CHANGES wrote:yaşamdaki alignment ima uygun olarak her türlü kanunsuzluğu tadmaya çalışırdım.Ne de olsa ahirette bu kanunlarla yargılanmayacağız.
CG forever
nasıl yani yanlış düşünüyorsun
örn.:kanunsuzlugun içine bir adamı öldürmekte giriyor öbür tarafta bunla yargılanmıyacan mı ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
valla 1 gün değil ama 7 gün içinde ölecek birisi olarak hiç bir şey yapmıyorum herşey aynı gibi
tek fark ne zaman öleceğimi bilmem oluyor!nerede ve nasıl öleceğini bilmek insanı biraz huzursuz etmiyo değil ama size önerim bu son zamanlarınızı sevdiklerinizle yada tamamen yanlız geçirin
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
CHANGES wrote:CG=chaotic good
yeterli olur sanırım,yane sebepsiz yere adam öldürmem.
uçma canım realda diyoruz frp de degil
neyse
logan :loffel good
anlamışsındır sanırım
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
bak nasıl yazılacanıda unutum şimidi
saf iiyii işte paldinlerin oldugu agiment var ya işte
kusura bakmayın ing biraz kötüdür de
CHANGES wrote:ben de zaten gerçek yaşamda CG olduğunu yazdım oraya dikkat edersen.
bu arada loffel good da ne?good tamam da loffel?
bide diyer yazında boş yere adam öldürmem yazmışsın
kaç adam öldürdün şu ana kadar bana bir sölesene
Müzik dinler ve içerdim. Oyun oynardım. Her gün yaptığım şeyleri yapardım. Dramatize etmeyi sevmediğimden ve her ertesi gün benim son günüm olabileceğinden özel bir şey yapmayı düşünmezdim.
Özel bir gün yaratılmaz bence...
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe