Ya millet,biz şimdi bikaç arkadaş oturduk kitap yazıyoruz da siz bi kitapta hangisinin ağır basmasını istersiniz?
BÃ?YÃ?:Adından da anlaşılacağı gibi ana karakter büyüyle ilgili biri olup kitap genel olarak büyüyle ilgili olacak.
SAVAş:Büyüyle yakından uzaktan ilgisi olmayan bir savaşçı ana karakter olcak.
EJDERHA:Ana karakterin bir ejderha olacağı kitapta,diğerlerinden tabi ki daha az da olsa büyü ve savaş olacak.
DİğER:Bir thief yada onun gibi bir karakter olacak ve öyle görkemli savaş veya büyüler beklemeyin.İşini sessiz yollardan halledecek.Ayrıca bunu seçenler fikirlerini söylerlerse sewinirim.
NOT: Arkabahçe gibi yayınevleri yeni cevherler arıyor,bilginiz olsun )
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
ya da üstüne binilen ejderlerle mızrakla ölen ejderler bunun yanında ırklar dengeli olmalı titanın teki gelipn sana adını sorup ardından ayakkabısının altına poster yapmamalı seni
TheoDorus wrote:abicim hepsi birlikte olamıomu .büyü+savas+ejderha+diger şöyle bi 1000 sayfalık olsa
Tabi canım,isterseniz ansiklopedi çıkaralım böle cilt cilt.Walla şimdilik iki arkadaşım baş karakteri thief olan 30 fln sayfalık bir deneme yazıyolar,ben de fikir verip ismleri buluyorum fln işte.Eğer baktık bir yayınevi yazımızı beğendi,o zmn büyük çaplı bi kitap yazacağız.
Ama eğer beğenmezlerse,beğendirene kadar deneme yazmak zorundayız. Cwp yazan tüm herkese teşekkürler,yazmaya devam edin.
bana kalsa %100 büyü olsun derdim
ama tamamen büyü olan bi kitap da sıkıcı olabilir
ama ejder olmasın iyice sıktı ejder olayı
savaş da pek fantastik olmuyo
thief iyi olabilir bence
veya bi paladin
ama üsluba dikkat edin hafif bişey olsun
ve bol sayfa olsun şöle 1000-2000 olabilir
bi nefeste okuyalım (bu sayede dünya nefes tutma rekoru kırabiliriz[12 saat kesintisiz] )
Psikolojik eserler RPG olunca çok daha fazla tutuyor. Sonuçta karakterlerin derin olması bir eseri basarılı veya basarısız kılıyor aslında. Ã?r: Raistlin.., Drizzt.., Strad: Böyle karakterler sattırıyor ve okutuyor kitabı. Böyle bir sey yazılırsa dahaçok is yapar bence.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Kardeşler,iyi tamam ben de 1000-2000 sayfalık bişeyler yazmak isterim ama bu öyle hop diyince olmuyo ki.Yani biz daha yeni başlıyoruz ve ilk sayısını 1000 sayfa çıkaran da görmedim-hem de Tolkien vs gibi usta yazarlar varken.Neyse madem istiyorsunuz,artık biraz daha kasıp bol sayfa yapmaya çalışalım bari tabi bildiğiniz gibi AşIRI FAZLA HAYALGÃ?CÃ? gerektiriyor ve biz daha 15 yaşındayız.Hem dediim gibi önce yayınevine denemeyi yutturmamız gerekiyor.Neyse cwplara devam please!!!