En güçlünün korkusu?
En güçlünün korkusu?
şimdi şöyle düşünün bulunduğunuz yerde ve hatta gökte en güçlü sizsiniz.
Tanrılar size mylord diyor? sonsuz bir gücünüz var. Peki korktuğunuz birşey olurmuydu?Olursa ne olurdu?
Tanrılar size mylord diyor? sonsuz bir gücünüz var. Peki korktuğunuz birşey olurmuydu?Olursa ne olurdu?
- elithlarad
- Kullanıcı

Yalnızlıktan ve bolca da kendimden korkardım diyor ardından Elric'ten bir alıntı ile çekiliyorum:
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Would you like my mask?
would you like my mirror?
cries the man in the shadowing hood
You can look at yourself
you can look at each other
or you can look at the face of your god
would you like my mirror?
cries the man in the shadowing hood
You can look at yourself
you can look at each other
or you can look at the face of your god
-
Bunises
- Site Yazarı

Bu tür birinin Nefsi duygulardan sıyrılmış biri olduğunu aşikardır. Onun ruh halini anlamaya bizim fıtri ve ilmi bilgimiz yetmez. Dolayısıyla bu soruda sürekli cevapsız kalacaktır.
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
-
WarlorD
- Kullanıcı

eğerki burda sonsuz bir güçten bahsediyosan, sanırım warolma amacı kaybolucaktır.. Mükemmelleşmeye, daa iiye ulaşmaya çalışan waroluşta eer bişeyler o seviyeye ulaşırsa sanırım artık düzende bi kısım sorunlar meydana gelebilir.. Evrenin yokolması gibi.. Emin deilim bundan aslında..
ama öyle bir varlığın büyük bir boşluğa düşücei açıktır elithlarad a katılıyorum...
ama öyle bir varlığın büyük bir boşluğa düşücei açıktır elithlarad a katılıyorum...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
- Galat-tirin
- Kullanıcı

Ã?nce herşeyden korkarsınız. Ya biri sizi kıskanıp yok etmeye kalkarsa? Belki de sizin bile bilmediğiniz bir şey bulursa? Bir güç? Ya etrafınızdaki herkes sizi yok etmeye uğraşıyorsa?" Sartan'ları yok edeceksin. Sonra yarım kan ları yok edeceksin. Sonra sartanlarla ve melezlerle dostluk kurmuşları yok edeceksin. Ve geriye yalnız sen kalacaksın Lord Xar, en çok korktuğun kişi... "
Haplo
Tüm bu sorular ve korkular içinizi kemirir. Hepsini yok edersiniz. Ve yalnız kalırsınız. Ã?hühühü
ben en yakınımda bulunan dan korkardım beni devirme planları yapıyo olabilir diye bu yüzden bana en yakın hem mevkii hem de güç itibariyle yok edip yerine yeni yaratacağım içinde hırs intikam kötülük ve ihanet gibi kavramların bulunmadığı yaratığı koyardım o bana sonsuz bir sadakatle bağlanır bende ona sarsılmaz bir güven duyardım.güzel plan diii miii 
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
En güçlü olma "KLİşESİ" asıl hayallere gem vuran şeydir bence de... Daha özgün şeyler üretin bence...
Ama eğer ki en güçlü olsaydım sanırım korkmazdım... Ama FR'da en güçlü; kader tabletleri çalınınca uçuklamıştı. Zayıf yanım varsa ondan korkardım. Ama zayıf yanım yoksa korkmazdım...
Saygılarımla...
Ama eğer ki en güçlü olsaydım sanırım korkmazdım... Ama FR'da en güçlü; kader tabletleri çalınınca uçuklamıştı. Zayıf yanım varsa ondan korkardım. Ama zayıf yanım yoksa korkmazdım...
Saygılarımla...
Türklider...
En güçlü sözü bende farklı bir izlenim bırakıyor.bana göre en güçlü asla kendisinden birşey çalınmasına izin vermeyen
,herkesin saygıyla önünde eğildiği ,herşeyin en mükemmelini yapan kimsedir.şahsen en güçlü olsaydım karşımda ban diretecek bir güçte bulamazdım.buda benim korkusuz olmam demek oluyor.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü