1000 reasons why i love this game
1000 reasons why i love this game
nba tv izlerken aklıma geldi, adamlar 10 kişi, bir top ve iki çemberden oluşan bir oyunu neden sevdikleri ile ilgili 1000 sebep uydurabiliyorsa FRP için kim bilir kaç neden sayabiliriz. söyleyin bakalım, neden bu oyunu seviyorsunuz?
1000. sebep'i yazana istediği setting ile ilgili öğrenmek istediği bir sırrı açıklıyacam.
(bkz: tüm settingleri çok iyi biliyorum havası atmak)
1000. sebep'i yazana istediği setting ile ilgili öğrenmek istediği bir sırrı açıklıyacam.
(bkz: tüm settingleri çok iyi biliyorum havası atmak)
<div>-sıkıldım-</div><br>
-
legacy_user_1144
seviyorum çünkü ciddi bir oyunda frp masasına oturan oyuncuların aralarında olan bağ gibisi yok.İnsanların birbirini tanıma,yakınlaşma sürelerini yıllardan haftalara indiriyor.
çünkü DM oldukça kelimeler üstünde uzmanlığım artıyor.
çünkü sevdiğim insanlarla buluşmam için daima bir nedenim oluyor
çünkü hayallerimi milleti sıkmadan paylaşabiliyorum.
çünkü 6dan fazla yüzü olan zarlar olduğunu bilen bir kitlenin bir parçası olmak çok güzel birşey (ve onları şeker sananları kınıyorum! ) (iki msjdan birinde de kınıyorum.ne çok kınıyorum)
birisinin çok enteresan birşey keşfettiğinde yüzünün aldığı şekil muhteşem.
akşam 12de oyundan kalkıp börekçiye gittiğimizde yan masadakiler en iyi ihtimalle barda bir gece geçirmişken bizim "dünyayı kurtarmış" olmamız çok keyif verici.
(ne kadar egoistim?)
seviyom laN!
en az bir bilgisayar oyunu kadar eğlenceli ve elektrik kesilince de devam edebiliyorsun hatta daha iyi oluyor ravenloft,vampire falan oynuyorsan
)
başka...birşey gelmedi şimdi.okadar da güzel bir oyun değil demekki
(bak şimdi
)
çünkü DM oldukça kelimeler üstünde uzmanlığım artıyor.
çünkü sevdiğim insanlarla buluşmam için daima bir nedenim oluyor
çünkü hayallerimi milleti sıkmadan paylaşabiliyorum.
çünkü 6dan fazla yüzü olan zarlar olduğunu bilen bir kitlenin bir parçası olmak çok güzel birşey (ve onları şeker sananları kınıyorum! ) (iki msjdan birinde de kınıyorum.ne çok kınıyorum)
birisinin çok enteresan birşey keşfettiğinde yüzünün aldığı şekil muhteşem.
akşam 12de oyundan kalkıp börekçiye gittiğimizde yan masadakiler en iyi ihtimalle barda bir gece geçirmişken bizim "dünyayı kurtarmış" olmamız çok keyif verici.
(ne kadar egoistim?)
seviyom laN!
en az bir bilgisayar oyunu kadar eğlenceli ve elektrik kesilince de devam edebiliyorsun hatta daha iyi oluyor ravenloft,vampire falan oynuyorsan
başka...birşey gelmedi şimdi.okadar da güzel bir oyun değil demekki
(bak şimdi
rest in me and i comfort you
i lived,and i died for you
abide me and i vow to you
i'll never forsake you..
EVaNesCenCe,Lies..
i lived,and i died for you
abide me and i vow to you
i'll never forsake you..
EVaNesCenCe,Lies..
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Bu oyunu seviyorum çünkü:
Insan dışında birşeyler olabiliyorum,insanın bi an görünmediği gibi göründüğünü sanması iyi bişi
Elimde dünyayı kurtaracak bi güç bulunduğunu sanmak iyi bişi...
Bazen hayatının bir zara bağlı olduğu haftaların emeğinin bir zarla yok olabiliceği üzerine riske girmek iyi bişi..
Insan dışında birşeyler olabiliyorum,insanın bi an görünmediği gibi göründüğünü sanması iyi bişi
Elimde dünyayı kurtaracak bi güç bulunduğunu sanmak iyi bişi...
Bazen hayatının bir zara bağlı olduğu haftaların emeğinin bir zarla yok olabiliceği üzerine riske girmek iyi bişi..
Jacta alea est.
-
Grunlore_Warhammer
- Kullanıcı

-
Araj_The_Wolf
- Kullanıcı

Bu oyunu seviyorum çünkü yaşadığım gerçek hayatımdaki tek düzeliğe ve yüzde yüz gerçekliğe dayanabilmem için bana güç veriyor.Oynayacak grubum olmasada hikayeler yazıp hayal kurmak dahi bu gerçekliği biraz daha cazipleştirmemi sağlıyor.
Not: Arkadaşlar elimizden geldiğince Türkçe yazmaya çalışalım.Zaten Türkçemiz gitti gidiyor...Rica ediyorum sadece...
Not: Arkadaşlar elimizden geldiğince Türkçe yazmaya çalışalım.Zaten Türkçemiz gitti gidiyor...Rica ediyorum sadece...