banada frp kafe acildi bilgileri fln geldi ondan nerde bunlar die sordum ztn eger acildiysa ist de cok ii olablr eger bildiginiz yerler warsa buraya yazn
vala en iyisi evde böle loş bir ışıkta sevgilinde o gurupta olacak ona kıyak gecenen sonra frp oynıyacan ardında tabi gurup dagıldıgında sevgilnle baş başa kalan
ev eve en iyiyisi
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
bi ara sihir vardı istanbulda ama kapandı. şimdi de saklıkent var beşiktaş tarafında. ama adam kazıkçı olmuş. adam başı 4 milyonluk harcama yapılmasını istiyordu. o da geçen sene. tam adresi hatırlamıyorum yalnız.
Sihir kapanmadı diye biliyorum; warhammer'a dönmüştü sanırım. Bu yaz saklı kapandı. Beşiktaş'ta monopoly kafe diye bir yer var; ordaki elemanlar bu tarz aktivitelerde yardımcı oluyorlar, masa oyunları oynana bir mekan. bu arada bu konu sanırım hazırcevap'ta tartışılmıştı daha önce.
fingolfin wrote:Sihir kapanmadı diye biliyorum; warhammer'a dönmüştü sanırım. Bu yaz saklı kapandı. Beşiktaş'ta monopoly kafe diye bir yer var; ordaki elemanlar bu tarz aktivitelerde yardımcı oluyorlar, masa oyunları oynana bir mekan. bu arada bu konu sanırım hazırcevap'ta tartışılmıştı daha önce.
Sihir warhammer'a döndü ama alt katta hala oyun oynanıyordu diye hatırlıyorum, masa ücreti de 20 milyondu.
Tabii önceden randevu almanız gerekiyor.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe