İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

flaş... flaşşşş... izmir tayfası eskişehire kaptırdığı drizzt_chosen'in yerine darkefe'yi yuvasına geri döndürttü.. :twisted:

arkadaşlar bugünde eskişehir yolcusuyum ama haftasonu burdayım, buluşmaya kesin gelirim yani, ama nete giremiyebilirim bu süre zarfında, erdinç kardeş sana zahmet olcak ama ceptn mesaj yolluyla ulaşırsan bana buluşma zamanı hakkında bi gün önce memnun olurum, bu son haftam olacak izmir tayfasının çatısı altında, bi güle güle demek isterim kardeşlerime...

dilek ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Ã?yleyse Cumartesi günü 14:00'da hobbit'te olmayı borç bilirim, arkadaşlar gelenler lütfen mesajları çaksın buraya...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Ya arkadaşlar ne bu suskunkuk böyle 10 gündür mesaj yok umarım fırtına öncesi sessizliktir bu.
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Valla abi ne desek dağıldık biraz okul açıldı falan, İzmir tayfasının ağır toplarından :D Drizzt Choosen'da Eskişehir yolcusu.. eğer haftasonu oynayacak olursak Green, Dark efe ve ben gelebiliriz sanırım bir plan yapmak gerekecek arkadaşlar.. Green ve benim okul yok ama yakında dershane başlayacak...neyse bi tartışalım hadi..
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

2 haftadır ameliyatım nedeniyle yataktaydım sonunda kalktım İZMİR TAYFASI nasıl bakalım buluşmaların azalması doğal iş güç okul derken yazın olduğu gibi buluşmamız mümkün değil e tabi bide elekten geçip kalan bazı arkadaşlar oldu elek işe yararları aşağıda bırakır organizasyonları msnde konuşarak belli bir düzene sokalım ve YOLA DEVAM EDELİM...
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

bu elek muhabbetinide yanlış anlamayın okuldan dersaneden işten aileden dolayı gelemiyen kardeşlerimizi kastetmedim anların bize kazandırdıkları ve kazandıracakları tartışılmaz bile....
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

İzmir Tayfası durmuştur... aktivasyon için gelecek yaz beklenmektedir... Green eye of Devil'da dershane'nin başlaması ile birlikte bağlarını kesecektir... ne diyelim, bize gülümsesin hayat...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Ewet Thlyrotel'ında dediği gibi dersanenin açılması ile ben ve Thlyrotel bğlarımızı koprıcaz ben çok büyük bir ihtimalle erdinç arkdaşımla aynı dersaneye yazılıp gerekli olayalra oradan katılacağı.Yeni grup oraganizaysyonu olucak büyük ihtimalle ve bu grupta özellikle rp ve oyun deneyimi yüksek kişiler yer verilcektir duyrulur.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Karşıyaka'da oturmama rağmen ve bu sitede olmamarağmen sadece azalını tanıyorum en yakın zamanda izmir tayfasıyla tanışmak dileğiyle...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

sevgili izmir tayfam, drizzt_chosen eskişehir semalarından sesleniyor bu seferde :cry: :cry: kıymetini bilin izmirin, buluşun, herzaman 2-3 saat bulabilirsiniz frp için olmasa bile arkadaşlık için...
çok özledim izmiri daha gideli 1 hafta olmasına rağmen :cry:
herkese kucak dolusu sevgiler ve saygılar..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Sevgili İzmir tayfası bende bilindiği gibi bursa tayfasında idim kayseriye katılmakdurumunda kaldım bence hiç iptal etmeyin olaylarınız b uluşun bizimkiler başladılar kıymetimnizi bilin beni yanlış anlamayın bilirsizin en sevdiğim kardeş tayfasınız o yüzden yazma gereği duydum eğeer rahatsız olursanız bu mesajımdan belirtin silsin moderatör arkadaşım...

hepiniziseviyorum irtibatı koparmayın aranızdaki drizzt üzülür en çok bu işe anlıyorum onuda uzaktanböle haberler almak adama hariben koyuyor

KARDEşLERİME SAYGILARLA
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

İzmir tayfası UYANIN DARKY geldi arkadaşlar ben izmirde olduğum sure içerisinde izmir tayfasını devam ettirmeye çalışıcam ama sizde abarmayın arkadaslar hiçmi aranız yok sizin dersanede erdinç gencay ulan 3-4 saat frp keyfimiz vardı iç etmeyin ama biz sayın arkadasım cagdasla bulusuyoruz bu hafta FRP oynıcaz niuhahaha siz dersane de inekleyin erdi ve gencay hani lgs veletlerini gıcık etmiştik ya evden aynını size yapacaz ZUHAHAHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Evet Efe Lgs veletleri ile, Ã?niversite Hazırlık "veletleri" arasında fark vardır, nedir bu farklar bizim dişlerimiz daha büyük mesela, bizim yumruklarımızda daha büyük aaaaa bak bizim kaslarımızda daha büyük aaaaa biz bunlarla neler yapabiliriz acaba :twisted:
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

ARKADAşLAR KİMSENİN UYUDUğU YOK UYANIğIZ ZATEN HER PAZAR DIGILDA SAAT 12:00 da İZMİR TAYFASI BULUşUYOR 2 GRUBUZ YA O AÃ?IDAN HAFTADA BİR OLUR İKİ HAFTADA BİR OLUR BULUşURUZ BİZ Ã?İLEK SENDE AYIP ETTİN BİZİ TANIMIYONMU YAA?NEYSE HERKESE SEVGİLER...
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

ii o zaman anodhencim sizin gurup kimin gurubu bi onuda yazıver ii mi msn de varsa sevinirim
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Post Reply