İnsan sevdiği için paradan ve aileden vazgeçer mi
İnsan sevdiği için paradan ve aileden vazgeçer mi
bence geçer
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
vazgeçmez yada vazgeçmemelidir mi demeliyim bilmiyorum ama bu yanlış olur. şöyle bir örnek vermek isterim arkadaşlar "para sevgiyi satın alamaz" derler. belki bi nebze doğru olabilir ama tam anlamıyla doğru olduğu söylenemez. çünkü parasızlık istense de istenmese de bi çok sorunu beraberinde getirir. sorunlar birikir birikir ve başta aşk olan ilişki nefrete dönüşür. parasızlığın boşanmaya kadar yolu vardır bence.
Only God can Judge me!
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

eğer kişi medeni hayvanlara -ki bu insandır, etrafımdaki bu tür medeni hayvanlardan pek hazzetmem, sözüm meclisten dışarı- ait özelliklere sahipse (bkz: çıkarcılık, para, vs.) ben pek inanmıyorum herhangi bi şekilde paradan vazgeçsin.. ben hayatımda "sana 100.000.000$, kızımın peşini bırak" lafına karşı çıkacak insan tanımadım. ki insanları iyi tanıdığımı düşünüyorum kendi adıma. zaten bu çağdaki insanlara (özellikle gençlere) ve aptalca ilişkilere bakarsak böyle bişiy olmayacağını, gerçek aşkın tavanarasına atıldığını farkediyoruz. ben fazla karamsarım ve biraz hayalperestim tezat yaratıyor ama muhtemelen seçimim belli olur eğer GERÃ?EKTEN aşıksam hiç bir şeyi gözüm görmez para ve aile değil kendi canımdan da vazgeçerim. abarttığımı zannedeceksiniz ama abartmıyorum. belki de aşkın bu gücü tamamen yanıltıcıdır sonuçta aşık olmamışımdır sanırsam. aile konusunda ise duruma göre değişr. yani o anki şartlara göre... muhtemelen sevdiği için kişi ondan da vazgeçer çok aşırı uçta bir neden olmadığı sürece.
valla kim ne derse desin ben vazdeçerim ki vazgeçmek üzereyim kim olduğunu sitedeki çoğu kişi biliyor.Ve hatta sorarsanız hayatımdan bile vazgeçecektim-ki gerek kalmadı-Her neyse insan eger birisini seviyorsa-lise aşıklarında olduu gibi 2-3 haftalık veya 1 aylık değilde ömürboyu sürecek bir ilişki ise-değil ailesinden insanlardan bile vazgeçer-kendimden biliyorum-yani bu aşık olmak öyle bir şeydir kişiyi hem sevinçten havalara uçurur hemde -arada 1 gün mesafe varsa
- insanın içini kemirerek hayattan çıkartır, alır yani kısaca evet herşeyden vazgeçer
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
KOYAANISQATSI 
-
wicked_one
- Kullanıcı

-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Bakış açısına göre değişir aslında.Quisatz_Haderah wrote:Hmm ne anlamda zayıf? biraz açıklasan... Bana kalırsa eğer yeteri kadar güçlüyse vazgeçebilir çünkü.
Erkek-dişi ilişkisinde mesela.
Dişi insanın amacıdır erkeğini ailesinden uzaklaştırmak ve kendine hapsetmek.
Aslında aşk denen şey biz erkek milletinin tuzağa düşmesinden başka birşey değildir.
Eğer zayıfsan çok tuzağa düşersin ve sömürülürsün çoğunlukla.
Hele o yüzükler yokmu parmağa takılan.
Sonun başlangıcıdır.
Exile, dostum açıkçası onu ciddi bir tavırlamı yoksa biraz şakayla karışık mı yazdın tam olarak anlamayamadım, cevap vermeyi düşünüyordum bu yüzden vazgeçtim 
Bana kalırsa bu biraz fazla romantik bir soru. Yani kimse "kızımın peşini bırak, sana $100.000.000 vericem " demez, o kadar parası olan zaten o paranın yüzde biriyle elemanı kızının yanına yaklaştırmaz. Ha " kızımın peşini bırak, sana 10 milyar vericem " diyebilir belki, ama ben de kabul etmem açıkçası. Yani 10 milyar öyle fazla bir para değil (şahsi fikrimdir) ve kimse de öyle 100 milyon dolar vermeyeceği için etkisiz bir sorudur bu bana kalırsa yine...
Aile mi? Ailem de sevgilimde beni gerçekten seviyorsa, ikisinin birbirlerini de sevmeleri gerekir bana kalırsa... Onların arasında sevgi yoksa, bana karşıda yoktur demektir...
Bana kalırsa bu biraz fazla romantik bir soru. Yani kimse "kızımın peşini bırak, sana $100.000.000 vericem " demez, o kadar parası olan zaten o paranın yüzde biriyle elemanı kızının yanına yaklaştırmaz. Ha " kızımın peşini bırak, sana 10 milyar vericem " diyebilir belki, ama ben de kabul etmem açıkçası. Yani 10 milyar öyle fazla bir para değil (şahsi fikrimdir) ve kimse de öyle 100 milyon dolar vermeyeceği için etkisiz bir sorudur bu bana kalırsa yine...
Aile mi? Ailem de sevgilimde beni gerçekten seviyorsa, ikisinin birbirlerini de sevmeleri gerekir bana kalırsa... Onların arasında sevgi yoksa, bana karşıda yoktur demektir...