya kalksanız daha pahalı yani...
Düzenlendiği yer Gerekli şeyler ( dükkanı büyüttüler masa falan koydular ) Bilmeyenler için Teşvikiye de...adres :Kalıpçı sok. No:111/1 Teşvikiye Tel: 212 291 06 89
Sabah saat 10:30 da başlayacak ve ( ilk turu geçenler için ) saat yedi sekiz e kadar devam edecek....
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

bir şey daha var:
Katılım için kayıt yaptırmak gerekiyor:(0212) 281 96 23 numaradan Yusuf la görüşüp adınızı yazdırıyosunuz...

26.09.2004 Sabah saat 10:30 da başlayacak ve ( ilk turu geçenler için ) saat yedi sekiz e kadar devam edecek....

Görüşmek üzere...
Alucard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Alucard »

Merhaba,ya ben magic'e ilgiliyim ama tam kurallarının tamamını bilmiyorum :cry: Bana bu konuda yardım edebilir misiniz??
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

www.wizards.com/magic
de

bu sitede akademi bölümünde ve Nişantaşı nda gerekli şeyler den bilgi alabilirsin...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Gerekli şeyler'deki turnuvalara katılamayan biz Bursa'lı Magic Severler bugün 1. Geleneksel Bursa Magic Turnuvasını gerçekleştirdik.

11 kişilik "yoğun" katılımla :oops: gerçekleşen turnuvada herkes kendi destesiyle oynadı (Constructed) ve eleme usulü yapılan maçlarda 3'te iki oyun alan kazandı ve tur atladı...

Turnuvanın şampiyonu, finalde rakibinin (adını unuttum :oops: ) mavi/beyaz destesini hızlı goblinleriyle bitiren Barış olurken; bendeniz de Wizards & Clerics adını verdiğim siyah/kırmızı destemle sürpriz bir 3.lük aldım... :lol:

Organizasyon için Anıl'a teşekkürler... :wink:
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

Tebrikler arkadaşlar İstanbul da bile 11 kişi yi bi arada bulmak zor...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

son bir aydır "trade yapıyoruz", "turnuvaya hazırlanın" diye diye topladılar milleti... :lol: ben de aslında frp oynamaya gitmiştim bir baktım ilan asmışlar, trade yapıyoruz, turnuva olacak diye... 8O hemen detayları araştırıp katılmak için gerekli bağlantıları kurdum... :)
- Shadowrun Proverb -
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

bu arada gerekli şeyler de bir süredir her pazar draftlar yapılmaktadır.. ilgilenen, seyretmek&öğrenmek veya orada bulunanlarla trade yapmak isteyenlere duyurulur...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

frp buluşmalarına gelemedik ama Gerekli şeylerin adresi belli,
istanbula her gidişimde de mutlaka uğruyorum zaten...
bir pazar istanbula gittiğimde uğrayabilirim aslında, neden olmasın :?
- Shadowrun Proverb -
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

paticik ten levent i tanıyorsun zaten, gelmeden önce kenidisyle irtibata geçersen güzel bir event in anısıyla bursaya dönebilirsin :)

ben bu pazar ilk draftımı yaptım (mirrodin-darksteel-fifth dawn)
artifactlarle aram pek iyi olmadığından yeşil anti-fact destesi yaptım.. 0-2 2-0 0-2 ile 1 galibiyet 2 mağlubiyet aldım :D
In our life, there is if
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Ben de artifactları pek iyi kullanamıyorum ama destemde her zaman güzel abilityleri olan birkaç artifact olur... :D

Ancak elimdeki Mirrodin - Darksteel - Fifth Dawn kartlarının hatrına tamamen artifactlardan oluşan bir deste bile yapmayı düşünüyorum. Hem böylece belki artifactların dilinden daha iyi anlamaya başlarım... :lol:
- Shadowrun Proverb -
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

abijim kart deidğin renkli olur :p
In our life, there is if
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

e-tamam... biz de renkli kart koyarız desteye...
mesela her renkten land...
böylece sunburst lar daha iyi patlar !!! :twisted:
- Shadowrun Proverb -
Post Reply