Ankara/ Oyuncu Aranıyor
Ankara/ Oyuncu Aranıyor
mussy we salih'e oynatıyorum ankarada soysal pasajında buluşup orta dünyaya gidiyoruz 17 nisandan itibaren her cmt oynayacağız kısmet olursa saat 14:00da buluşacağız gelmek isteyenler bana hızlı msjla ya da e - mailimden ulaşabilir: just_win@kahkaha.com arkiler d&d oynatıyorum 3rd edition ona göre
çok zaman geçti çok şey değişti...
-
Logan
- Kullanıcı

Re: Ankara/ Oyuncu Aranıyor
Just_wiN wrote:sanırsam size bol miktarda oynatmaya çalışmıştım ama sonuç belli paladinliğe and içmiş bir adam ama assassinlik de yapar hani bunun yanında her iki rolü de becerememiştin hatırlatırım
lan bugra altı üstü 1 kere frp oynatın bana hemne frp bilgim hakında süper şeyler sölemeye başladın ben bir kere senle hiç paladin oynamadım bu 1 oynadıgım tek kareketer vardı oda saçma sapan bir bucukluktu :
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

ewt bencede bu arda yanlış okumuşsun benim frp bilgim hakında süper şeyler biliyorsun demek neyse sen bu aralar oynatamıyacana göreJust_wiN wrote:neyse abicim sen ne diosan dorudur ama ben senin hiç frp bilginin üst düzey olduunu sölememiştim bunun yanında bence forumları bu konuda daha fazla işgal etmemizin doğru olduğunu sanmıyorum
bu topikte yerin yok
sen git tapınagınla ilgilen bu arda oynatacaksan büyük zevkle oynarım
-
Logan
- Kullanıcı

birimnde duydum işte ne yapacan ??
bir gün buluşalımda frp oynıyalım
bir gün buluşalımda frp oynıyalım
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
- Amras-Ancalimon
- Kullanıcı