herese kolay gele..
elf dili
- barbar_the_ruthless
- Kullanıcı

elf dili
arkadaşlar elf dilini öğrenebiliceem bi kaynak biliyomusunuz? yardımcı olursanız sevinirim
herese kolay gele..
herese kolay gele..
ya aslında lotr kitabının arkasında kalıp kelimeler var onlarla basit isimler olusturabilirsin ama eger lisanı ogrenmek istiyorsan hah işte o biraz kasar...alfabesini bulabilirsin alfabeden yola cık ta sen hangi elfceyi ogrenmek istiyorsun sindarin mi???farkları var onların ...
Auré Entuluva...Outa i lomé
niye bööle bi istek içindesin ki yani bi dil bi insan elfeçe bildiğin zaman hem elf hem insan olmayacaksın ki yani
şaka dostum da o iş biraz zor bence işe yarayacak bişeyler öğren bence boşa zaman kaybetme derim ben
git mesela japonca öğren fransızca öğren ne biliim yani elfler bu saatten sonra trustik geziye gelmez
kaldı ki diyelim ki öğrendin kaç kişi var ki, bu dili bilen kimle konuşacan ki
merak ettiğin kelimeler varsa araştır ama dil öğrenmek zor bi iş ben türkiyede elfçe bilen biri olduğunnu düşünmüyorum açıkçası
amaşimdi düşündümde orkça oldukça komik olabilir

şaka dostum da o iş biraz zor bence işe yarayacak bişeyler öğren bence boşa zaman kaybetme derim ben
git mesela japonca öğren fransızca öğren ne biliim yani elfler bu saatten sonra trustik geziye gelmez
kaldı ki diyelim ki öğrendin kaç kişi var ki, bu dili bilen kimle konuşacan ki
merak ettiğin kelimeler varsa araştır ama dil öğrenmek zor bi iş ben türkiyede elfçe bilen biri olduğunnu düşünmüyorum açıkçası
amaşimdi düşündümde orkça oldukça komik olabilir